Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lc-power házat "táppal" együtt ezeknek feléért lehet kapni :) igaz nem egy kategória a kettő :) ezek emberi teljesítménnyel jönnek... korrektek... áruk azért van rendesen :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van egy tippem a belsőre: FSP, a 4 db 18A-s 12V ág és a csatlakozók elhelyezkedése az Everestekére hasonlít.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#3) Zotya84

Zotya84
(tag)

Engem az érdekel, hogy nálunk ki disztribútolja majd őket.

Már megtaláltam.

[ Szerkesztve ]

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#4) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Az A értékek nem jók a táblázatoknál, mindegyiknél ugyanaz, mégis más teljesítményre képesek. :F

PC-STYLE.hu

(#5) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért kiváncsi lennék minöségileg mit is takar ez táp?Valószinüleg ez is 1 FSP klón

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#6) diegho válasza zuchy (#4) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tökéletesen jók az Amper értékek. Minden ág külön-külön 18A-ig terhelhető, együttesen pedig ott van alatta meddig.

(#7) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős, moduláris és van 460 és 560-as is belőle, megjegyzem magamnak ha majdan tápot akarok venni. :C

Family Guy Online - Closed Beta

(#8) zuchy válasza diegho (#6) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor sry :W :R

PC-STYLE.hu

(#9) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó tervezésű tápegység.Főleg kábelek terén. :K

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#10) LackoMester válasza mephi666 (#1) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem van 1 600W LC tápom a kisebbik gépemben....egész jó,js és olcsó

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#11) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hu,jófélék.Szerintem Fsp bélel vannak felszerelve

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#12) Zotya84

Zotya84
(tag)

Jók, jók, de kevés a SATA és sok peripheral...

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#13) X Factor válasza zuchy (#4) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Van ilyen, egy egy ág max 18A-ra képes, de együtt összesen egyszerre nem képesek maximális teljesítményt leadni.

(L) Atiradeonika (L)

(#14) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyivel rosszabb vagy jobb ez a táp mint például egy Corsair HX520?
Tápot szeretnénk venni,mert a mostani az egy hulladék.
Csak kicsit drágállom a HX520-at.
Jah és CM690-es házba lenne.
Köszönöm

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#15) malwy válasza luw2win (#14) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem egy kategória. Ráadásul ennél osztottak a 12V-os ágak.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#16) EarL 007 válasza luw2win (#14) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek talán FSP Everestek átcímkézve, a Corsair HX520 jobb náluk, csöndesebbek, hatékonyabbak. Amit még megnézhetnél az Corsair HX450 [link].

(#17) shteer válasza mephi666 (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lc-power mint táp? hujujjj :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#18) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon szépek, és modulárisak.
Persze jobb lett volna egy silver minősítés, de az árán is meglátszana rendesen.

(#19) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Húhúú Fekete FSP Everest szuper. :C

(#10) LackoMester: Valamivel meg is alapozhatnád a véleményedet ;] Másik meg valszeg Hunkey beles szóval irdatlanul veszélyes a gépedre, adatlapodat emg ahogy elnézem szerintem nem örülnél neki ha hazavágná, elég nagy felelőtlenség ilyen gépet egy ilyen ipari fossal üzemeltetni.ezt ajánlom a figyelmedbe.

(#20) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

jó sok ágra van bontva a 12V

[ Szerkesztve ]

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#21) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Vááá! Ide 88$-ért az 560-assal!!! MOST!

(#22) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó áron vannak ezek...hmm

.::www.megadanceradio.hu::.

(#23) EarL 007 válasza Egzee (#21) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó lesz az 88 €-nak is... EU. :W

[ Szerkesztve ]

(#24) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jók ezek a Sharkoon-ok?

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#25) Delta-Laca válasza shteer (#17) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

Miért, nálam egy LC Power 550-es van, és több mint 2 éve szépen megy, gond nélkül viszi a gépemet :B

Üdv.: Delta-Laca

(#26) Dluinet válasza Delta-Laca (#25) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ezt nézd meg: LC-Power LPG12-550W tartósteszt

Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

(#27) Delta-Laca válasza Dluinet (#26) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

Nekem nem ez a fajta táp van, amit linkeltél, az tényleg egy nagy sz@rkupac. Nekem ez van ha minden igaz, bár nem tudom mennyire jó név a piacon, de nálam eddig hibátlan, ezzel szemben csomó Enermaxot láttam elhullani :B

(#28) nyunyu válasza Delta-Laca (#27) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ez mind benne van a LowCost 6550-ben...

Feltunoen kicsik az alkatreszek, raadasul eleg kevesen vannak.

