Még hogy az MSI-k nem tuningos alaplapok... 
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

Még hogy az MSI-k nem tuningos alaplapok... 
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...
"A 4,26 GHz-es órajelet nem akartunk feladni, " -n
New world...old thinking...IBM T60;)
Érdekesek a tuningos fogyasztási adatoknál +33%-kal nőtt a fogyasztás filmezés közben úgy, hogy a VGA csendesen malmozik. Ez brutális növekedés, szerintem nem éri meg a kisajtolt erőt... játék alatt látszik is - alig javult a teljesítmény, miközben a fogyasztás nagyot ugrott.
PH semleges

Nyilvánvalóan nem azért tuningol valaki procit, h játékok jobban menjenek. Illetve, de, ha 320x200-ban játszik. 
Semper Fi

Az a nagy igazság, hogy még az i7 920 is elegendő a legtöbb játékhoz alapórajelen, tapasztalatból mondom, viszont én is 3.8-on hajtottam, mert olyan jól mutatott 
.::www.megadanceradio.hu::.
Csak nekem szúrja nagyon a szemem, hogy az IDLE W ugyan annyi mint DXVA nélkül terhelés?
Picit hihetetlen/van valami a cpuban aminek hála HD lejátszás szinte nem terheli
asd fgh jkl éáű
Gondolom HD filmnél be volt kapcsolva a C1E, EIST és hasonlók... így ugyan némileg terhelve, de visszavett feszen és órajelen ment a film közben is, míg üresjáratot ezek kikapcsolásával mértek.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Szerintem ennél olcsóbb és gyengébb négymagos ie elég minden játékhoz
Sőt kétmagos is az esetek 95%-ában. 
Koszonjuk a tesztet, legalabb kiderult, h nincs gond a deluxe-al es hogy jol tuningolhato ez a szorny.

Igen, ezek a procik azért alapon is elég szépen teljesítenek, ahogy látom. VGA legyen a talpán, amelyik limitelni akarná. 
PH semleges

hidd el van olyan 
Amúgy köszi a kiegészítést!

A gond csak az, h az FSX-hez ORBX-el ez is kevés 
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT
Érdekes, hogy az Msi Bios-a mennyivel kiforrottabb mint az Asus-é.
A feszültségemelt tuning hatására egész szépen megjön a konfig étvágya 
Szép kis cuccos, de nem én vagyok a célközönség 
True Success is Blonde
FC2 alatt miért fogyaszt a 920-as 40 Wattal többet a 980x-nél?
mert csak 4mag megy. egyik fullon terhelt masik meg 2/3ra... valoszinuleg
asd fgh jkl éáű
vagy még 4 sem.

"A feszültségemelt tuning hatására egész szépen megjön a konfig étvágya"
nem csak ezé... csak általában az ész nélküli tuningolók (jobban megéri mert tuninggal megy ez is annyit, stb) ezt nem veszik figyelembe...
Azért egy ilyen vassal én is elszórakoznék, több okosság is van benn, ami érdekelne, kár hogy nincs rá szükségem
Ilyenkor azért picit bánom, hogy végül nem a pc-összeszerelő-teszter vagy hasonló pályát választottam 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
Egész kellemes a fogyasztása a teljesítményéhez képest!
Kellemeset csalódtam én is az Msi lapokban. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ha már Thermal throttling: most, hogy kénytelen voltam a BIOSon állítgatni, feltűnt, hogy az AMD.s deszkákhoz is vagyogat már ilyen: pl a Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P deszkán az F7-es BIOShoz adták extraként...
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
hát nemtom, én egy ilyen lappal ha tuningolom a phenomot (fesz+órajelemelés) és a proci túlmelegszik akkor szimplán lefagy a gép. a lényeg éppen az, hogy az i7-980x nem fagy le csak lecsökkenti az órajelet.
kenti quadok is tudtak throttlingolni, elvileg a 85fokos határnál jött el ez a pont. más kérdés, hogy mennyire volt jó ötlet hagyni ennyire melegedni a procit (leginkább semennyire).
az MSI lap funkciói nagyon tetszenek, főleg a turboboost opciók. tehát meg lehet csinálni, hogy 1-2szálas terhelésnél emelkedjen csak meg az órajel, egyébként meg maradjon, ami pár éves játékoknál fontos lehet. pl nem kell a crysis/stalker miatt 3.6ra húzni az összes órajelet, evvel megemelve a fogyasztást és jelentősen megdobva a járulékos költségeket (jobb lap, jobb táp, sokkal jobb hűtés). szuperül testreszabható, én valami ilyesmit várnék egy EE procitól és egy felsőkategóriás laptól.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
De iszonyat erős egy processzor ez, főleg így húzva. És ez lehet, hogy egy kevésbé tuning példány volt, mi lett volna ha valami űber tuningos procit fognak ki a tesztelők
. Mondjuk lehet ment ez volna többet is, csak a hűtés nem bírta. Ejj, ha nyernék a lottón
.
Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!
adom +1
Fc2 alatt mintha menne a 4 emlékeim szerint, egyike ezen ritka gameknek, de leeht h neked van igazad
asd fgh jkl éáű

Elég magasra tette az Intel a lécet most már mutathatna valamit az AMD is.
Most már nyugodtan fogok aludni hogy ismerem a pontos fogyasztását 

Nem keveset esznek ezek a processzorok ahogy elnézem a teszteket...
De mondjuk van mögötte teljesítmény is. 
"MOSH TO KILL!"

