Ekkora semmitmondó megjelenést. Seggbe kellene billenteni a dizájnert.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ekkora semmitmondó megjelenést. Seggbe kellene billenteni a dizájnert.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Szerintem az ár a többi POW termékhez hasonló lesz, tehát nem az átlag magyar háztartásba való.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Azért jó látni, hogy az Intel végre értelmes GMA-t készített és azt értelmes célokra fel is lehet használni. 
PH semleges
Egykoron a Point of View a grafikus kártyák piacán kereste a kenyerüket
Kenyerét szerintem.
Ez az 530-as proci igazi slágertermék lehet. Rohadt olcsó, nagyon jól tuningolgató és játékok alatt szinte semmivel sem gyengébb mint egy i7-es cucc. És szinte alig fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

![;]](/dl/s/v1.gif)
Vártam már, hogy ki lövi le, de akkor kénytelen leszek én.
Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne 
uh de gáz
Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!
miért? Nekem amúgy bejövős
Belső izmos külső szolid
[ Szerkesztve ]
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)
ahogy be lett mutatva és a tény
"Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne
"
Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!
Jah így már tényleg ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)
Bár nagyon jó megoldásnak látszik i3 at beletenni 1 HTpc-be .... bár még nem láttam igazából normálisan összerakott Htpc-tigy a teljesítménnyel nem vagyok tisztában
Nekem bejön.
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié.

Na és akkor vajon ki az eredeti gyártó? A Qwerty? Nem...
Az Albatron? Lehetne, de mégsem.
Az OEM gyártók előbb az OEM partnereknek adják oda a cuccot, csak később jönnek elő saját márkanév alatt azzal, HA előjönnek. Calmo, amici.
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag
Nekem se tetszik, kerekített is, kocka is, jellegtelen teljesen. Viszont a hardver az tetszik, könnyen bővíthető, átlagfelhasználónak bőven elég masina.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Pontosan, valójában csak a lap az ami extra benne. Vajon konzumer piac számára mikor lesz csak a lap elérhető?
bartucc: a könnyű bővíthetőség a kis táp illetve a limitált belső miatt van "csak" limitálva. Amúgy tényleg elég lehet sok embernek, ha emberi áron lesz, amit kétlek, lévén új cuccos
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde