Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) m1sk4r

m1sk4r
(fanatikus tag)

Nem rossz, csak részemről a sok LED minek bele...

(#2) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Illetve jó lenne a belsőt is látni mert a külső nem minden, sőt nálam többet számít a belső mint a külső, és ez nem csak a számítógép házakra igaz :D .

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#3) forgonati

forgonati
(senior tag)

Jé, nem is rossz. Viszonylag jól néz ki, de a belsejéről semmi hir? Pl. hogy alultápos vagy felül, meg egyáltalán, hogy hogy van kialakitva.
Az meg, hogy csavarmentes, nem értem miért akkora előny. Nekem a saját házamnál csak ez a bajom, hogy nyomorék műanyag bizbaszokkal "rögzitődnek" a meghajtók, amik persze össze vissza kotyognak, és pl. mikor a dvd-rom felpörgeti a lemezt, olyan mintha szét akarna esni, rezonál az egész. :W De azért a ház dobozán ott villog hogy "Tool Less" hát a jó édes anyjukat :W
Visszasirom a régi házamat, ahol 4 csavarral lehúztam a meghajtókat és nem volt ilyen gond :O

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#4) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyire rácsosan... takarítani sem kell utána a szobát, mert minden port magába szív ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) Timyyy válasza m1sk4r (#1) üzenetére

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor nem kötöd be :)

Amúgy tetszetős házikó, csak olyan extra nagy torony érzést kelt így ránézésre, pedig amúgy nem is olyan magas. :))

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#6) MMIX

MMIX
(őstag)

Az oldal számomra is kínai de a képek szerintem OK.
http://www.pcpop.com/doc/0/378/378546.shtml

[ Szerkesztve ]

(#7) syC

syC
(PH! addikt)

Randa :(

• De hova temetik a túlélőket? •

(#8) m1sk4r válasza syC (#7) üzenetére

m1sk4r
(fanatikus tag)

ÁÁÁ, dehogy....

(#9) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"190 mm széles" ... ööö, hát akkor ebbe nem is nagyon menne bele egy Z600 :U

(#10) daa-raa válasza total90 (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mintha ez bárkinek is szempont lenne...

Egyébként meg önmagában se látom jó dolognak az elforgatott vinyókeretet, de így aztán végképp elbaltázzák vele a belteret.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mmm, nem rossz, bár tök fölös az a sok kékség bele...mondjuk megoldanám ha ilyenem lenne :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég könnyű ház ez, vajon milyen vastag lemezekből lehet? Nem tűnik valami masszívnak.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#13) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Na akkor ha jól számolim 4 db 12-es venti van ( lehet ) benne.

1 Elől szív.
1 Hátul fúj.
2 Oldalt szív.

4 nagy hely van benne és 4 kicsi.
Nállam 1 író és egy HDD beépítőkeret lenne 4 HDD-vel és előttük egy 12-es ventivel.

Asszem ez megfelelő lesz.....majd az árra leszek kiváncsi.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#14) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Vegre egy dogos (a neon-aradatot leszamitva) hazikot dob piacra az Anus... :)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#15) daa-raa válasza EarL 007 (#12) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Gondolom Asus szabvány 0,5mm-esből.

Si vis pacem, para bellum.

(#16) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Sanda gyanúm, hogy az ezeréves Aopen házamat sem erre fogom lecserélni. Azon max a 12 cm-es ventihelyek hiányoznak, de hely jóval több van benne, valamint jóval komolyabb a belső kialakítása. Ez így csak egy dizájnos tucat bádoglemezház... :(

[ Szerkesztve ]

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#17) waterman_ válasza vottokar (#16) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

dekopírfűrésszel, vagy flexszel csodálatos lyukakat lehet gyártani a 12 centis ventiknek bármilyen számítógépházra:):)

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#18) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

du**ám.. :DDD
gyönyörűű :DD mikor, hol?

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#19) Solten válasza vottokar (#16) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Aopent Asusra??? ;) Kerem, az elobbi minosegi termek, az utobbi szetvagta a kezem :)

alba gu brath

(#20) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Csöppet CM 690 -re hasonlít szerintem! :U

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#21) total90 válasza daa-raa (#10) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Saját vélemény, nekem lesz szempont majd hamarosan.

(#22) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszik a ház, jó cucc, de belső kép kellett volna.

