Nem akarok telhetetlennek tűnni, de egy rövid, in game videónak jobban örültem volna.... 
[ Szerkesztve ]

Nem akarok telhetetlennek tűnni, de egy rövid, in game videónak jobban örültem volna.... 
[ Szerkesztve ]

Xbox-on szépen megoldották a physx-et.. 
"MOSH TO KILL!"
Hmm. Érdekes hogy egy vasbeton tömb hungarocell módjára hullik szét egy kézifegyvertől
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Végre eljutottunk odáig hogy deformálódik a hordó ha rálövünk ![;]](/dl/s/v1.gif)
A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll... Aszongya a főnököm héfő reggel: Nááoszt vóótá benn szombáton? ,,I,,__(o.O)__,,I,,
Én is, de sajnos csak ez van. Én csak annyit tudok ígérni, hogy amint lesz ingame videó, tudni fogtok róla.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Nem tudom elhinni, hogy ez konzolon akadás nélkül fog futni. Ha igen akkor kezdem belátni, hogy miért nem tervezi az MS lecserélni 5-6 évig a konzolt. 
Origin:attila4go

Nem vagytok egy kicsit telhetetlenek? 
Azért kíváncsi lennék, hogy ha maximálisan az lenne a játékba amit a motor tud, hány ember venne hozzá gépet? 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com
Bizony, az már nagyon hiányzik. 
'Szeretem a disznókat. A kutyák felnéznek ránk. A macskák lenéznek bennünket. A disznók egyenrangúnak kezelnek.

Azért ez elég ütős, csak a PC verzió miatt aggódok egy kicsit, hogy ennyire a konzolokra koncentrálnak.
Nem lesz rossz ez, a motorból sokkal többet el fognak tudni adni.
Mondjuk a vasbeton eléggé furán viselkedik a sima golyóktól...
Sok újítás került bele, talán az UT3-al is felveheti a versenyt, persze eladásban, grafikában már a Cryengine 2 is jobb volt.
(#9) Silex: A PS-s DX11-s lesz, az ATI-val karőltve fejlesztik, szerintem nem cseszik el.
Másrészt a konzoloknak sokkal nagyon marketing értéke van, nem véletlenül szinte csak azokat mutogatják.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Jó lesz ez csak győzzük kivárni. Mikor is jön a game, 2011 elején?

és még nincs fermi a láthatáron, a Crytek már egyezkedhetne az Ati val 
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

Nincs benne PhysX!
A Crytech saját fejlesztésű fizikai motorja felelős a fizikáért.
(#12) House M.D:
Már a kezdetektől az ATi-val karöltve fejlesztik a Cryengine 3-at.
[ Szerkesztve ]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Dehogyis nincs, már csomagolják a dobozokat, készülnek a premierre. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
A Game Developers Conference-en ez van.
Nekem tetszett. Látszik, hogy még nem végleges kód, de elég meggyőző ahoz, hogy ezt már mások is alkalmazzák, ne csak a kindzsó mmo-k.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

A karakterek animációi tetszenek a legjobban + kidolgozottsága 
kiváncsi leszek, akadni fog e a gépemen... de ha már úgy megy mint a warhead, akkor nem lesz baj

Húha dobozolnak rendesen csak legyen aki kidobozol 
de már kelett a konkúrencia mégha megkésve is .
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

Hát reméljük is hogy egy minden platformot normálisan kihasználó fizikai motor is helyet kap a játékban! 

Ezt a vasbeton bontást (mit bontást, robbantást) kis kaliberű lőszerrel én is feleslegesnek érzem. 
Kíváncsi leszek arra azért a konzolos és a PC verzió között mekkora eltérések lesznek.

