Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

az elso venti honnan sziv, ha elotte teli ajto van?

(#2) TESCO-Zsömle válasza gyiku (#1) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A zsanér résein keresztül, valamint alulról...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#3) Geffry válasza gyiku (#1) üzenetére

Geffry
(tag)
LOGOUT blog

Hát.. hacsak nem tervezték vízhatlanra akkor gondolom nem zár hermetikusan :)

TESCO-Zsömle: az alulról rész jól hangzik... nekem a padlón van a ninehundreed és ondahúzza a koszt :D

[ Szerkesztve ]

Hiába keresed a legjobb árat, a haverod egy hónappal később feleannyiért veszi meg...

(#4) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszetős és komoly. Csak hát az ára is ehhez mért... De tetszik!

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#5) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem győzött meg ez a ház, de az árát látva valakinek súlyosan elgurult a gyógyszere...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#6) Gorneck23 válasza gyiku (#1) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az előlap oldalán keresztül és alulról...nsk3400-am 2db 9ese is onnét tudja beszívni a friss levegőt.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#7) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

tesztek:

techpowerup

silentpcreview

tweaktown

legitreviews

anandtech

a140dodo szimpatikusabb ar a 120font-nal... :U

[ Szerkesztve ]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#8) vince

vince
(tag)

Az utolsó mondatig tetszett :)
Néha örülnék egy olyan háznak, amin felül vannak a bekapcsoló és reset gombok ahol a gyerekeim nem érnék el (míg észre nem veszik, hogy ott van :D )

szerk.: jajj, azok a kék ledek, de csúnyák! Miért nem lehet zöld a power és piros a hdd, mint régen :(

[ Szerkesztve ]

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#9) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

40K fölötti külföldi nettó ár? Hát van egy kis önbizalom az antec-nél. ;]

Szép, letisztult, de erősen túlárazott. Ez már azért LianLi vadászterület inkább.

Olyan házat szeretnék aminél felül van az USB csatoló (felfelé néz amit beledugunk), mindig félek hogy kiütöm a pendriveot a székkel, mint ahogy volt is rá példa egyszer.

Valamikor régen láttam egy ilyen noname házat, de normális kivitelű elérhető árú házban még nem. Ha bvalaki tud esetleg ne tartsa magában.

(#10) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Nagyon baba!
Viszont nincs alsó-felső részre bontva a belső tér, mint a P182, 183, 193 esetében.
Vajon felhagynak vele, vagy majd lesz olyan is?

(#11) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a ház az Antec válasza az Anidées-re.

Ugyanaz az ár és kb ugyanazt is tudja.

Igaz, hogy ennyiért már Lian Li-t is kapni, de náluk ez nagyon belépő szint, és még csak hírből se ismerik a zajszigetelést...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#12) osztraksajt válasza TESCO-Zsömle (#11) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Lehet ezt a anidées-t valahol kapni kishazánkban?

(#13) TESCO-Zsömle válasza osztraksajt (#12) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Engusz-nál: ÁrGép

(#14) freestailo

freestailo
(senior tag)

se előlapi e-sata, se dokkoló, hát.....

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#15) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

szép ára van ...

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#16) proci985 válasza TESCO-Zsömle (#11) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem nem lett rossz, az ára sem vészes.

a legolcsóbb LL nagytorony meg másfélszer ennyi.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#17) E770

E770
(kvázi-tag)

talán az első olyan stílusú ház ami nekem tetszik a négy éve használta P182-óta, de még mindig nem szebb kívülről

ez a belső az új 'divat' szerinti, talán még praktikusabb is, de kétséget kizárólag nagyobb, s ez mind jó (most még éppen elférek a 182ben)

végre az 5,25 és a 3,5 mellet előre tervezett rész a 2,5"-knek is !

mostanában vettem nővéremnek - esztétikai ookból - LianLi és szüleimnek CM Sileo-t és mindkettő csalódás volt ár/érték-ben is és Antec után is :)

(#18) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép ház, bár az ára sem semmi...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#19) jambiyya

jambiyya
(fanatikus tag)

Szerintem az oldalsó ventihelyek hiánya nem fájó. Én kipróbáltam több ventikonfigurációt is, de végül az enyém oldalán befedtem a lyukakat.
Szép kis házikó egyébként, de 40k-t soha nem adnék érte. :)

(#20) lujó55

lujó55
(őstag)

Már majdnem megörültem, hogy milyen nagyszerű egy dolog, de ennyi pénzt még nem is láttam egyben, nemhogy egy házra kifizetni... :N

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#21) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Antec P183 házam van, de ha el tudnám adni, akkor simán lecserélném erre az új jövevényre. Bár pár helyen szerintem visszalépés, de több előnye van, mint hátránya.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#22) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt egy balkezes rakta össze, vagy csak nekem fura, hogy balra nyílik az ajtaja mikor szinte az összes számítógép asztalban jobb oldalon van helye a gépnek :U
vince: ezen felül vannak
osztraksajt: a GMC házakon többnél is felül vannak a csatik és olyan 6,5-10eFt között már kapsz normálisat persze táp nélkül

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#23) osztraksajt válasza kisza25 (#22) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Azért attól valami minőségibbre gondoltam azért olyan 15K-20K magasságában, de mindenesetre köszönöm a választ.

Meg ahogy nézem ezek a GMC-k elég bazáriak, öreg vagyok én már az ilyen elfajzásokhoz. :B

(#24) havasa

havasa
(senior tag)

Nem rossz, de ennek nem fog tudni konkurenciát állítani, igaz 100 USD-vel olcsóbb.

(#25) TESCO-Zsömle válasza kisza25 (#22) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még egy pont az Aniédes javára. Az ajtó átszerelhető bármelyik oldalra.

(#26) aram01 válasza TESCO-Zsömle (#25) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez jó :K Amúgy tetszetős holmi

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#27) TESCO-Zsömle válasza aram01 (#26) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem csak a lyukakon át szívással van gondom, meg hogy ahol kifújják a levegőt ott simán "kijön a zaj"...

(#28) aram01 válasza TESCO-Zsömle (#27) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

;] :DD

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#29) TESCO-Zsömle válasza aram01 (#28) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ólom permanensebb megoldás.

(#30) tiborandras válasza aram01 (#28) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

a fultamponok melle meg ezt ajanlom ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#31) aram01 válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

látod jönnek itt a jó tanácsok,viccet félretéve gondolod hogy olyan hangos lenne a süvítés?

(#32) bogyo112

bogyo112
(őstag)

Nekem nagyonn bejövős ez a ház!
(Mondjuk én mATX-re hajtottam, mert fenn van az asztalomon, ráadásul 10 éve csak kicsi alaplapjaim vannak. A P180 mini mellett a Fractal Design Define mini is számításba jött, végül FD. Arc Mini lett...)

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#33) TESCO-Zsömle válasza aram01 (#31) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát figyelj... Tény, hogy a szél viszi a hangot, és ennek semmi nincs a kifújó-nyílásoknál. De hogy jobban mondjak, a tetejénél se, ami azért gázos, mert ott a procihűtő alatta...

Az Aniédes-be legalább arra odafigyeltek, ugyanis a tetejénél pont úgy távozik a levegő, ahogy az elején bemegy. A takarás két oldalán, egy sor résen. Ez persze megint kérdéseket vet fel... Jó az nekem, ha két ventilátor egy 3-4mm széles résen fújja a levegőt?

Érted... A zajszigetelés a leg mostohább dolog. Bizonyos szintig el lehet menni kulturált körülmények közt, de a legjobb mégis a csendes ház + csendes hűtés kombója.

Persze ott a másik oldal is... Nagyon csendes ház + extrém hűtés... De ez már távol áll a kulturált megoldástól olyan értelemben, hogy brutálisan nagy. A helyén simán elfér 2-3 sima gépház, vagy több.

tiborandras: Oszt' minek a rádió, ha úgy is füledben a tampon? ;]

[ Szerkesztve ]

(#34) aram01 válasza TESCO-Zsömle (#33) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ebben egyetértünk,a kép viszont durva :D

(#35) coolpet

coolpet
(tag)

Komolyan gondolkodom abban, hogy tervezek en egy hazat, es bekuldom egy gyartonak
ha megvalositjak, akkor reszesedest kerek belole. :)

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#36) aram01 válasza coolpet (#35) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

házat tervezni könnyű egy adott sémára,viszont ha belegondolsz hogy mondjuk évente többször cserélsz alkatrészt(mint pl én) akkor változik a belső felépítés.nagyobb/kisebb proci hűtő vga vagy akármi.Ezt figyelembe véve már nem is olyan egyszerű a dolog,ugye?

