hm, thx a cikket
most eszembejutott, hogy egy hónap múlva már karácsony 
legalább már tudom, hogy mi nem lesz meg tutira a fa alatt 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#1) Mr.Csizmás
hm, thx a cikket
most eszembejutott, hogy egy hónap múlva már karácsony 
legalább már tudom, hogy mi nem lesz meg tutira a fa alatt 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92 g92
Nem lesz ez már kicsit sok? 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
(#3) (Darkwood)

Ahhoz képest nincs is olyan vészes áruk!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

-Szép vaskos darabok, gondolom a tömeg adatok nem véletlenül
nem szerepelnek a cikkben... 

Mit szeretnél bele: Ati Mobility Radeon HD 4870 X2-t?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Áh, lesz még ilyen 'izmos' notiból egy valag még...
G92-t mindenkinek!
"I see the diamonds, but you only see the rock"
vagy legalább egy 4850M-et ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Az akksi időről sem regélnek nagyon 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Szerintem nem is arról szól, hogy mennyit bír áram nélkül egy ilyen erőmű
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Nem, hiszen gémer

A vaskos mindenüket

[ Szerkesztve ]
rusnya mind
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
de legalább drága is mellé 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Tényleg nem valami csodaszépek, de legalább jól tudnak melegedni. 
CSS (Hun)Bloodkiller
Örökké csak ezek a negatjv hullámok
Bezzeg a jó oldalát nem látja senki: mobil fűtőegység->jégkunyhóban kiválóan alkalmas az elejtett fóka megsütésére
nagy+nehéz: az ember hozzávágja a támadó jegesmedvéhez, így az arrul kódul
(illetve: ha vki ellopná, nem jutna vele messzire)
drága: a vásárló pénztárcája kiürül, 3-4évig nem kell vesződnie azzal, hogy melyik a legjobb vas (ugyse tudja megvenni), és még a betéteket se kell nézegetnie, hol takarítsa meg a pénzét.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
GeForce GTS 250M - Ez mire elég? Egyébként szerintem jó nagy dögök. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Kb minden értelmes játékra medium grafikán... És a laptop háza se fog kiégni a GPU-nál
(35W-ot eszik)
Azt várom, mikor jön ki a DX11-es széria (mobility HD 5600-5700-asok)+melléjük egy 32nm-es i7. Ez tényleg előrelépés lenne a mostani notimhoz.
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Ezzel a vaskos felépítésükkel mindenre jók, csak rendeltetésszerű használatra nem (kényelmetlen mint az állat)... 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!

Ezek azért már nem rosszak 
Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

Általában nem számít, hogy milyen vastag, mivel ezek inkább DTR-ek. De nem hinném, hogy emiatt kényelmetlen lenne használni. A jelenlegi Tecra A10-esem sem egy rizspapír, mégis nagyon komfortos. Ha meg a hordozhatóság miatt vetődött fel, akkor kérdem én: ki az a vadállat, aki egy 17-es notival szaladgál nap mint nap, és a vastagságra panaszkodik 
Az üzemidővel kapcsolatban, gondolom az akkumulátor itt inkább szünetmentes tápegység funkciót tölt be