Aszittem drágább lesz... 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Aszittem drágább lesz... 
Érdemes egy ilyen kártyát tuninghűtéssel kihozni?
Csak kérdezem.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

270es euroval 37.800.- ennyiert kene adni a 4850 iceq4et.
Vicces lenne, 40 ezres ref. árak mellett.
Bár az tény, hogy debütálás óta szépen felment az ára, de a 37k hd4850-nél nemfeltétlen reális.
Tuninghűtés? Attól még hogy csendesebb mint a gyári ref és óval hűvősebb is, még nem azt jelenti hogy tuning. Ráadásul ezt még a gyártó sem tuningkártyának állítja be.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

emlexem en meg gainward 4850 gs-re 38900-ert
egy kategoria.

És még mutatós is
Nekem bejön ez a kékes kinézet.
[ Szerkesztve ]
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
vajon mennyivel másabb a nyákja a 4850-nél?
nem látok rajta komolyabb vrm hűtést
True Success is Blonde

hi
minek írogattok ennyit 4850-ről? ez egy 4830 csak azért olcsóbb.
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
A VRM-ek tényleg kimaradtak a büdzséből. A lapátok kialakításából az következik, hogy axiális légáramot is létrehoznak, amely eljut azért oda is. Meg rá kell segíteni egy vékonyka sünivel. De szigorúan csak UV-kékkel. 
[ Szerkesztve ]
"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

Ilyet akarok!!!
De most! 
[ Szerkesztve ]
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Jó, és szép is 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Úgy van! A forint (illetve az őt bántani merészelők) meg mondjon le.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

A Gainward mióta gyárt Atit? Komolyan kérdem 
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Mióta ráébredtek, hogy az NV csődbe viszi őket az aktuális kínálatával. Így hirtelen szerződtek az ATI-val is.
"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

A 3000-s széria óta 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

megelőztek
[ Szerkesztve ]
Pulse - um840 rom
Látva ezt a barmi jó kis tömzsi dögöt csorog a nyálam!

Lehet nem Giga 4850-et kellett volna vennem, hanem egy HIS-t... De amikor meg vettem a 4850-et akkor meg a 37k Ft volt a plafon VGA karira... még nyáron... ejj ejj... Na majd legközelebb
Kezd iPon szint lenni...

Tudna valaki segíteni?
[link]
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"
tuning =/= nagyobb sebesség, tuning = optimalizálás, széria termék egyedi jobbá tétele.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

nagyonszépek eze a kártyák.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Szerintem ő nem erre gondolt. Amúgy nyiván egy ilyen hűtéssel a tuning is egyszerűbb. Tapasztaltam.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
UV reagens. Nem semmi. Kár, hogy pont nem látni belôle sokat. Jó lenne egy új ATX szabvány, ahol nem lefelé néznek a vid.karik.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Mindig tudtam gyönyörködni a HIS IceQ kiadásaiban, most sincs ez másképp.
Nem hiába, no ! Szeretem én nagyon az AC termékeit...

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
Én az IceQ kártyákkal ugy vagyok h csak nézni jó, és gyönyörködni.De néha nagyon sok az a felár amit felszámolnak (meg kell fizetni a minőséget)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
tényleg szép kártya... teljesítményben nem sokkal marad le a 4850től, ár/teljesítmény arányban viszont jobb
idővel szerintem lemehet a 25-30as ársávba és akkor fog majd igazán fogyni 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Üdvözlöm ezt a kártyát, mert biztos jó és kellemesen halk. Mint ahogy a 4850 is.
Ugyanakkor ezekkel a szériákkal pont a könnyebb végét fogta meg a HIS, engem pl pont 4870re érdekelne hatékonyabb eszköz
mondjuk ott már eleve hasonlít a megoldás az IceQ hűtésekre.
Azt hívják BTX szabványnak... Csak nem terjedt el annyira, amennyire az Intel szerette volna.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

PH teszt várható a 4830-ról?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Azt nem értem , miért nem lehet ELEVE normális hűtéssel gyártani a VGA kártyákat ... 
techpowerup tesztet linkelt múltkor valaki a valamelyik 48x0x2 teszt utáni kommentek közé 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Én is pont ezt akartam kérdezni, egy ideje már várom.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

köszi 
ollie: egyszer majd csak megjelenik itt is
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Amúgy van olyan ATX-es LianLi ház amiben nem lefele néznek a kártyák.
Tényleg, valaki nem jártas itt ezekben az UV-s cucokban? Vajon melyik a legkisebb cső ami elég lenne egy ilyen "megvilágításához"?

Hát, gyk a 10 cm-es a legkisebb kapható cső, szóval az.
Abból is valószínűleg két db-ot fogsz kapni egy szettben. Azzal már szép eredményt el lehet érni. (A képen nem valami szép az eredmény, de nézd el, 2004-es fotó
)
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
No és ez pontosan milyen néven van, mennyibe kerül, és hol keressem? 

Őő
, szerintem sok boltban találsz. Nem vagyok ismerős annyira pesten, de itt p biztosan van.
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Nekem is az lenne a kérdésem hogy hol lehet beszerezni, hol árulják, mert még sehol sem találtam a gúgili sem dob ki semmi értelmeset rá (számtek árlista, vagy online bolt) 
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
(#40) Alkarcsont válasza Alkarcsont (#39) üzenetére

UP UP valaki help me!
(#41) Alkarcsont válasza Alkarcsont (#39) üzenetére

UP