Bakker, ez meg az eredeti Huntkey LW-6550-et is alulmulja, ami 420W terhelesnel leegett ;]

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#29) nyunyu válasza nyunyu (#28) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ize, 420-at meg eppenhogy elvitte, de mar nem felelt meg a feszultsegingadozas az ATX-ben eloirtaknak, 550W terhelesnel durrant.

Szoval ez sem jobb a Stol altal tesztelt masik fajta LowCostPower tapnal.
Quadot, 2 VGA-t egyaltalan nem mernek rabizni.

[ Szerkesztve ]

(#30) Delta-Laca válasza nyunyu (#28) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

Most nem akarom szétszedni a gépet, hogy megnézzem a belsejét, de hátulról belekukkantottam, és cseppet sem hasonlít a képen lévő belsőre, de ígérem, valamikor megnézem milyen. Volt szerencsém próbára tenni a tápot némi tuninggal (Core 2 E6300 1800MHz@3600 MHz), eddig nem okozott csalódást.

(#31) Delta-Laca válasza Delta-Laca (#30) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

Most néztem meg, táp pontos neve: LC6550G :B

(#32) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Azért ez a sok ág, hogy rámenjen az ATX matrica (áganként max 20A asszem) ??

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#33) Dyno válasza Delta-Laca (#31) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Abban is az undorító Huntkey bél, van ilyen tápot meg ne dicsérgess, hanem legyél hálás a szerencsének hogy két éve még nem csinált bajt.

(#34) nyunyu válasza Delta-Laca (#30) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ventilator eltakarta a mogotte rejtozo hianyt :DDD

(#35) nyunyu válasza Delta-Laca (#31) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Mar ebbol is kismillio verzio van?

Kozben talaltam egy LC6550 V2 tesztet, ez lenne az?

Ez sem sokkal bizalomgerjesztobb, mivel 400W-os Huntkey bele van, ami ugyanugy gyulekony. ;]

(#36) Delta-Laca válasza Dyno (#33) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

Én egy szóval sem dicsértem, csak szépen teszi a dolgát. Ehhez képest volt szerencsém minőségi táp halálához is, nem is egyszer, de ezt most hagyjuk. Elgondolkodtam már tápcserén, csak sajnos nincs mibű:O;]

nyunyu: Az az a táp, ha minden igaz. Poroltót meg holnap megyek venni:DDD Viccet félretéve, volt olyan időszak, hogy 24/7-be ment, és erősen terhelve is volt (renderelés, konvertálás, net:B , időnként mixelve is:C) hónapokig, és még bírja. Lehet, hogy én vagyok a 100-ból az egy, akinél hibátlanul megy?:F;] (Aztán ahogy ezt postoltam, robban a bomba:Y)

[ Szerkesztve ]

(#37) Egzee válasza Dluinet (#26) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Mondom! Nem kell eltemetni mindent ami LC-Power! Van szar termékük is, mint ahogy a Sennheiser-nek is van szar fejhallgatója! Apámnak egy asszem 9000Ft-os 550W-os LC-Power van a házába és tele van már az is védelemmel. Nem 5000-ért kell venni tápot, hanem a rendszer teljesítményének függvényében dupla illetve tripla annyiért.

(#38) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Csak lecsúsztam a szerkesztésről... :W

Ez a tápjuk is biztos tiszta szar, mert csak egy 85Plus minősítéssel rendelkező 1200W-os táp... Ne keressünk olyan dolgokat egy C2-es Citroen-ben mint egy C6-osban... :U

http://www.lc-power.com/images/upload/pdf/power_156.pdf

(#39) Delta-Laca válasza Egzee (#37) üzenetére

Delta-Laca
(fanatikus tag)

Ebben igazad van, a kódgány pl. tényleg egy 20 dekás fémhulladék, mégis láttam olyan gépet, ami hosszú évek óta ment probléma nélkül, és abban pont kodegenny volt :B

(#40) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Nagyon jól néznek ki. :K

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#41) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Hmm, egész jó kis tápok, csakhát az áruk ezeknekis.. :S
Egyébként nekem is LC-Power tápom van. Név szerint egy LC-6550GP és nekem nincs vele semmi problémám. Belenézve elég rendesen tele van cuccal, nem tűnik gagyinak..
Bár lehet a Quadom azért nem bírta a komolyabb tuningot, mert a táp volt kevés neki, ezt nemtudom. De én meg vagyok vele elégedve. és nem szivesen akarom lecserélni egy 20ezer+ forintba kerülő tápra. Legalábbis egyelőre.
Jah annyit hozzátennék, hogy nem ilyen zacsis, 5ezer forintos szar, hanem rendes, mondhatni igényes dobozban, és a 10-12ezer forintos ára sem annyira 'low-cost' már. Ebben az árkategóriában meg talán már kicsit minőségibb cuccokból teszik össze.

[ Szerkesztve ]

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.