Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm, thx a cikket

most eszembejutott, hogy egy hónap múlva már karácsony :O

legalább már tudom, hogy mi nem lesz meg tutira a fa alatt :DDD

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92

Nem lesz ez már kicsit sok? :F

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#3) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ahhoz képest nincs is olyan vészes áruk!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#4) joi29

joi29
(őstag)

-Szép vaskos darabok, gondolom a tömeg adatok nem véletlenül
nem szerepelnek a cikkben... :D

(#5) (Darkwood) válasza lezso6 (#2) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Mit szeretnél bele: Ati Mobility Radeon HD 4870 X2-t?

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6) Móci válasza lezso6 (#2) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áh, lesz még ilyen 'izmos' notiból egy valag még... ;) G92-t mindenkinek!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#7) FRENK1988 válasza (Darkwood) (#5) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy legalább egy 4850M-et ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#8) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az akksi időről sem regélnek nagyon :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#9) FRENK1988 válasza kelzsoca (#8) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem nem is arról szól, hogy mennyit bír áram nélkül egy ilyen erőmű

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#10) P00By válasza lezso6 (#2) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nem, hiszen gémer :U :D

A vaskos mindenüket :Y :)

[ Szerkesztve ]

(#11) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

rusnya mind

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#12) mephi666 válasza Muton (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de legalább drága is mellé :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#13) Geönczy válasza Muton (#11) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Tényleg nem valami csodaszépek, de legalább jól tudnak melegedni. :)

CSS (Hun)Bloodkiller

(#14) t72killer válasza Geönczy (#13) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örökké csak ezek a negatjv hullámok:DDD

Bezzeg a jó oldalát nem látja senki: mobil fűtőegység->jégkunyhóban kiválóan alkalmas az elejtett fóka megsütésére

nagy+nehéz: az ember hozzávágja a támadó jegesmedvéhez, így az arrul kódul :P (illetve: ha vki ellopná, nem jutna vele messzire)

drága: a vásárló pénztárcája kiürül, 3-4évig nem kell vesződnie azzal, hogy melyik a legjobb vas (ugyse tudja megvenni), és még a betéteket se kell nézegetnie, hol takarítsa meg a pénzét.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#15) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GeForce GTS 250M - Ez mire elég? Egyébként szerintem jó nagy dögök. :P

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#16) t72killer válasza PH-User (#15) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb minden értelmes játékra medium grafikán... És a laptop háza se fog kiégni a GPU-nál:)) (35W-ot eszik)

Azt várom, mikor jön ki a DX11-es széria (mobility HD 5600-5700-asok)+melléjük egy 32nm-es i7. Ez tényleg előrelépés lenne a mostani notimhoz.

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#17) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezzel a vaskos felépítésükkel mindenre jók, csak rendeltetésszerű használatra nem (kényelmetlen mint az állat)... :U

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#18) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Ezek azért már nem rosszak :R

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#19) kokyt

kokyt
(senior tag)

Általában nem számít, hogy milyen vastag, mivel ezek inkább DTR-ek. De nem hinném, hogy emiatt kényelmetlen lenne használni. A jelenlegi Tecra A10-esem sem egy rizspapír, mégis nagyon komfortos. Ha meg a hordozhatóság miatt vetődött fel, akkor kérdem én: ki az a vadállat, aki egy 17-es notival szaladgál nap mint nap, és a vastagságra panaszkodik :D
Az üzemidővel kapcsolatban, gondolom az akkumulátor itt inkább szünetmentes tápegység funkciót tölt be :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.