Túl sokat fogyasztanak!

Üdv: Zoli

Nekem ilyen gondom nincs: a víz jól bírja, így nem nagyon fogom tapasztalni hatását...
És csak érdekességképp említettem, mert nekem újdonság volt...
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
Az ASUS M3A79-T Deluxe-ban is van thermal throttling. Úgy látszik hogy ez alaplap/gyártó függő.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

csak ennyi: 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

brutális a teljesítmény, de nekünk "halandóknak" hova kellhet?

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
(#32) darkarthur válasza FoBCRaistlin (#31) üzenetére

Én csak remélem, h egy ideig még sehova! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

Ezt a thermal throttling kikapcsolható?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Tényleg félelmetes teljesítménye van, s bár ilyenem se lesz soha, pár év múlva nyilván a középkategória is eljut idáig.
Szvázi tag
Nem, nem kapcsolható ki. Nem véletlenül van az ott. 
Nah, ez igen, ezeket az infokat hiányoltam az első tesztből. A fogyasztáson elképedtem, és a túlhajtás terén is kellemeset csalódtam. Úgy megy, mint egy jobbféle 920 -as, csak van +2 mag. Azon filózok, hogy a 32nm miatt mennyire változik meg a 24/7 -re és a maximális adható feszültség értéke. 
[ Szerkesztve ]
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

tutira kell, hogy változzon szvsz. nem is kicsit.
Robi BALBOA: vizet a gulfinbak is és nem lesz throtling 
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
durva cucc 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Szóljatok ha értelme is lesz napi használatra...IDLEben eszik annyit, mint az enyém terhelve
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Egy ilyen turbo boost opció jól jött volna/jönne a 775-ös lapokhoz is. Úgy értem hogy szorzónként lehetne beállítani a feszültség mértékét.
HyP3b0y
Ez jelenleg csak annak éri meg akinek munkához kell vagy annyi pénze ven hogy ez az 1000 dollár/euro nem számít.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Akkor most szolok, aki kihasznalja, annak van ertelme. Amugy korrekten osszehasonlitottal egy core i7-es 6 magos rendszert a 2 magos core 2-vel, grat.

245 W ez a fogyasztás a 920-nál eléggé anomáliának tünik. 
Legalábbis számomra mert a 980x nem evett annyit a 6magjával.
cars1dA

Hát ezt azért meggcsinálhatták volna úgy hogy ki lehessen kapcsolni, de a proci legalább így jobban van kímélve.
(#)FoBCRaistlin: Mondjuk iga aki már ilyen procit vesz annak a viz az már alap, nem azon a pár tízezres vizrendszer költségen fog filózni az tuti.
Amúgy vízzel mennyit menne, 5ghz-et vinné?
24/7-re (jó) léggel szerintem 1,3-1,35v, vízzel pedig 1,4v fölé nem szívesen mennék.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
A legtöbb frissen megjelenő proci már elég régóta nem az átlagfelhasználókat célozza. Egy ION, vagy egy CULV-s gép általában kielégíti a mezei userek igényeit. És ezek alacsony órajelő egy és kétmagos rendszerek... ettől függetlenül 3D renderben és szerverekben nem létezik túl sok mag. 
pentium 4 fogyasztása eléggé anomáliának tűnik 
980X eszik annyit a 6 magjával
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Én is hasonlót gondoltam 
És jó lett a 980 cikk frissitése.
(#46) FoBCRaistlin válasza Robi BALBOA (#42) üzenetére

jó kérdés mit tudhat. annyi tuti, hogy azonos órajelhez kisebb feszt kérne, illetve azonos feszen többet menne. nem mostanában lesz ilyen procim, de az tuti, hogy a gyári hűtés 0km-el állna a polcon/menne a kukába 
A 920-ért viszonyítási alapnak külön köszönet. Imáim meghallgattattak.
.
. Nekem is durva a +33% HD-nél...
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

Igen csak ez 1 arhitechtúrán belüli procikról beszélek, ellentétben veled..
Szóval nem értem miért enne többet a 4magos a 6nál egy azonos arhitechtúrán belül.
[ Szerkesztve ]
cars1dA
Sokat Stalkereztél...
Amúgy tényleg fura.
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

csíkszélesség-különbség. Kisebb csíkszélesség --> kisebb hőtermelés, kisebb fogyasztás. Ennyi a dolog nyitja. Xboxból is inkább a 90nm-esek sültek oda,a 65nm-esekre ez már nem jellemző (és a 225W+ os tápegységet 150W-os váltotta, pedig aztán ott semmi más nem történt, ugyanaz a proci, ugyanaz a GPU,csak alacsonyabb csíkszélesség...)
Amúgy meg, a cikkből ugyan nem derül ki (vagy csak felületesen olvasok, bár emiatt másodszor is végigfutottam), hogy ez minek a fogyasztása... Mivel ugye FC2vel lett tesztelve, azért kell neki VGA, és ha ez azzal együtt fogyasztás, akkor biza nem sok...
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX