Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) fLeSs válasza Gyuri27 (#145) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

"mert aki 925-t vagy 530-t vesz az cseréli a jó öreg 4850-t is"

igen? te belelácc a júzerek agyába? :) sztem semmi értelme lecserélni a 4850-et, mert minden simán megy rajta. én most vettem 4850-et. nem most adtam el, hanem még csak most "fejlesztettem" rá. eddig 3850 volt a gépemben és semmi értelme nem volt a cserének, csak az AvP miatt vettem a 4850-et de már megbántam.

1ébként ha 4850-ről való váltás után érezhető javulást akarsz látni akkor alsóhangon 70K-t kell kiperkálnod egy VGA-ért, ugyanis az 5850 alattiak semmit nem érnek ebből a szemponból, és azt nem hiszem, hogy aki ilyen procit vesz, az 70-et fog kiadni egy vga-ra. ezen érdemes elgondolkodni.

[ Szerkesztve ]

(#152) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Én személy szerint mind a két processzort kipróbálnám ha tehetném... :K Jó kis teszt volt! :R

"MOSH TO KILL!"

(#153) hackeeeee válasza Gyuri27 (#145) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Honnan tudod, hogy van annyi pénze, hogy vegyen vga-t bárki? :U

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#154) fLeSs válasza toldy (#148) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

az nforce nevet elhagyta az nv (tudomásom szerint), a chipset neve geforce 8200 lett.
a geforce 9300 az inteles geforce 8200 KATT, de magasabbak az órajelei.

(#155) Pubszon válasza Gyuri27 (#149) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt írtam, hogy hiába a tesztben szereplő AMD konfig kicsivel drágább, de azért csak 4 mag, az a pár Mhz meg nem sokat számít és azért hosszabb távon is jobb szvsz ez az AMD cucc. :K

(#150) Oliverda: Teljesen igazad van. Mondjuk ebben a tesztben a lapok ára majdnem azonos.
Én anno a Q66 alá vettem egy olcsó lapot, ment vele de 3-4 hónap múlva le is cseréltem egy P5K Premium-ra, ami jelenleg is megy tökéletesen. :K

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#156) zed1983

zed1983
(őstag)

Érdekes teszt lett, többet vártam volna a négymagostól... :U

(#157) Gyuri27 válasza fLeSs (#151) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Lehet velem finomabban beszélni? Mert azt hiszem én szépen beszélgetek veled. Tehát csak okosan.

Pl cod multi. Ott kell az fps pl. Ha egy 4850-nel megfelelő felbontáson nem tudja akasztani akkor váltani fog ha megteheti.

Az, hogy neked nem volt értelme váltani nem jelenti azt, hogy másnak sem éri meg váltani.

Meg mint írtam is egy 4850 alá (ha csak a játékott nézzük) nem kell 30k-s proci. Elég az apróban fellelhető 240-5200 páros bármelyike 3500 körülre rángatva. Az meg mint írtam is 10-n ezer forint.

hackeeeee: akkor ez a cikk is felesleges mert procira sincs pénze. Multifps-s brigantik inkább vga-t vesznek erősebbet, ezt elhiheted.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#158) EarL 007 válasza Gyuri27 (#157) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És mindenki, aki bármilyen procit vásárol, az fel is fogja húzni 3500-re? Akinek van X4-re, nem jelenti automatikusan, hogy nagyobb ATI VGA-ra is van. Jelenleg én is inkább vennék négymagos procit, nagyobb VGA helyett.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#159) Gyuri27 válasza EarL 007 (#158) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Persze kinek hogy. De mint mondtam a multi játékról beszélek. Ott meg kell az fps. Ennyi.
A procit meg még mindig könnyeb és egyszerübb tuningolni mint a vga-t.

(#160) Gorneck23 válasza Gyuri27 (#157) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ilyen fafejű AMDsel csak a határozottan és keményen lehet... :D :DDD

(#161) Gyuri27 válasza Gorneck23 (#160) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Jaja. Meg nyeglén és kioktatóan. Mint egy 10 éves takonnyal aki azt se tudja hol a seggén a lik. :K

(#162) aram01 válasza Gyuri27 (#161) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én neked adok igazat,én direkt a multira építettem a gépem,és inkább egy x4 630(3,6-on) mint egy drága i3 :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#163) Gyuri27 válasza aram01 (#162) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nincs igazam. Nem az enyém az univerzum egyetemes igazsága. Csak ecseteltem, hogy ki erre, ki arra vesz gépet. Játék céljából (főleg mutli) a vga dominál. Ez viszont tény. Na ezt próbáltam én leirni, mig le nem dorongoltak. :U