(#23) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész pofás ház, belső képek tényleg nem ártottak volna.

(#24) forgonati válasza rootkiller (#22) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Már rég van belső kép, olvass felljebb.

(#25) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Én meg aszondom, egész komolykás kinézete van ennek a lyuggatott doboznak.
Simán szerválnék, ha kapásból meg lenne negyedelve az egyébként ismeretlen ára.
20-25 környékét saccolok rá.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#26) rii

rii
(PH! nagyúr)

tápegységet, alaplapot hogy rögzítik benne?

akárkivót'tevótá

(#27) Dyno válasza MMIX (#6) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Jóak jó a vinyó ház, de kevés, 190mm szélesség meg nevetséges.....meg ettől a sok lyuktóla frássz keringet rendes légáramlatot nem lehet csinálni.....ára meg rendesen lesz az tuti.Anyag ebbe se sok van.....olyan kis "divat" ház vagy nem tudom hogy fogalmazzak....főleg mióta az adatlapomon lévő sharkoon van jól nézzki igaz nagyon jó a szellőzése, de nulla anyagból van.....hál égnek holnap jönn a Csifi SH-01-esem.....

[ Szerkesztve ]

(#28) m1sk4r válasza rii (#26) üzenetére

m1sk4r
(fanatikus tag)

Szerintem erre még mindig a jó öreg, biztos csavaros megoldást alkalmazzák.

(#29) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem rossz a belseje, a külcsínyt döntse el mindenki maga: nekem ronda.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Porszurosek a ventilatorok?

(#31) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Asus TA-M2

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

sztem is CM690 filing :DDD

EVO & STi power

(#33) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás, de a lyukacsos oldallap miatt kilőve, sok hang kijön belőle. Az első venti a vinyókat nem is hűti, s a proci hűtőm se férne el benne.
Szép, de nem kellene, nem is hiszem, hogy ajánlanám

Apropó: az oldallapokat mivel kell rögzíteni, ha nem csavarral? Csak nem ilyen pántos megoldással?

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#34) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kisebbik gépem 1 Vento házban teljesit,1 gond van vele-csunyán kopik az ezüst festés a gép széléröl,egyébként olcsó és jó...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#35) vottokar válasza Solten (#19) üzenetére

vottokar
(fanatikus tag)

Nem is szándékozom lecserélni. Volt már mindkét gyártó több modelljéhez szerencsém, de nem egy kategória. Mondjuk Asuséknál inkább az olcsó kategóriához, a drágákhoz még nem. A H700-asom meg ugye nem alapház. Ezért lehet, hogy nem is teljesen korrekt az összehasonlításom. De valahogy nem hiszek már a mesékben. :B

#17 waternan_ Tudom, hogy a flex és a dekopírfűrész csodákra képes, de egy jófajta házat nem lenne szívem összebarbárkodni. És a H700-asomba max a tetőre vagy az oldalfalra lehetne kultúráltan beleépíteni őket. Na, az meg nem az én stílusom. Elég a hátlapi 4, és az előlapi és jobb oldali 1-1 darab 8 centis ventihely is. Ekkor a Papst 8412 N/2GLE-k is csodákra képesek. (a gépem meg amúgy sem egy mai gyerek. A kazántól messze van)

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#36) Kevinmaster

Kevinmaster
(tag)

De miért? Kérdem én, miért nem teszik a bekapcsoló gombokat, csatlakozókat minden házon felülre??? :(( Ha valaki egyszer nekem ezt megmagyarázza.... :(((

Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

(#37) TheDragon007 válasza Kevinmaster (#36) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki az íróasztal tetejére rakja a házat (számára előnyös ha az nem kell felállnia a székből a bekapcshoz/csatlakozókért, mert a ház előlapján alul vannak), míg valaki az íróasztal alá teszi a gépet (neki jó ha nem kell legörnyedni a székről a bekapcshoz/csatlakozókért, mert a ház tetején vannak), stb. Ezért vannak különböző kialakítások, amik lefedik a többség igényeit. "Mindenki másképp csinálja" :DDD

mod: Amúgy elsőre bejön a ház, a ledeket meg nem kötelező használni.

[ Szerkesztve ]

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#38) Kevinmaster válasza TheDragon007 (#37) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Oké, de hadd kötözködjek még egy kicsit :D Szerintem ötven emberből egy rakja az asztalára a házat (eleve sem logikus, hülyén is néz ki egy bumszli az asztalon, és iszonyat unpraktikus), viszont felső gombos házból van kevesebb. Plussz ugyebár az optikai meghajtó is fent van. Ez kábé olyan, mintha sokkal több balkezes egér lenne, holott többen vannak a jobbkezesek, nem? :U

[ Szerkesztve ]

(#39) alienpapa

alienpapa
(fanatikus tag)

cm690 koppintás

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#40) TheDragon007 válasza Kevinmaster (#38) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden ötvenedik ember egy 100000 fős célközönségből már igenis számít...

Nálam az asztal tetején volt az új csillivilli ledes gigászi méretű házam fluoreszkáló vízhűtéssel, mert akkor még k*rvára tetszett. Később én is leraktam az asztal alá, hogy legyen hely a barátnőmnek ;]
Sokfélék vagyunk és változnak az igényeink, ennyi.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#41) rii válasza Kevinmaster (#38) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

a padlótól számítva 20 cm-en belül van szerintem egy szoba légterében a legtöbb por.

namost ezt minden földön álló ház megkapja.

akárkivót'tevótá

(#42) TheDragon007 válasza rii (#41) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon igaz :R Amíg az asztal tetején volt a házam, végképp nem porosodott (jobban érte a nyitott ablak szellőzése stb.), most viszont dől a por belőle.

(#43) Kevinmaster válasza rii (#41) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Na, gyűlik-gyűlik :) Még néhányan beírtok, hogy az asztalon tartjátok a gépet, és visszavonom a véleményemet :D

[ Szerkesztve ]

(#44) forgonati válasza Kevinmaster (#43) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Akkor én is :DDD Az én Mystique házam is az asztalon van :) Mondjuk nekem végképp nem gond hogy felül van a bekapcsoló gomb, legtöbbször mikor bekapcsolom, még állok, csak utána ülök le a géphez. A felső USB konnektorokat meg nem használom, mert van elöl is nekem. Meg amúgy ülőhelyzetből sem probléma elérni, ha mondjuk nyomni kell egy resetet, vagy valami...

(#45) TheDragon007 válasza forgonati (#44) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó az összhang az egér+alátét meg a ház előlapja között :R Meg úgy általában is. Ha még a webkamera is kék lenne :U

(#46) rii

rii
(PH! nagyúr)

:) ... most mindjárt jön valaki, hogy felmosórongy, a porszívó, meg a "szobába nemészbazmeg cipôvel" csodákra képes - és hogy igenis lehet a földön gépet tartani

akárkivót'tevótá

(#47) forgonati válasza TheDragon007 (#45) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Amúgy a webcam is ilyen kékes szinű, valami szürkés beütéssel. A fotón nem látszik annyira.
rii: Az ezelőtti házam amúgy nekem is földön volt, ott benn az asztal alatt. De nagyon szűkös a hely, és mindig össze vissza rugdostam szegényt, tiszta karcolás volt. Meg egyszer a dvd-rom tálcáját nyitva felejtettem, és simán letörtem a térdemmel :DDD Mondjuk az egy 6000 forintos ház volt, ez meg 24 ezres, nem kockáztatnám meg hogy a földön tartsam. Na meg az is igaz, hogy tényleg sokkal jobban felszedte a port a földön. Pedig istenuccse porszivózok heti 2x, meg nem járok be sz@ros cipővel, de hiába, a földről mindig jobban felszedi, akármit csinálsz...

(#48) Kevinmaster válasza forgonati (#44) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Naa, ne zavarj össze :D Asztalon van a házad, és fent vannak a kapcsolók? :DDD
Egyébként szép ház valóban...

[ Szerkesztve ]

(#49) forgonati válasza Kevinmaster (#48) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Igy ahogy mondod :)
De mint irtam, végképp nem gond, a bekapcsoló meg a reset gombok jó nagyok, nem kell látnom őket hogy megtaláljam. egyedüli gond lehet az usb csatlakozók, ahhoz tényleg fel kellene állnom hogy megtaláljam őket. De azokat meg nem nagyon használom, mivel elöl van kártyalovasóm, és azon van usb port :)

(#50) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Előbb a Lian-Li, most meg az Asus lopja a CM Stacker dizájnt. Nem mintha páran előtte már nem lopták volna (pl. TT).

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.