Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

banyek, ha a fölsőn nem lenne 2oldalt az a színes gumi, kicsit másra emlékeztetne... :))
(a kinézetüktől nem estem hanyatt, a specifikáció viszont tetszik :K )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Jhonny06 válasza mephi666 (#1) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Enyje.. :))

A GT árára azért kíváncsi lennék, esedékes már egy beszerzés..

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#3) bteebi

bteebi
(senior tag)

"A szokásos borításban érkező Flash Voyager GT átlagosan 30 MB/másodperces adatátviteli sebességgel rendelkezik"

Ez gondolom csak az írásra vonatkozik - bár ha az olvasásra is, akkor tényleg impozáns eredmény :). Kár, hogy iszonyat drága lesz :(. Mondjuk 9-10 ezer Ft-ért elfogadnám :K.

Te is fiam, Bluetooth?

(#4) putti válasza bteebi (#3) üzenetére

putti
(fanatikus tag)

Kb 2 hete vettem meg a felső képen láthatót. Bruttó 13700 Ft volt. Hozza a gyártó által írt sebességeket. Átlagosan valóban 30Mb/s az olvasási sebessége, de van amikor ez felé megy pár megával. Írási sebessége is elég jó, átlagosan 20Mb/s.

Ami tetszik, hogy jár még hozzá egy USB hosszabbító kábel, és van hozzá egy nyakba akasztható szalag, amire rá tudod pattintani a pendrive-ot.

Ami nem tetszik benne, hogy a külső borítás valami olcsó gumi lehet ( fekete része), mert elég puha és összeszedi az összes port amit nehezen lehet leszedni róla. Bár mellékes, mert használom nem pedig nézegetem.

[ Szerkesztve ]

(#5) spln válasza putti (#4) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

Akkor ez a GT nem lehet rossz :K
Nekem egy eSata-s OCZ-m van, USB-n az is hasonló eredményeket hoz.

[ Szerkesztve ]

"Danger! Avoid death!"

(#6) D.Orion válasza mephi666 (#1) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Jól van, akkor nem csak nekem jutott eszembe, hogy ez pont úgy néz ki mint egy **** :DD

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#7) mephi666 válasza D.Orion (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a lényeg, hogy "fasza" kis pendrájv :D lehet h a főnökségnek ez volt a parancsa: "csináljatok egy f@szát" és így értelmezték :))

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Úristen LOL! :DDD
Tuti nem szaladgálnék ilyennel a nyakamban... :D

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#9) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Ez ütésálló is, vagy miért néz ki ilyen sz*rul?

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a kinézetéért tetszik :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) LaMotta válasza mephi666 (#7) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Ezen látszik, kinek mire van ráhangolódva az agya... :U
Még csak meg sem fordult a fejemben, hogy arra hasonlítana.

(#12) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Úristen mi lett a PH-ból, tisztára mint amikor a nő autót vesz tisztelet a kivételnek - piros az üléshuzat akkor biztos jó a motorja is, persze igazából nem érdekli mert nem érti.

Ki a faxomat érdekel, hogy milyen kívülről, amikor ez az egyik legfaxább pen amit kapni lehet.

Nekem van/volt mini is, nagy is, GT is, nem GT is kiba jó mind, és nem lógatom a nyakamban mert nem vok kocka, zsebre vágom azt csá, lényeg, hogy gyors és megbízható.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nekem is van ilyenem igaz "csak" 4 gigás! Nagyon szuper ;)

(#14) PowerBuldog válasza Horbal (#12) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért piros, hogy megkülönböztessék a sima Flash Voyagertől, ami minden téren ugyan így néz ki, csak kék. :U

(#15) Jhonny06 válasza littlelion21 (#9) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg igen, bár terepre nem vinnék ki egy ilyet, akkor már inkább Flash Survivor.

De az ilyen mindennapos lerepül az asztalról dolgoktól legalább nem kell félteni.

[ Szerkesztve ]

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#16) littlelion21 válasza Jhonny06 (#15) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Akkor nekem találták ki. :)

(#17) forgonati

forgonati
(senior tag)

Legalább ezeknél a gyártó nem veri a mellét hogy porálló meg rázkódásálló :DDD

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#18) Horbal válasza PowerBuldog (#14) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbálj meg olvasni

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#19) vazsoka

vazsoka
(újonc)

Sziasztok!