(#164) aram01 válasza Gyuri27 (#163) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

még annyit tennék hozzá hogy 5850-et akartam venni a fütyi 630 mellé,csak nem kaptam de viszketett a tenyerem és gyorsba vettem egy 5770-et amit cserélek tovább 1-2 hónapon belül 5870-re,de a többi cucc marad :P a nyelvnyújtás nem neked szólt ;)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#165) EarL 007 válasza Gyuri27 (#163) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mulitban nem alacsony felbontáson játsszunk, alacsony részletességgel, hogy minél több fps legyen? Az általában procilimites.

(#166) hackeeeee válasza Gyuri27 (#157) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Akkor sem mindenki úgy vesz gépet, hogy kompletten megvesz mindent... :U

Hát a nagy kockák meg FullHD-s monitoron játszanak 640*480-ban.. De lényegében jah.

De, sokan úgy csinálják, hogy darabokban vesznek meg mindent, vagy ha van mittomén x Ft-ja, abból megveszi amit tud, és összerakja, ha tudja akkor meg felhasználja hozzá a régi cuccokat.

Meg nem csak a VGA domimál.. sztem, sokat nem érsz az 5970-nel, ha berakod egy 2magos cerka mellé...

[ Szerkesztve ]

(#167) Gyuri27 válasza hackeeeee (#166) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Persze, de akkor előbb vga-t cserélnék. Mert annak látnám értelmét. Majd utánna procit (nyilván kérdés milyen volt előtte a proci és a vga).

EarL 007: nem tudom, te hogy nyomod. A lényeg, hogy fps is legyen, de azért ne duke nukem kinézete. A cod 4-l waw-nál pl shadow nélkül is lehet játszani. Csak akkor a sarkon csücsülve nem látod a másik árnyékát. Ami nagy előny tud lenni.

[ Szerkesztve ]

(#168) hackeeeee válasza Gyuri27 (#167) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezt Te így gondolod, sőt Én is, meg sztem itt köztünk sok hozzáértő.

De aki csak fejleszteni akar, mert régi a gépe, azok közül a legtöbb úgy gondolja (ha a vga belemegy az újba) akkor alaplap, proci, ha kell akkor ram, táp (ha meg tudják győzni arról, hogy kevés lesz a régi. :D) és a végén a vga...

Ismerek pár ilyen nagy FPS kockát, akik tolják elég HC szinten, és a max felbontás talán 1024... Hiába van bikás vas alá... Bár régen beszéltem az egyik sráccal, annak idején 7900GTX-e volt, de azzal se ment 1024/medium beállítás fölé... :D

[ Szerkesztve ]

(#169) joi29 válasza zed1983 (#156) üzenetére

joi29
(őstag)

Ezt már többen is mondták, de miért is ez a meglepettség?
Valószínűleg azért mert a játékok között nincs olyan game, ami
kimutathatná a fizikailag jelenlevő magok által biztosított + teljesítményt.
A Dirt2 szvsz támogatja az erőforrás szintű többszálas működést
és így az i3 HT-je oly bár működést eredményez mint egy valós 4 magos proci.
De azért a jövőben én szívesen látnék pár olyan tesztet is ahol a játékok
között szerepel a BF BC2, GTA4, GTR Evolution vagy GTR 2.
Ezekkel már látszana a különbség és nem volna ilyen nüánsznyi kis eltérés
a vizsgált procik között.

Ez nem bírálat csak vélemény. :)

(#170) Kansas válasza Picturemaker (#138) üzenetére

Kansas
(tag)

Bocsi, ebben a tesztben egy rendes 4-magos volt összeeresztve egy HT-s 2-magossal. Az általad említett különbség látható, ha a 2-magos CPU-ban nincs HT, és CPU-limit közeli a beállítás.
Pl. ebben a régebbi tesztben...

Egyébként pl. az én konfigom a gyógypéldája annak, miért jó a Phenom II 925: Athlon64 7750BE-ről fejlesztve a procin kívül semmit nem kellett cserélnem :DD (OK, BIOS-t azért frissítettem)

[ Szerkesztve ]

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#171) Oliverda válasza zed1983 (#156) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Talán kicsit alaposabban el kéne olvasni a tesztet mielőtt ilyen mély következtetéseket írna le az ember. :)

Egyrészt az i3 magonként 133MHz-vel gyorsabb. Másrészt ha jobban megnézed a tesztben található eredményeket akkor láthatod, hogy amelyik alkalmazás képes volt kihasználni a 4 magot ott úgy elkente az X4 az i3-at mint a huzat, még annak ellenére is hogy az i3 már Nehalem architektúra és még az órajele is magasabb, meg ugye ott van még a HT is.

