a májkroszoft kezdhetné azzal, hogy ránéz egy t sorozatos thinkpad klavijára, hogy meglegyen a helyes kiosztása a billentyűknek.. mert amúgy jópofa..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
x6radio
(kvázi-tag)
Hát a Thermaltake a Tt eSports nem annyira design-os de jobban tetszik mint az utána következő Microsoft, mert az már túl van bonyolítva, minek ennyi szar 1 billentyűzetnek? förtelmes.
[ Szerkesztve ]
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi

Borisz76
(senior tag)
Egészen ügyes.......csak kisgyerekes családokban nem biztos ,hogy sokáig húzná 
Attól biztosan drágább lesz, hogy csak úgy cserélgessük ha a lurkó hazavágja.
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

gliskard
(fanatikus tag)
anno pár éve már bemutattak egy hasonló koncepciót. Persze ettől még nem rossz az MS megoldása...
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

baraksumoron
(lelkes újonc)
Nem ide tartozik, de megjelent a PCI Express 3.0 specifikáció 0.9-s tervezete! 
MS-he hozzáfűznék még annyit, hogy elvileg szeptemberben érkezik egy egér Arc Touch Mouse néven, ami egy multitouch felülettel rendelkező egeret jelent 
Sectumsempra - For Enemies
Kicsit sem túloztak a címben. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
ha jól csinálják akkor az lenne nagy lépés ha változtatható lenne 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

lujó55
(őstag)
Nekem egy olyan intelligens billentyűzet kéne, hogy amint hozzáér a titkárnőm ujja, egyből felcsúszik a szoknyája. 
Szerintem felesleges dolgok ezek...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Erre való az MS programozható csodája.
Beállítod az "any key"-re az asztal alatt elhelyezett nagyteljesítményű ventilátort, és máris mehet a Marilyn Monroe-zás 
[ Szerkesztve ]

scuynat
(lelkes újonc)
a ruszkik már évekkel ezelőtt kitalálták ezt.
Ja, és azóta is tömegekben árulják elérhető áron az Optimust, bármelyik MediaMarktban levehetem a polcról... 
MS legalább meg is fogja valósítani.
[ Szerkesztve ]

.tnm
(senior tag)
az ms bill-nek már nagyon rég meg kellett volna jelennie.
egyelőre az Art lebedev féle aranyárú csodák léteznek kereskedelmi forgalomban is slussz. pedig annyi helyen lehetne használható:
- cserélhető nyelvi kiosztások
- különböző játékokhoz a megfelelő gombcímkék (ikonok)
- sötétben világító magyar kiosztású klaviatúra (a DTK vackán kívül)
már csak az kéne, hogy ne csak egy dizájnban(és gomb elrendezésben) jelenjen meg, ill. kicsit a gombok alakján, anyagán finomítsanak
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

blattida
(PH! kedvence)
Nem, egyáltalán...
egy gyémánt berakásos vagy színes hello kitty-s a maga puritánságával elbújhatna ezek mögött a giccsek mögött...

Gauranga!

lujó55
(őstag)
Gyerekek, ez amerika, higgyétek el!
- hú, de szép, áááá de kafa!
- és mire is jó?
- hát, majd csak jó lesz valamire! de nézd csak milyen húúú!
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

nyunyu
(PH! kedvence)
Inkabb a Natural szeriajukat ujitottak volna fel Explorer egerrel...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Tetszik ez az LCD-s ötlet, de maga a billentyűzet "dizájnja" nem. A képnézegetés pedig egyenesen felesleges. Pont egy olyan eszközzel fogok képeket nézegetni amivel párhuzamosan be van kapcsolva a 19"-s monitorom? Nevetséges.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

Gyuffa
(lelkes újonc)
Hát ez jópofa dolog, de ennek is lesz ára bőven , sajnos..
Élőbe kipróbálnám szívesen 
Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)
Mert majd ezt bármelyik MM-ben leveheted a polcról. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Elég valószínű, hogy igen. Más kérdés az ára.
(Miért, a 45K-s Dinovo Edge-et vagy a szintén hasonló árfekvésű WED8000-et nem vehettem le az MM polcairól? De.)
És a Microsoftnak nem szokása webshop only termékeket forgalmazni, ami több, mint félmillió forintba kerül. Szerintem ezen nincsen mit vitatkozni.
Ráadásul ez az Optimus elég messze is van az MS által bemutatott cucctól. A Lebedeves klavik közül a Tactus lenne hasonló kaliber, az viszont továbbra is csak koncepció, mint az elmúlt néhány évben.
[ Szerkesztve ]
Hát igen, kb. ez a lényeg. 
Érdekesnek érdekes, aztán ennyi.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Azért a dinovo Edge eléggé elszórt, nem minden MM polcáról leboruló valami, amit te itt fantáziáltál. Ez sem lesz gyakoribb.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

DMG
(fanatikus tag)
Én a swarovski kristályokkal kirakott kontakt lencse óta már semmin sem csodálkozom.
Azért nekem annak idején az Optimus kevésbé tűnt csicsásnak, nem sok értelmét látom az érintőképernyőnek, ott a monitor, mi a francnak nézegetnék én képet a billentyűzeten? Persze frappáns, hog ylehet programozni rá érintős billentyűket, de rutinos felasználó úgy is hotkey-t használ, ami olcsóbb megoldás.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.