Most jön ki........hmm

Hónapokkal ezelőtt vettem az Iponban 10 és 11 K közötti áron a 16 GT-t. Nem volt sokáig a polcon, szerintem aki látta, hamar elkapkodta. 8-as GT szerettem volna, de ennek az ára igencsak csábító volt.
Nekem a műanyag kupak stabil, és maga a cucc is hasít rendesen.
Ajánlom mindenkinek !

Üdv:

Vazsoka

(#20) MBazsee

MBazsee
(tag)

mephi666: jobban megnézve tényleg... a lányoknak csak piros topban, vagy pólóban szabad ilyent a nyakukba akasztaniuk. :DDD :DDD :DDD

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#21) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Már nem azért, de ilyen névvel én inkább rakétának nézném, mint ****nak. Amúgy meg rendszergizdákon kívül ki hordja nyakban? Bár az tény, hogy nem túl szép!

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#22) mephi666 válasza ]Phobos[ (#21) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lelki szemeim előtt látom, hogy 16körüli lanpartira járó szemüveges pistikék nyakában fityeg az ilyen, mert, hogy: "drága és nem sok embernek lehet és milyen menő" :S de most mindenféle rosszindulatot félretéve sok ilyen gyerek van... és sok olyan szülő, aki tömi a gyereket pénzzel, mert addig is csöndbe van és nem kell vele foglalkozni... :S akinek mondjuk munkához kell vagy bármi, az nem hinném, hogy ilyet fog választani, hanem inkább elegánsabbat, amit nyugodtan előhúz, ha prezentációt kell tartania és nem üt el nagyon a kütyü mondjuk a hugo boss öltönyétől :)

[ Szerkesztve ]

(#23) -XadAnuX+ válasza putti (#4) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Dettó én is, csak én 1 hete vettem meg a 16 GB-os GT-t. :K

(#24) makro

makro
(fanatikus tag)

nekem már régóta van GT-m, de csak 2GB
terepre is simán ki lehet vinni, nem lenne vele semmi gond
megjelenés után 1 hónappal vettem 6000HUF körül, de most a 16GB-osért
komolyan nem sok a 11K. Érezhetően gyorsabb a többi pendrájvtól :U

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#25) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez a hír tuti mai? A 16 GB GT már régóta piacon van.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#26) -XadAnuX+ válasza Dr. Akula (#25) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Ezt én sem értettem, a 16Gb-os Gt már egy jó ideje kint van...

(#27) -XadAnuX+ válasza Dr. Akula (#25) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Vagy arra gondolnak, hogy gyorsabb változatokat dobnak a piacra?

(#28) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

De kis csúnyák ezek az izék :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#29) ]Phobos[ válasza mephi666 (#22) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Munkához kell vagy sem, én még nem láttam kocka admint leszámítva öltöny+nyakba akasztott pendrive kombót. Ami meg Bloody Steve-et illeti, szerintem akkor már valami külső winyótartót akasszon a nyakába, az drágább, nehezebb és könnyebb észrevenni! ;]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#30) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyenem van, csak nem GT, és csak 8GB, de azért nagyon szeretem, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

(#31) makro válasza forgonati (#17) üzenetére

makro
(fanatikus tag)

nálam is sok mindenen keresztülment, de itt egy teszt :R

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#32) Dr. Akula válasza rootkiller (#30) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nekem egy nemgété 16GB van, nem rossz, csak lassú. Ilyen méretben már minimum a GT sebessége kell hozzá, de lehetne nagyobb is. Elalszom mire telemásolom.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#33) -XadAnuX+ válasza Devid_81 (#28) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Nekem nagyon tetszik, főleg a GT :K

(#34) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Mondjuk a 16 GB-os Flash Voyager GT kint van már egy pár éve, nem értem miért megy ez most újdonságszámba... Viszont nem lehetett kapni vagy mi a szösz...

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#35) Dr. Akula válasza Vikthor (#34) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Lehetett, lehet most is. Sztem ez a hír vmi fiók mélyéről került elő.

(#36) -XadAnuX+ válasza Vikthor (#34) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Lehet, csak nagyon ritkán.
Egyébként én sem tudtam még rájönni, hogy miért újdonság a 16 Gb-os GT :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.