Nyilván egy olyan alkalmazásban ami csak 1 vagy max. 2 szálat képes használni ott olyan mintha az a +2 mag nem is lenne ott az X4-ben. Ott kézenfekvő hogy jobb lehet az i3. Egyébként ez bármilyen négymagosra igaz nem csak az X4-re.

Az iTunes egy tipikus példa erre:

(a turbo itt ki volt kapcsolva)

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#172) dangerzone válasza Robi BALBOA (#142) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Nem is azon folyt a vita, hogy melyik proci a szarfos... :U

(#173) RexpecT válasza Gyuri27 (#167) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Az igazi Pro-k lebutítják nagyon a grafikát, ezzel is előnyt próbálnak szerezni(pl:felesleges füstök kikapcsolása meg ilyenek).
Anno láttam hogy a Quake 3-at is teljesen lebutítva játszotta akinek jobban ment, elég gusztustalan volt,de gyüjtögették a fraget rendesen :D.

Walter White is Bad*ss!!

(#174) IreN!CuS válasza Gyuri27 (#167) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

ne húzzál már fel h codban árnyék....te.....ezt gondold át:D(természetesen ha multiról beszélünk)

Jó írás :R

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#175) Dr. Romano válasza Oliverda (#171) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...a tesztben található eredményeket akkor láthatod, hogy amelyik alkalmazás képes volt kihasználni a 4 magot ott úgy elkente az X4 az i3-at mint a huzat...

A tesztelt alkalmazások közül csak a tömörítők és a játékok nem terhelték 90-100%-ig a magokat, az összes többi program igen. Azért a többi programban alig volt valami előnye a Phenomnak.

[ Szerkesztve ]

(#176) =Mentor=

=Mentor=
(senior tag)

Alapos teszt, de én egy kicsit elfogultnak érzem... Először is a Core i3-530-at sokkal inkább egy X4 630-al kellett volna összehasonlítani, ami ugyan olcsóbb pár ezer forinttal, viszont az AMD nem kicsit magasabb fogyasztása bőven kiegyenlíti a különbséget... A 4 magra fogni a magasabb fogyasztást nem okos dolog, mivel egy 2 magos AMD szintén jóval többet fogyaszt a Core i3 530-nál...

A végkövetkeztetés próbálja a i3 érdemeit csökkenteni, nem emeltek ki jó pár dolgot amit én most megteszek:

1. Ahol előny a 4 mag ott némileg megelőzi a Core i3-at az X4, de nem jelentős a különbség, máshol viszont egálban voltak.

2. A Core i3-as rendszer terhelés alatti fogyasztása nagyságrendekkel alacsonyabb mint az X4 rendszeré.

3. A terhelés alatti hűtésben szintén a Core i3 jön ki győztesen.

4. A memória írási/olvasási, illetve a gyorsítótárazott eredményekről mélyen hallgat a végszó, Pedig abban is sokkal jobb eredményeket ért el a Core i3.

5. A legfontosabb dolog talán a tuning: Itt kiütéses győzelmet arat az Intel új üdvöskéje!

Ezek után igen furcsa az a végkövetkeztetés, hogy nem tudtok győztest hirdetni, szerintem sokkal inkább NEM AKARTOK! Lenyomta a 4 magos hőtermelő, energiazabáló Góliátot a 2 magos hűvös, kevés energiát igénylő Dávid :))

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#177) peti_s

peti_s
(PH! addikt)

Jó teszt, de a P4 alatt nem kéne letenni a HT-t. :)

Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon

(#178) Gyuri27 válasza IreN!CuS (#174) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szerintem én akkor játszottam már a coddal mikor te még a tapsis lepkét tologattad.
Itt be is fejeztem veled. ;)

RexpecT: írtam lentebb. Azért ne wolf 3d legyen már a dolog. :DDD

hackeeeee: nem kockaság ez. Cod multiban más fps-n máshogy adja a shotokat.

[ Szerkesztve ]

(#179) EarL 007 válasza =Mentor= (#176) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismét vérfanboyt láthatunk, gratula.

