Azannnnnnya!
Az ára is azannnnnnya...de mondjuk kezdő árnak nem is vártam 100-150$ 
.::www.megadanceradio.hu::.

Azannnnnnya!
Az ára is azannnnnnya...de mondjuk kezdő árnak nem is vártam 100-150$ 
.::www.megadanceradio.hu::.
Klafa, de 2000 dollár kicsit sok érte.
PrinczA: A reklám helye 
[ Szerkesztve ]
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
jópofa, de ahogy látom, főleg csak villogásra vesznek ilyet majd az emberek, mert 2000dolcsiból már tisztességes plazmatévét és 5.1-es hangrendszert lehet venni, ami azért szerintem 1000szer jobban szól, mint kocsiban... és a film is élvezetesebb nagyban 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Vajon a Sony MEX-BT2500 autóhifimet beszámítanák? 
Oh, most számoltam utána, hogy mennyi is az a 2000 dolcsi. 
[ Szerkesztve ]
http://www.facebook.com/princzautok

az otthonra kell, de a kocsiba is kell vmi. amugy ha ez a jovo, akkor up, tetszik a kovetendo ut. mar csak olcsositani kell, ideje kidobni a korongokat (cd-dvd).
tetszett. 
értem én... de akkor meg kocsiba dvd-re vesz az ember 20-30körül egy hordozható dvd lejátszót meg egy komolyabb hifit és meg van oldva... meg ha nagyon kell, akkor külön gps-t...
tudom, hogy itt egyben van minden meg érintőképernyő meg minden, de akkor is mocsoksok az a 2000$...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Nem rossz, de ennyiért inkább Alpine. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

értem én... vagy megsem?
mar csak olcsositani kell
2 ev mulva majd olcsobban adjak, + lesz tobb marka is.
Menjenek oszt dugják fel a tudjátok hova ezt a kínai vacakot ennyiért! 

Hát néz ki olyan szépen, mint az ára...
Itthon biztosan lesz egy fél millcsi, azért használt autót kapsz... 

annyiért vennék is egyet

Esküszöm ez volt a pimp my ride-ba... 
[ Szerkesztve ]
200 lenne az, nem?
Ahh, amúgy tetszik, csak 1 ilyen meg a hozzá illő hangfalak többe kerülnének, mint amennyit ér a mostani kocsink... 
LEMONS. Perfect for orangejuice.
Mondjuk én inkább vennék ilyet 2db Core i7 965 helyett...
az nagyobb átb*szás/lehúzás.
Aaa, akkor ha mar hang egy normals komponensekbol osszerakott szett, mondjuk Nakamichi fejegyseggel. Ha meg kep, akkor valami mas megoldas. Esetleg egy csoves erosito is elferhetne a verdaban. Nekem nemgyerebe. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

2000 dódó

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
Én már régen kidobtam a CD-s játékost a kocsiból!
Most ezt az SD kártyás Blaupunkt-ot használom:

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
Gyááá minnyá' jönnek a Xonarosok fikázni ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Mostani árfolyammal számolva 4664000ft körül van

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Matekból egyes, leülhetsz...
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

mennyi egy ilyesmi? én is cserélni akarom a cd-s lg-t 
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
Ez tulajdonkeppen miert ennyi? Mert a hasonlo cuccok ugy 300 dollartol indulnak es nem nagyon mennek 1200-1300 dollar fole, de azokban mar van HDD is.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Én személy szerint ajánlom: Katt ide
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
hupsz,tényleg,elirtam
na akkor 466000 Ft.
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Sok lesz ott a nullákból ;)
~450k. Nem aprózzák el..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Ára ellenére nekem nagyon tetszik a cucc. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Hát nem is a magamfajta "kettesgolfos"-oknak szánják, de tényleg hihetetlen drága!
amit azért nem igazán értek mert 150-180k-ért 7-es touchscreenes carpc-t lehtet építeni kétmagos atom-os lappal stbstb. ami még mindig csak a harmada, a képességekről meg ne is beszéljünk...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

márcsak egy kis modding álá sufnitunning, és az otthoni gépbe is beépithető/áttehető miután leparkoltunk a garázsban... 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Akkor már csak egy autó kell hozzá a jobbik fajtából! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Én MNC-t láttam egy 10esért multkor a mediaban az i silyen kártyaolvasós volt mependrivetot is vitte asszem..
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Miért is? Ha valakinek ilyen kell, és meg tudja fizetni, miért ne vehetné meg?
Mi köze ennek a Xonar-hoz, meg egyáltalán bármihez?
én azon gondolkozom, hogy ennek mi értelme van, az újabb járgányokban már nem igazán van beépítőkeret, pláne nem dupla, szoval hová szereli az ember?

sztem is egy nagyon jó kompakt cucc all in one kategória, de ugylátszik hogy az ára is all in one! tényleg jó cucc, nade 2000dollárért??? ez a gazdagoknak van kitlálva, plusz ha egy ilyet meglát egy ferdeszemü alak, még aznap tuti feltöri a kocsidat és pápá 2000 USD!
P5
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

szerintem amcsi autokban még pont ilyen duplamagas rádiók vannak

Ropogós 2000USD? Akkor már inkább, szubcsűt csinálok a kezemből lálálá lálálá! 
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

nahát az olyan is
egy kulturáltabb kábelezés sincs meg 10-ből nemhogy a fejegység.
mellesleg én ezt totál felesleges csicsának tartom az autóba. 150-ből jó kis alap autóhifit lehet építeni. aki meg megelégszik kevesebbel annak egy fejegység meg előre egy 16cm-es szett és kész is
Gabesz84:
a kesztyű tartó alá, mint régen a Daciánkban volt.
[ Szerkesztve ]
HP Pavilion dv5-1080eh

Nem olyan drága ez a saját kategóriájában egyébként. De arra a kétmagos intel procira kíváncsi lennék.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

köszi
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
"Nem olyan drága ez a saját kategóriájában egyébként."
De, rettenetesen.
Falsus in uno, falsus in omnibus.