Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Elég letisztult a forma, kiváncsi lennék a teljesítményére.

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#2) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi az a korlátozott garancia?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#3) Kopi31415 válasza Depression (#2) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

korlatozottan ervenyesitheto. Ha jo a termek, akkor el, ha bajod van vele, akkor IJ. :DD

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#4) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Miért nem tud az AMD is ehhez hasonlót csomagolni a procik mellé? :F

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#5) EarL 007 válasza atuci (#4) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért, hogy a vásárló külön vehesse meg. :(

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#6) TomBoy1986 válasza atuci (#4) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többek között azért, mert ez csak a maximum 70W-os TDP-s CPU-khoz lenne jó. Ezzel szemben a Phenomhoz, ami 95W-os ugyanolyan hűtőt adtak, minta BE-2350-hez, ami 45W-os, azaz a gyári hűtője az AMD-nek "erősebb" ennél a hűtőcskénél...

Depression:
Pl. Borda fúró vagy flex általi "meghibásodását" nem cserélik. Ha nem forog a venti áram hatására, akkor meg igen.

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#7) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy olyan mint egy gyári hűtő, de a venti minősége és légszállítása nem mind 1. Tovább bírja, halkabb. Már ezért megéri.

(#8) glutamin

glutamin
(őstag)

Érdekes megoldás, hogy a bordán kívül egy nagy műanyag elem az egész. Nem tűnik rossznak.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#9) simonzé válasza Tomate (#7) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ráadásul HTPC házba is befér kis szerencsével.
4 éve álltam át AC hűtőkre, azóta másra rá sem nézek. Eszméletlen milyen csendesek, és rezgésmentesek. Ráadásul némelyiket bagóért megkapod kivételes minőségű ventivel(pl Alpine64). Vagy itt van ez a példány, ami átszámítva kétezer píz alatt lesz. Ennyiért ajándék.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#10) Tomate válasza simonzé (#9) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AZ is sokat számít, hogy (valószínűsíthető) kerámia csapágyas mint a freezer 64 Pro. Jah és a svájci minőség sem utolsó!

(#11) edipqe válasza Tomate (#10) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ht hogy a designerek, meg a konstruktorok nem gebedtek meg a munkában az tuti, de nem is baj!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#12) Boha

Boha
(tag)

1 szerű, de tetszik

OBORZIL

(#13) kts88

kts88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem a gyári hűtés is megfelelt, amit a "birsalma" mellé csomagoltak. Az alaplap szabályzását használva kifejezetten csendes volt, és tuningban is ment vele, persze feszemelés nélkül. Most egy Freezer64 van, de az előnye csak magasabb órajeleken (2,9G++) jön ki. Szerintem ez az új AC nem lehet valami eget rengető megoldás a gyárihoz képest.

(#14) cousin333 válasza kts88 (#13) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8 centis venti 500-as fordulaton eléggé csendes, ez a fordulat már egy szabályzott 12-esnek is becsületére válna. Ha nincs zavaró motorhang, akkor gyakorlatilag nincs semmi hangja. És egy max. 45W-os AMD-t még ez is lehűtene.

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#15) superecneB

superecneB
(őstag)

Az én 3200+ venicemnek (s939) elég lenne ez tunningra is?

(#16) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

zsír aza fehér lapát, de az elődje sem volt vmi nagyszám..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#17) cousin333 válasza superecneB (#15) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem. A procid TDP-je 67 W. Ez majdnem a határt jelentő 75W. Szóval a plusz tuning sok volna neki... Szerintem ez a hűtő eleve nem tuningra való.

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#18) caleb

caleb
(fanatikus tag)

Nem rossz :C

Az élet jó a világ nem!!!

(#19) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

1,5k-t megér :D többet nem

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#20) edipqe válasza kts88 (#13) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

én azt nem értem, h ha kb annyit megy mint a gyári, akkor minek? akkor boxos procit veszek azt kész....

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#21) simonzé válasza Tomate (#10) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a Freezer64-et egy feleannyiba kerülő és még halkabb Alpine 64-re cseréltem, mert a procimra az is bőőőven elég. A Freezer inkább tuninggépbe, vagy plexi oldalfalú gépbe való ahol látszik. Meglepő, de a Freezer élettartama 137000 óra, míg a még csendesebb Alpine-é 400'000 óra. Azért ez fontos lehet amikor nyugdíjba megyek, hogy bírja-e még a venti. :D

Csak egy adalék: A Freezer 64 Sone (hangerő) értéke a már gyakorlatilag nem hallható 0,8 Sone, z Alpine 64-é 0,6 SoneEz pedig a szuperolcsó újdonságé:

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#22) ngabor2 válasza edipqe (#20) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ööö... mert csendesebb?

az eddigi gyári hűtőknél nekem sem a teljesítménnyel volt a gond, hanem a zajjal. előző gépben freezer64 pro volt, az zajosabb volt teljes fordulatszámon, mint a nem pro változat, viszont nem is kellett annyira pörgetni azonos hőmérsékletért. most freezer7 pro van, ha nem megy 4x100%-ban a proci, akkor nincs hangja, ha megy, akkor se vészes.

ezt a jószágot azoknak szánják, akik olcsó procit akarnak halkan, de hatékonyan és olcsón hűteni. ahova felesleges a heatpipe, meg a nagy teljesítmény, ott nem is erőltetik. nagyon helyes.

[ Szerkesztve ]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#23) daa-raa válasza simonzé (#21) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És ott a képen a gyári cooler, ami 3000rpm.en szintén a "már gyakorlatilag nem hallható 0,8 Sone" hangerővel rendelkezik. Márpedig a gyári cooler 3000rpm-en simán lehőt még egy 130nm-es 89W-os A64-et is... Akkor meg mi is az értelme?

Volt már a közelemben az AMD stock coolerek közül 4 féle, egyik sem volt hangosnak nevezhető. Egy DVD olvasó már 1x sebességen is hangosabb mindnél.

Si vis pacem, para bellum.

(#24) ^Clown válasza daa-raa (#23) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 45W-os 4850e-nek kiváló egy HTPC-be (feltéve, hogy befér).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#25) atuci válasza edipqe (#20) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos nekem is gyáriak vannak, és ha a fordulatszám nagyon alacsony, 1000 rpm alatti, akkor nagyon kellemetlen surrogó hangja van. Ha meg 2500 feletti, akkor meg már hangos.

Na most egy olcsó konfighoz, amiben az alaplap meg a proci max 20k nem tudok/akarok venni 5000-ért hűtőt még külön.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#26) atuci válasza TomBoy1986 (#6) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

És vajh' miért nem tud kétfélét csomagolni a különféle TDP-jű procikhoz, mint a konkurens Intel, aki a celeron procikhoz már csak feleakkora magas hűtőbordás coolert csomagol :F ?

[ Szerkesztve ]

(#27) szgombos válasza atuci (#26) üzenetére

szgombos
(lelkes újonc)

Mert az Intel tudja, hogy kár húzni a celeroncsokat Az AMD meg ezzel biztatja az overklockereket. Minél több szénné égetett procc, annál nagyobb az eladás. Már csak ezért sem vált fogalaltot :D

(#28) jerry311 válasza Kon (#1) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Pfff... Letisztult forma?
Teljesen olyan, mintha valaki rátalált volna a raktárban 10 tonna 10 éves hűtőre, amit most egy venticserével eladnak. :DDD
Nem értem mi ezen az újítás, ami miatt ekkora a sajtóvisszhang...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#29) afterburner_ válasza jerry311 (#28) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

hát kb... ilyesmi hűtötte anno a 533 cerkámat 1018 mhz-en, igaz az fop 32 volt, de ez tenyleg elegge ganéra sikerült dizajnilag :DD

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#30) Solten válasza simonzé (#21) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Alpine64-em nekem is volt, teljesen szuper... :K

alba gu brath

(#31) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ha vkinek occsó alaplapja+occsó procija van az sztem lesz annyira sóher, h elfogadja a hangoskodó gyári coolert. Akinek vaan venni + megoldást 2k ért annak van pénze 5k-sat is venni, nehogymár ez probléma legyen, azért ennyire nem nehéz az élet a Balkánon...

Árat még mindíg nem tudunk. Ha 1k náűl nem több akkor tényleg lehet, hogy egy szuk réteget meg tud fogni. HA több akkor már jobb megoldást veszek...

(#32) jerry311 válasza edipqe (#31) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Azé a mai gyári coolerek sem hangosak.
Kivéve nyáron kánikulában... :DDD

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#33) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez kb a Silencer 64 Ultra TC csak minden socketre rá lehet tenni, tanusíthatom hogy tényleg alig hallani, ennyi pénzért "tökéletes"

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#34) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Nulldizájn ? Legjobb !
Annak, aki nem hajtja a maximum közepes, de inkább kisebb fogyasztású prociját, annak tökéletes választás. Megfelelő hűtőteljesítmény, visszafogott rendszernél nulla hang, szimpatikus ár. Mi kell még ?
Én nagyon elfogadnék egyet belőle a non-stop masinámba, az úgyis alíg fűt. Nem kéne a borzalmas, félmagas Intel szutyok erőlködését hallgatni, pedig az is "csak" 2000-en pörög.
AC ? Imádom ! :R :)

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#35) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen aki annyira nem tunningol annak ez tényleg szuper választás. Nekem is silencer van, néha néha elindul :D
Örülök hogy egy igazán halk hűtőért nem kell kidobni súlyos ezreket.

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#36) REDeath válasza Cyberslider (#35) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem silencerem van és 35% overclock:) tuningolni is lehet vele ;)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#37) waverider

waverider
(senior tag)

Artic COOLing :DD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#38) Hun'reeth válasza daa-raa (#23) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

Ez relatív. :R Nekem is volt jópár AMD gyári hűtő a kezemben és a fülemnél is de nekem mindegyik kicsit hangosabbnak tűnt a kelleténél. Nem is szoktam őket használni inkább belekalkulálok az árba egy + hűtőt is mindjárt.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#39) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

80 mm-es venti 500 rpm. Számomra ez már nehezen összeegyeztethető a halkság/hatékonyság oltárával.

[ Szerkesztve ]

Soirée...

(#40) pityulee™

pityulee™
(tag)

ha vki tudja h hol tudok ilyet venni, írja már meg lécci pü-ben
köszi!

ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.