(#37) coolpet válasza aram01 (#36) üzenetére

coolpet
(tag)

dehogynem egyszeru, kell egy tagas belso tobbfele lapfelfogatassal, meg also tapos hellyel, jo kabelcsatornakkal. A kulso megy izles kerdese. Csinalnek egy alap kozkahazat, es egy elolapi csatlakozosort. Front meg izles szerint cserelheto lenne, es csak ossze kell dugni es rapattintani. a tetejen nagyon nem lehet semmit csinalni nemde?
A Hatulja is adott, szoval... Neki is allok ha lesz kedvem :)

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#38) E770 válasza TESCO-Zsömle (#33) üzenetére

E770
(kvázi-tag)

szerintem aki normálisan rakja össze a belsöt, annak ez nem lesz zajos
ha a P182 tud hallhatatlan lenni, akkor ez is
a gyakorlatból tudom :P

[ Szerkesztve ]

(#39) TESCO-Zsömle válasza coolpet (#35) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem jobb házat tervezni a nehéz, hanem jobb házat olcsóbban gyárthatóra tervezni... Mert az nem elég, hogy te kézzel összeraktál egy házat, annak (tömeg)gyárthatónak kell lennie, lehetőleg a meglevő gyártósorokon...
Aztán el kezdhetsz gondolkodni, hogy mivel veszed rá a vásárlóidat, hogy a tökéletes házukat lecseréljék az újabb modellre, különben felkopik az állad...

Vagy, úgy jársz, mint az OrigenAE. mITX házikó 90k-ét... ATX HTPC 12"-es érintőpanellel 300k...

Csak ugye az nem tömegtermék...

[ Szerkesztve ]

(#40) czanga válasza vince (#8) üzenetére

czanga
(fanatikus tag)

Led kérdés: Esetleg fehér. :) Én most fogom a RC-690 -esem visszajelző ledjeit fehérre cserélni, nagyon szép lesz.

A ház tetszetős, tele ötletes megoldásokkal, egyedül nekem talán az előlapi ajtó túl semmilyen, mondhatni steril. (holott imádom a letisztultságot). Persze izlések és pofonok, amúgysem az én pénztárcámhoz szabja a gyártó a házikóit, szóval.. :)

czanga

(#41) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Az örök dilemma: ha csendes, nem szellőzik, ha jó a szellőzése, akkor a zaj is "kijön".
Ráadásul minél jobb a hangszigetelés, annál jobb a hőszigetelés is. :(
Nekem mindenesetre szimpatikus. Szeretem ezeket a visszafogott dizájnokat.

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#42) E770 válasza waithEard (#41) üzenetére

E770
(kvázi-tag)

Sztem ez para-doxon :P
A megoldás kulcsa a jó venti választás és a pontosan beállított szabályozás, a hőmérséklet függvényében akár ki is kapcsolhatók egyes ventik.
Amikor pedig a száz wattok repülnek, akkor a játék hangja lesz mindenen úrrá
Nem varázslat, csak pénz és odafigyelés kérdése.

Szóval sztem az parázik a zajon, aki nem haszál jó ventiket, vagy rosszul szabályozza. Ja és persze jól méretezett hűtők is alapfeltétel

[ Szerkesztve ]

(#43) TESCO-Zsömle válasza waithEard (#41) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kihagytad a lényeget. Ami meg csendes és jól is szellőzik, az ormótlan nagy.

(#44) E770 válasza TESCO-Zsömle (#43) üzenetére

E770
(kvázi-tag)

valóban, a méret itt is számít, de 12cm alatt mi okod lenne ventit használni?
s ormótlannak a 12-14cm még nem nevezném

(#45) TESCO-Zsömle válasza E770 (#44) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ki beszélt itt ventiről? Tudtommal házról szól a topic.

Arra céloztam, hogy 70dB(A)-s Delta ventikkel is lehet csendes házat építeni, csak épp 5-15cm vastag szigetelés és 2-5m hosszú légcsatorna kell a zaj semlegesítéséhez...

(#46) bogyo112 válasza TESCO-Zsömle (#45) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Ez fájt! De teljesen igazad van.

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#47) jookomak

jookomak
(senior tag)

Aki az árra panaszkodik, azt azért ne felejtse el, hogy ez egy igencsak prémium minőségű ház, jó hangszigeteléssel, és korrekt szellőzéssel. 40-45k lesz itthon, ahogy elnézem.
Ilyen áron szerintem nincs hasonló tudású Lian li, csak drágábban, azokkal pedig simán felveszi a versenyt.
Kár, hogy nem úgy alakították ki, hogy 140 mm-es ventik is beleférjenek.

(#48) TESCO-Zsömle válasza bogyo112 (#46) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amúgy nem olyan vészes a dolog, vannak a trükkök... ;)

(#49) E770 válasza TESCO-Zsömle (#45) üzenetére

E770
(kvázi-tag)

a te véleményed szerint kihozza e ház a hangokat, a zajt
erre mondom én, hogy ez csak akkor valós probléma, ha zajt csinálsz e ház belsejében, pedig hiába van közel a felső venti nyílás a proci hűtőhöz, ha jó ventit raksz rá, nem fog tudni zavarni

(#50) TESCO-Zsömle válasza E770 (#49) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De egy jó ventihez és hűtőhöz nem kell +10-20k-ért hangszigetelt házat venni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.