Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mocsanisi

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kis lejátszó. Végre valami amit ZENÉRE terveztek, nem pedig mindenféle csicsa. Jó teszt jó lejátszó :R

‎"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!"

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hm, erre talán még le is cserélném a g3-am, csak azon kattogok, hogy ez akksis és nem cerka elemes.. és azért a g3 nagyon rulez a cerka elem miatt (is)...
:))

kíváncsi vagyok mikor fog a cowon leszerződni egy mobiltelefon gyártóval..
mondjuk egy se/cowon teló elég komoly lenne:)

[ Szerkesztve ]

(#3) munky

munky
(őstag)

Biztos, hogy nem rossz cucc de én jobban kedvelem ha pl telefon és mp3 lejátszó egyben van.

Magyarán nem szeretem ha egyik zsebemben a mobil a másikban meg mp3 player.

Lehet csak én vagyok ilyen "kényes", :B

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#4) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, de megint külsőre egy ipod koppintás, egy iaudio 7 sokkal jobb, szvsz.Mármint külsőre, nem kell bele sem érintőpanel, sem smemi, legyen szép külseje, és kész.De ez :( .

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#5) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Cikkírónak: Funkcionalitás terén a FLAC és OGG formátum támogatását lehet hiányolni, amit a többi Cowon lejátszó ismerni szokott.

A lejátszó 2.14-es fw-rel már tudja a Flac és Ogg file-ok lejátszását is. A 2.15-ösbe pedig már WAV lejátszást is belerakták (1-2 bug-fix-en kívül) a belinkelt fórumok szerint.

Közvetlen link a 2.14-es fw-letöltéséhez (Cowonamerica), illetve a 2.15-ös verzióhoz.
A firmware frissítés menete itt látható.

üdv: ponti

djtoomi: a külső szerintem ízlés dolga, a funkciók sora viszont tény. Én nem látok semmi iPod koppintást, bár kétségtelen hogy a Cowon-nak nem volt eddig ilyen vékony kialakítású DAP-ja, és igyekezett "bepótolni" ezt a hiáynossságot. Szerintem el is késett vele, mert a Meizu M3 (első) és a Sony A széria meg a Samsung K-sorozat playerei is viszonlyag régóta piacon vannak már. "Trendi", vékony ház, egyszerű kezelsé, jó hangzás, stabil, megbízható működés, "olcsón". Nyugaton és főleg Koreában relatíve jól fogy...

[ Szerkesztve ]

(#6) hdcsaba87

hdcsaba87
(fanatikus tag)

Szép és divatos lejátszó.
Én azt veszem észre, hogy itthon sokan nem ismerik ezt a márkát, és ezért nincs annyira elterjedve.
Ha valaki mp3mat vesz laikus fejjel akkor samsungot, sonyt, vagy gagyi mp4eket vesz.

Kellene egy kis reklám az iaudionak és a meizunak. Hiszen nagyon jó minőségű zenekütyük!!!!

(#7) ponti_ak válasza hdcsaba87 (#6) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Egyetértek. :) Amúgy van reklám, csak jóval kisebb, mint az óriás cégek esetében. Karácsonykor pl láttam 1-2 infopatikás óriásplakátot, meg folyamatosan van 20-30 banner itt-ott, de ez relative nem sok. Egyébként maga a cikk (teszt) is egyfajta reklám. :)

[ Szerkesztve ]

(#8) Integra válasza djtoomi (#4) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

láttad te valaha is a régi cowon kütyüket, vagy nálad is az mp3 lejátszó időszámítás az ájpoddal kezdődött?:)

(#9) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ez amolyan Jetaudio Portable cucc. :) Mindenképp "bejövős", de nem jönnek be a fallikus lejátszók.

Rio & Zen 4eva' ;)

[ Szerkesztve ]

(#10) ez_meg_emaz válasza munky (#3) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Kényes arra hogy a zsebedben 2 cucc legyen de a minöségre már nem? A legtöbb mp3-as mobil szar minöségben játsza a zenét. Persze van a drágábbak között minöségi is. De azt meg telonál meg kell fizetni. Mint sokan tudják már az SE walkman széria is elég fos. Nos ezt csak azért irom mert legtöbben ezzel jönnek hogy akkor legyen már minden egyben és ne külön és pont az ien emberek elégednek meg a szarabb minöséggel a "kényességük" miatt. Szal érdekes szitu.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#11) Grisa_kvr

Grisa_kvr
(kvázi-tag)

Lehet hogy megint én vagyok a barom, de mi a francnak színes tft kijelző egy csak hangra kihegyezett cuccra? Ilyenbe olcsó mono lcd, vagy 1-2 színű oled lenne jó, meg az hogy cerkaakksival menjen (vagy egye fene, legyen valami új lapos LiPol elemszabvány, de azt mindenhol alkalmazzák). Meg talán egy SDHC foglalat se lett volna rossz.

(#12) djtoomi válasza Integra (#8) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze hogy láttam, van is egy-néhány jó cuccuk. ;)
Cowon D2-m nekem is volt, 3 hónapig, nagyon jó kis kütyü.
iPodom is volt, de akármelyik meizum, cowonom, iadudio-m jobban szólt nála.
Most egy meizu m3-at hajtok, ez is borzasztó ipod koppintás, de még mindig jobb mint ez a cowon. :K

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#13) pityulee™ válasza ponti_ak (#5) üzenetére

pityulee™
(tag)

"Közvetlen link a 2.14-es fw-letöltéséhez (Cowonamerica), illetve a 2.15-ös verzióhoz."

Ezek a linkek bizony nincsenek ott sem a jenki, sem a global oldalon.
Csak a koreaiaknak a hivatalos kiváltságuk az u5-ön vorbist és flac-t lejátszani.

Nem értem miért. :F
Azt hiszik cowonék h attól lesz trendi a cucc ha csak mp3-t meg wma-t visz?!
Pedig az ára miatt felötlött bennem, h ez lesz az első iaudio amit kipróbálok. (mert már régen kíváncsi vok egyre.. csak mindig jött vmi iriver helyette...)

ja, és wavot alapból visz az itteni változat, nem kell hozzá másik fw
hát ponti, most cowonból megbuktál, szégyelld magad, legközelebb jobban készülj
tőled többre számítok :P

mindenesetre az dicséretes, h az alacsonyabb ár érdekében nem a hangminőségből faragtak

[ Szerkesztve ]

ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

(#14) iXuf válasza Grisa_kvr (#11) üzenetére

iXuf
(kvázi-tag)

Van benne valami....egyszerűbb, hosszabb lejátszási idő.
Vki fent említette a külcsínyt. Nekem nem igazán jön be a cowon köntös, a G2-m sem tetszik igazán külsőre (cca 3 éves), de ettől még nem cserélném le...bár az usb 1.1 ill az 512 Mb kissé szűkös, remélem kitart még egy darabig.

(#15) ponti_ak válasza pityulee™ (#13) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Gratulálok, minden hibát megtaláltál a post-omban! Nyertél egy rózsaszínű hangszórót! :P :D
Amúgy teljesen igazad van, Cowon-ék 'kicsit' önzők néha, de előbb-utóbb minden javítás az amerikai verziókban is elérhetővé válik. :)

Mod: csak most olvasom, hogy megbuktam, ázz'.. :( Áhh, mindegy is. De ha Cowon-t akarsz próbálgatni, van 1-2 elfekvő... csere iRiver-re (használni, próbálgatni) valamikor..? :))

[ Szerkesztve ]

(#16) bwoay válasza iXuf (#14) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

közben vannak, akik ölni tudnának egy G2-ért.
pl én.
hol is laksz?

viccet félretéve, a G3/G2 tényleg nem szépségdíjasak
(enyhe masterpiece sógor utánérzés megvan! ;] )
bár nem is mai gyerekek, meg az utóbbi legalább fekete.

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#17) Integra válasza djtoomi (#12) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem ez nem ipod koppintás, mert bűnronda... :)
de kit érdekel, ha a hangminősége kiváló:)

(#18) Integra válasza bwoay (#16) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ez tuti.. :)
ellenben amit tudnak, az nagyon rendben van.
és a cerka elem nagyon rulez mai napig..

(#19) Maestrohun válasza mocsanisi (#1) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

És még az ára is emészhető. Viszont, nekem nagyon nem jön be a menüje. Nagyon ocsó' hatású kinaipiacos. pfh :(((

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#20) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csúnya, de nagyon komoly!
A cowont szeretem zenei megoldások terén.

(#21) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Maga a lejátszó elég bejövős, a cowont mégis a szofvere miatt szeretem. JetAudio-t használok már vagy 5 éve, hallani sem akarok WMP-ről vagy Winamp-ról :DD

(#22) raskolnikoff válasza marcias (#21) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Így van! Érik a nanom eladása ;] ...a jetaudio nekem is 5 éve alapprogi.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#23) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

a FLAC támogatás hiánya azért nagyon fájó pont :( Pedig a Cowon lejátszói szokták tudni, ezért is tetszenek :) Nagy FLACmániás vagyok, emiatt nekem ez a lejátszó kiesik.

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#24) orbano válasza ez_meg_emaz (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én tökéletesen meg vagyok elégedve a w800 zenei minőségével és szerintem ezzel a zenehallgatók 90%-a így lenne. az olcsóbb modellekről nem tudok nyilatkozni. viszont szerintem baromi nagy kényelmetlenség egy mp3 lejátszóban, hogy nem hallod, ha csörög a telefon (jó tudom, rezgő), illetve ki kell magad dugdosni, hogy felvehesd... macera nekem (amikor elromlott a se füles, egy ideig használtam "3rd party" lejátszót, de megőrültem tőle: viszonylag sokat telefonálok :) )

A vér nem válik VAZZE!™

(#25) orbano válasza Integra (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

A honda meg szerződjön le a vw-nel, gyártsanak közösen biciklit :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#26) orbano válasza Neck (#23) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akkor olvasd végig a topikot, mielőtt elsírod magad ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#27) domi007 válasza orbano (#25) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Szívemből szóltál..

Cowon rulezz.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#28) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha esetleg valaki megkívánná... :B

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#29) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Ronda és még drága is. Egy ipod nano 10ezerrel több, igaz, abban nincs rádió, de sztem fényévekkel szebb és jobb ennél. IMHO megéri az extra összeget.

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#30) bwoay válasza k3l3r0n (#29) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hogy mennyivel szebb, az szubjektív.
elég szép gyűjteményem van Cowon lejátszókból,
de az U5 nem tetszik, bár kétségkívül ennél akartak leginkább "designolni".
A nano meg tényleg szép (mondjuk 3 különböző generáció van,
nekem a második tetszik).

viszont az, hogy jobb...
miben? mi az, amiben jobbnak találod?
hangban nem az.
szolgáltatásokban végképp nem, ehhez képest fapad,
még akkor is, ha nem számoljuk a rádió hiányát.
ha az iTuneshoz való kötöttséget vetjük össze
az UMS, MTP módokkal, akkor nagyságrendekkel rugalmatlanabb is.
meg a rendszercsati vs mini USB - ugyanez.

csak azért kérdem, mert szerintem az esetek zömében ez ilyen reflex,
ami kialakult az emberekben, hogy vannak az iPodok,
meg van a többi, amik sosem lehetnek jobbak az Apple lejátszóinál,
mert az mégis milyen már...!

[ Szeretkezve ]

(#31) rumos14 válasza bwoay (#30) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

életérzés, bazz. hányszor kell még leírnom?
csatlakozó meg szolgáltatások meg ums, tudod kit érdekel.

;]

[ Szerkesztve ]

(#32) bwoay válasza rumos14 (#31) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tudom, akartam is írni, hogy azzal az egy feature-rel
az U5 nem rendelkezik, de talán később egy fw frissítés megoldja,
mint a FLAC-et a koreaiaknak :D

[ Szeretkezve ]

(#33) Rhino666 válasza k3l3r0n (#29) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát akinek 10 ezerrel többet megér az, hogy tömegcikk legyen, kevesebbet tudjon, korlátolt legyen stb.... :R Szerencse, hogy sokan vannak az ilyen emberek, különben sokkal nehezebb lenne egyedi lenni és mindenki COWON cuccokkal rohangálna. :D

[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#34) ez_meg_emaz válasza Rhino666 (#33) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Egyetértek. Minöség és egyediség. Ráadásul szvsz elérhetö áron.
Én nem találom rondának annyira. Ha nem lenne meizum egy ien kéne nekem.

Orbano: :R

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#35) booss válasza mocsanisi (#1) üzenetére

booss
(lelkes újonc)

Az iaudio általában ilyen jó kis lejátszókat szokott piacra dobni. Én maradok az x5-nél, az tényleg csak zenére való, nekem meg az kell, különben ipodot vettem volna.

Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

(#36) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

Köszönöm szépen, hogy elolvashattam ezt a tesztet, nem csalódtam benne. Most üzleteltem itt ph-n, ma reggel adja fel a srác a csomagot nekem és jön az iAudio U5 4GB, amit egy AKG K324p fülessel fogok hallgatni ;)

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

(#37) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

Nem csalódtam benne, hihetetlen hangminőséget produkál!!!!! Akinek olcsó lejátszó kell jó áron, ha teheti, ilyet vegyen!!!!!

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.