Jól néz ki nagyon az új engine, látszik hogy dolgoztak rajta. Egyedül a beton törik kissé furcsán.
utálom ezt a kib*** GT tv-t. ilyen egy elb@szott fosparittya videó megosztást. bázz ismerik ezek a Youtube-ot, csinálok nekik egy Channel-t. 
a játékról majd később, ha végre sikerül megnéznem a videókat 
Aurea mediocritas
na, nagyon szép, főleg az eső, mikor forgatja az asztalt. de van még egy-két fehéren bevillanó bug.
a másik aggodalmam, hogy a PS3-ból nem mutattak semmit, remélem nem favorizálják jobban a boxot. nem lenne jó még egy GTA4 szerű játék. de félreértések elkerülése végett: az lenne jó, ha mind a 3 platformon szépen futna, rendesen optimalizálva, vagy még Wii-n is nekem töknimdegy
.
Aurea mediocritas
Nagyon jó kis engine, bejön, h mennyire részletes és az is, h már konzolon is korrekt teljesítményt nyújt. Mi lesz itt egy erős pc-n?
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com
Lehet, hogy a PS3-ból nem tudnak annyit kihozni... jó lehet erős a Cell, csak nehéz rá optimalizálni, a VGA meg már gyenge volt 3 éve is.
igen ez a nagy gondja a gépnek, nagyon nehéz rá programozni.
de azt nem hiszem hogy az nVidia-Sony féle RSX gyengébb lenne a Box-os Ati-nál.
Aurea mediocritas
szerintem itt a vasbeton bontás nem arról szólt hogy milyen erős a stukker,hanem a rombolhatóságról.Gémeknél biztos másként lesz 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Nem fognak minden platformról külön demo-t feltenni. Ez se hivatalos video, csak ott demózott a Crytec, a GT meg felvette, amit a csávó magyarázott. Nem kell mindenhol összeesküvés elméleteket keresni. 

1 ilyen raktári meló jó lenne meg lenne oldava aVGA kérdés
. Jók a videok már nagyon várom a gamet. A konzolosok vérszegényebb gamet kapnak az 1 értelmü.
[ Szerkesztve ]
Ja... a börtönben nem kell VGA 

Ja az lehet de én lennék az első aki kipróbálja a karit. 
[ Szerkesztve ]

Ennél a raktári melónál max a VGA doboz kérdés lenne megoldva, mert nincs benne tartalom. 
Legalábbis ezt olvastam valahol, hogy még nincsenek is belőve a VGA-k.
szerk: Most végig gondolva(egy kávé után) viszont akkor semmi logika nincs benne. Üres dobozokat nem szoktak meghajtogatni, hogy 10x annyi helyet foglaljanak szállításnál.
[ Szerkesztve ]
nem kerestem
csak találgatok, reménykedek 
Aurea mediocritas

Az utolsó videó amikor a hiába lépett bele a triggerbe nem esett le a 4db beton lap, betojtam XD
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Szerintem is a marketing miatt nyomják inkább a konzolt. Nagyobb a felvevőpiac.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

a crysis2 ről mindig a gears of war jut eszembe 

Lehet benne valami 
LittleDemon: Hajaz rá rendesen
.
wááááow. *.* 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

2010 Q4-re mondják, és ez szerintem tartható is - bár nem én programozom... 

Mutathatnának már valamit...
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

Legyen olyan jó mint a warhead azt jó van.

Szerintem itt a lényeg az, hogy pc-n állítgatnak valamit, és az real-time megjelenik a konzolon is, tehát végülis marketing miatt mutatják a konzolt, de nem olyan célból, hogy hú milyen jó a konzol, hanem, hogy a motorral ilyen egyszerű multiplatform fejleszteni.

Kíváncsi vagyok konzolon meg lesz e a 720p, vagy az alá mennek.
Azért, amikor az a 2-3 betontömb az utolsó videóban lehullott, rendesen megakadt a rendszer... 
Trolololololol | Steam: thomahu
Meglesz.
youtoube-n van fenn videó, ami mutatja a konzolok különbségét
PS3on szebb élleseb a kép mint x360on, x360om kicsit homályos az egész, mintha kisebb lenen az AF
de aszem ez a videó itt is fenn volt
közben megtaláltam a videót:[link]
[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!

Azért nem kicsit jó a cucc, pláne a fejlesztői környezet...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza
Nem volt nehéz, hiszen nem is használják az API-t. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Jaja, meg úgy az egész jó lett.
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

Mikor érkezik már el az a pillanat, hogy a fejlesztők, a játékélménnyel próbálnak eladni játékot!
Fények meg árnyékok! Áh!
Az a pillanat már néhány éve elmúlt...5-6 évvel ezelőttig még a játékélménnyel adták el a játékokat...

Hátha újra eljön! Talán a következő videóban! Vagy a következő játékban! Lehet öregszem?
Hát. Nem az effektektől lesz egy játék jó... 
De legyen igazad.

2. videó alatt A Keresztapa zenéje hallható. 
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!
Akkor menjé' netre, oszt nyomulj flash játékokkal 
Kezd egy kicsit zavaró lenni számomra ez a fajta folyamatos prüszkölés a grafika miatt. Igenis, egy videojátéknak nagyon fontos eleme a grafika. A fény-árnyék játék pedig az egyik legfontosabb hangulatteremtő, szóval nagyon nem mindegy, hogy hogyan néz ki.
Azt már meg sem említem, hogy ez egy Cryengine bemutató, nem pedig egy játék. Arról szól, hogy hogyan tudod létrehozni a játékot. Nem mellesleg ez az egész demósorozat azt hivatott példázni, hogy mennyire egyszerű multiplatform játékot létrehozni, valós szerkesztőben, előre definiált elemekkel, beépített koncepciókkal.
Egyszóval ez az egész arra megy ki, hogy hogyan lehet jól kinéző játékot készíteni úgy, hogy a fejlesztőnek a lehető legkevesebbett kelljen bíbelődnie az ilyen - egyébként roppant fontos - részletekkel, így több ideje marad mondjuk a történetre. No nem mintha a régi játékoknak olyan szikrázó sztorija lett volna...
[ Szerkesztve ]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Nyomulj egy kis Plants vs Zombival. 
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

és még gurul is, ez fantasztikus ![;]](/dl/s/v1.gif)
cousin333
Most komolyan, mond azt, hogy a Crysis jobb játék mint a Tetris
Vicc, hogy nem a játékélményel foglalkoznak, hanem olyan fölös grafikai dolgokkal amiket játék közben garantáltan senki se vesz észre.
[ Szerkesztve ]
A Crysis jobb játék, mint a Tetris. Ami persze nem jelenti azt, hogy utóbbival ne tölthetnénk el kellemes órákat. Ugyanakkor engedd meg, hogy megkérdőjelezzem a Tetrisben rejlő játékélmény felsőbbrendűségét. Az, hogy olcsóbb, gyorsabban lejátszható, és még a mosógépen is fut, még nem teszi jóvá.
"hanem olyan fölös grafikai dolgokkal amiket játék közben garantáltan senki se vesz észre."
Bizonyos apró elemeket lehet, hogy nem vesznek észre, de azért a hiányuk gyakran feltűnő tud lenni. A játékélményt viszont (legalábbis annak vizuális részét, ami szintén nagyon fontos) ezen apró részletek összessége teszi jobbá.
És ismét kifejteném: ez a Cryengine, játékok létrehozására való fejlesztőkörnyezet, nem a játékélményért készült, az majd a játékfejlesztők dolga lesz. Azért készült, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben realizálhasd a saját ötleteidet. Kicsit olyan ez, mint az operációs rendszer, vagy mondjuk egy fejlesztőkörnyezet (pl. .NET)ami segít, hogy neked csak a program lényegével kelljen foglalkoznod.
Még egy dolog: miért lenne fölös a valósághűség? Persze mindezt összetetten kell, a grafika mellett a fizikai, AI is jó kell, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
"...a grafika mellett a fizikai, AI is jó kell, hogy legyen."
Amit elfelejtettél, az a jó irányítás... Például nálam alapból azért felejtősek a Medal of Honor játékok, mert az irányításuk ramaty.. Logikátlan.. Legalábbis a PA-é az volt, az Airborne-t meg már ki se mertem próbálni... A CoD szériáé viszont kegyetlen jó szerintem. Ez csak szubjektív a példákhoz, de a irányítás az fontos mindenkinek...
Na igen. Allied Assaultot próbáltad már? Amúgy a PoP is ilyen volt. Nagyon jó játék, csak a kamerakezelés volt néha nagyon idegesítő...
ui: nem törekedtem arra, hogy minden fontos elemet felsoroljak. csak azt mondtam, hogy noha a grafika csak egy a sok közül, szerepe mégis megkérdőjelezhetetlen. Nem hiszem, hogy van olyan 3D játék, ami ne lehetne jobb jobb grafikával. A régi játékok nem azért néznek ki úgy, ahogy, mert ők még a játékélménnyel törődtek, hanem azért, mert akkor annyit tudtak kihozni a kor hardvereiből.
Allied Assault volt anno a kedvencem...
Leginkább a partraszállásos rész. 
Az ui-s részhez: Persze hogy ha lett volna már akkor is ilyen bivaly hardver, ami most van, akkor olyan grafikát alkotnak mint most. De akkoriban még a játékélményre is rá mentek. Bár lehet hogy most is, csak már kinőttem a játékokat, és kevés köt le, lehet ez az oka, hogy számomra "nem jó".