Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Árban jelent ez valami változást?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) Uchimata

Uchimata
(kvázi-tag)

Kinek van vele tapasznyalata? Érdekelne, jól néz ki.

(#3) orbano válasza Retekegér (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

előző mennyi? T2300 alá jó lenne, végre egy s478-as hűtő :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) Csyppa válasza orbano (#3) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Tessék:
Silent Square

Silent Square Pro

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#5) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tul sok szot nem erdemel ez az uj huto... Ugyanugy antipatikus a beepitett venti mint a tobbi ilyen cpu-cooler. PWM meg talan nem akkora vilagrengeto ujitas, meg az uj szin se. ASUS, great...

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6) Larry303

Larry303
(őstag)

én a prot használom, így utólag már meg vagyok elégedve vele, jelenleg is egy 3,6 os 6400es homlokára van tapasztva...
az első benyomásom nagyon rossz volt, de gyorsan kiderült a turpisság:
szal a lefogató szerkezet hagy kívánni valót maga után....gyorsan levettem és látszódott, hogy nem érintkezik rendesen a kupakkal...beiktattam egy távtartó lemezt így most kellő erővel szorítja a blokkot a proci kupakjára...de azért ezt elvárnám, hogy ne nekem kelljen kiderítenem...
amúgy a pwm szabályozás szvsz tök felesleges, max fordulaton is alig hangosabb mint 40% pl...és hát ki az aki alapon futó prockóra ilyen hűtőt rak??? nem látom sok értelmét...nálam egyszer nem lett a fordulat szabályzó potija eltekerve 100% ról...
egy ninjával volt szerencsém eddig összehasonlítani ami hasonló kategória....hát nem cserélném el....

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#7) Rolcsi20 válasza Csyppa (#4) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

30dB? az bőven sok....nem hogy csendes:D

Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

(#8) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Kicsit furcsállom, hogy ha a 754/939 foglalatra jó, akkor 478-nak miért nincs létjogosultsága, holott azok tőbb hőt termelnek, mint az említett két amd cpu.

[ Szerkesztve ]

Soirée...

(#9) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csicsa-micsa van bőven. Azon kívül meg egy fixre hegesztett, baromi hangos venti. Ha ekkorát esett a légszállítás 2500-ról 2300 rpm-re lassítva, milyen lehet akkor, amikor halk is (pl. 1200 rpm-en)?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#10) kovy79 válasza erdoke (#9) üzenetére

kovy79
(őstag)

Én is pont ezt néztem.
Kevesebb, mint 10%-os fordulatszám esés 20%-os teljesítmény visszaesést jelent.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#11) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem minek kelett ez.
Csak a PWM miatt biztos nem fogják megvenni. :(

"Csak úgy mondom"

(#12) Hemi 426/RT

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

ja az biztos!
de ez a be épitett venti ez gyalázat!

Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

(#13) frankie! válasza Rolcsi20 (#7) üzenetére

frankie!
(őstag)

30 dB az brutal. De mi az a PWM?

(#14) zombikiller

zombikiller
(tag)

Aoz képest, hogy gondolom lesz min. 10 K az ára ahhoz képest gondolom nem fog sokat nyújtani teljesítményben, giccses szar durván fogalmazva.....

(#15) cain69 válasza frankie! (#13) üzenetére

cain69
(őstag)

pulse-wide modulation, impulzusszélesség-moduláció.
az impulzusok szélessége hordozza az információt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#16) andronymus

andronymus
(újonc)

Hello!
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy AMD phenom II X4 965 -ös procim és a gyári hűtője iszonyat pörög és iszonyat hangos de a hővezető csövek meg nem melegek egyáltalán és az lenne a kérdés hogy a venti gagyi amit adtak vagy beállítás rossz jelzem a szobámba mostanság a 32°C felet is van de még az oldala sincs fenn a gépnek ötlet esetleg?
köszi előre :)

(#17) Indy69 válasza andronymus (#16) üzenetére

Indy69
(tag)

Hali a gyári az ilyen nem rossz csak hangos,vegyél rá [link] vagy ami tetszik a lényeg hogy 12cm venti legyen rajta ,hang meg szűnik, hőfok -10-15 fok.

Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

(#18) andronymus válasza Indy69 (#17) üzenetére

andronymus
(újonc)

huu köszi szépen :) kipróbálom :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.