"Videós dolgoknál és 1-2 játéknál az X4 alig pár
%-al előzte meg a Core i3-at, máshol viszont egálban voltak."

Render dolgoknál meg elkente, mint a huzat, és?

"2. A Core i3-as rendszer terhelés alatti fogyasztása nagyságrendekkel alacsonyabb mint az X4 rendszeré."

Nagyságrend? Talán 1000W helyett csak 100W-ot fogyaszt? Ez a nagyságrend. És a Core i3 nem két magos véletlenül? Kétmagos AMD-hez képest már elolvad a fogyasztásbéli előnye kicsire.

"3. A terhelés alatti hűtésben szintén a Core i3 jön ki győztesen."

Alacsonyabb fogyasztásból nyílvánvaló...

"4. A memória írási/olvasási, illetve a gyorsítótárazott eredményekről mélyen hallgat a végszó, Pedig abban is sokkal jobb eredményeket ért el a Core i3."

Benchekben jól néz ki egy x proci fölénye y-hoz képest, de egésznap benchelsz?

"5. A legfontosabb dolog talán a tuning: Itt kiütéses győzelmet arat az Intel új üdvöskéje!"

A mélyen tisztelt vásárlók zöme még azt sem tudja, hogy mi az a processzor, nemhogy tuningolni is azt. Sajnos sokaknak a látótere beszűkült a fórumokra.

Gyuri27: Pedig sokan Wolf 3D szintű graffal tolják a multit. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#180) aram01 válasza EarL 007 (#179) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mire végig gondoltam addigra te összefoglaltad neki :)
+1 :K

(#181) Gyuri27 válasza EarL 007 (#179) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A tuningos következtetés nekem is tetszett. Mint ha arra lenne valamilyen garancia. :DDD

(#182) hackeeeee válasza EarL 007 (#179) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

+2

Én ismerek olyat, aki atom lebutított graffal CS-zik, meg egyéb, mert úgy jó.. Hát mondom biztos úgy van. :D

(#183) EarL 007 válasza hackeeeee (#182) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Anno, középsuliban mi is full low graffal nyomtuk a CS-t, de azért, mert öreg csotrogányok voltak csak. :DDD Infóóra olyan unalmas volt, hogy az nem igaz. Word+Excel, oszt csók, ennyi volt csak. :DDD

aram01: :R Nála már csak az nVidias induló elkövetője durvább.

Gyuri27: Nem tudtad? Az életet is lehet tuningolni, sőt gari is van rá! Egy jó maláj vágykielégítő szociális munkás (k..va) eléggé fel tud tuningolni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#184) Oliverda válasza Dr. Romano (#175) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt kifejtenéd kicsit pontosabban mert számomra nem egyértelmű hogy ezzel mit szerettél volna mondani.

Amúgy jópár grafikonon a kisebb érték a jobb. :D

=Mentor=:

" Annak ellenére, hogy 4 magos az AMD procija, videós dolgoknál és 1-2 játéknál alig pár
%-al sikerül felülmúlnia a Core i3-at, máshol viszont egálban voltak."

Szerintem te valamit nagyon elnézhettél.

Alig pár százalék, mi? :))

"A Core i3-as rendszer terhelés alatti fogyasztása nagyságrendekkel alacsonyabb mint az X4 rendszeré."

A legrosszabb esetet figyelembe véve is durván 43 wattal fogyasztott többet az AMD-s rendszer mint az i3-as. Ergo nagyságrendekről beszélni itt még elég nagy badarság arról nem is beszélve hogy nem sokan pörgetik éjjel-nappal megállás nélkül a tömörítést. No meg a magasabb fogyasztás mellé magasabb számítási teljesítmény is társul. :)

"3. A terhelés alatti hűtésben szintén a Core i3 jön ki győztesen."

Kit érdekel? A legtöbb ember nem nézegeti naponta a CPU hőmérsékletet csak működjön a gépe és kész.

"4. A memória írási/olvasási, illetve a gyorsítótárazott eredményekről mélyen hallgat a végszó, Pedig abban is sokkal jobb eredményeket ért el a Core i3."

Ebből látszik ismét hogy nem olvastad el a tesztet mivel ott vannak a mérések az 5. oldal közepe fele. Tessék: [link] Különösen ajánlom figyelmedbe a Memory Latency értékek összehasonlítását. :D

"5. A legfontosabb dolog talán a tuning: Itt kiütéses győzelmet arat az Intel új üdvöskéje!"

Egy újabb bizonyíték hogy problémák vannak a szövegértelmezéseddel. :D

"Mint később kiderült, a processzor kupakjáról leolvasható kód alapján igen valószínű, hogy egy gyengén húzható darabot fogtunk ki, de hát ilyen a tuning, semmire sincs garancia, ez egy boltban kapható processzor volt, bárki kifoghat egy hasonlót."

[link]

Aki pedig egy kicsit is járatos AMD oldalon az tudja hogy 4.0GHz körüli eredményekre képes X4-es procit az új C3-as stepping-ből már nem nehéz találni. ;)

Ezek után igen furcsa az a végkövetkeztetés, hogy nem tudtok győztest hirdetni, szerintem sokkal inkább NEM AKARTOK!

Attól hogy kiemeled félövérrel a hülyeségeid még nem lesznek igazak. :N

Azt meg már meg sem merem kérdezni hogy minek vagy kinek vagy a mentora. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#185) EarL 007 válasza Oliverda (#184) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, valami ilyesmit mondtam / akartam mondani én is, csak nem ilyen részletesen. :DDD :R

(#186) aram01 válasza EarL 007 (#183) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bízom a Zöld Erőben,
Mely áttör minden gátat,
Nehézségek erdejében
Kiutat talál majd.
Mert amíg létezik nVidia,
Nem állok a Vörös oldalra soha!

írta: Weöres Sándor :DDD :O (nem ő írta de poénnak jó lenne)
ez már beteges :K

[ Szerkesztve ]

(#187) Oliverda válasza aram01 (#186) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Melyik Weöres? A ProhardWeöres? :DDD

(#188) dangerzone válasza aram01 (#186) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Jó lenne, ha még esetleg rímelne is...

Oliverda: Bazzeg.... :W :DDD

[ Szerkesztve ]

(#189) EarL 007 válasza Oliverda (#187) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áú, ez ütött, mint a mézesszilva pájinka. :DDD Elkérhetem aláírásba? :R

#190: :R

Offabb off: Én haluzok, vagy tényleg barnult és Weöresödött a PH? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#190) Oliverda válasza EarL 007 (#189) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Viheted. ;)

(#191) joi29 válasza Oliverda (#184) üzenetére

joi29
(őstag)

Én imádom ezeket a fogyasztással és hőtermeléssel kapcsolatos érveket,
a régi Palomino magos 1600+-os Ath XP teszteket jutatja eszembe,
mikor a muglik játék alatt feszegették le a bordát az Athlonról és mutattákbe
hogy az hűtés nélkül hogy patkol el terhelés alatt.
Akkoriban így próbálták az Intel procik megbízhatóságát és minőségét
bemutatni, hisz azok hűtés nélkül is el kattogtak még pár percig.
Erre azért volt szükség mert a játékokban az akkori középkategóriás 1600+,
jóval szebben muzsikált és valamivel rossz hírét kellet kelteni ha már jobb és
nem utolsó sorban olcsóbb is volt. :)

(#192) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nagyon jo a teszt,szinte teljesen ugyanilyen x 4 rendszerem van/a videokártyát kivéve/
Korekt minden amit irtatok az x 4 részéről pont ugyanilyen adatokat tapasztaltam én is.
Egy valami ami érdekes a fogyasztás szempontjábol,mégpedig az,hogy az én x 4 925öm simán megy a gyári 1.3 helyett 1.14 voltal. igy a fogyasztási értékek/főleg terhelve/drasztikusan csökkennek.
Nem tudom mennyire jellemő ez phenomokra.
Érdekesenek tartottam,hogy nálam mennek a ramok 1600 mhzen,igaz nem érezhető a "sebesség".

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#193) peetmaster válasza Oliverda (#187) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Vááááá :DD Mondom benézek már a topicba, hogy esnek egymásnak az AMD és Intel fun-ok, erre meglátom ezt... :DDD Hát...nagy az Isten állatkertje. Egy UP-ot megérdemel a beszólás! :K

[ Szerkesztve ]

(#194) aram01 válasza Oliverda (#187) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ott a pont :DDD

(#195) moha21 válasza aram01 (#186) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A verset más írta és nem tudom ebben mi a szakmai hozzászólás?:S
Nyugodtan idézőjel közé tehetted volna és eredeti szerző nevét írni.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#196) IreN!CuS válasza Gyuri27 (#178) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

hát ha te így érzed rendben,tényleg fejezzük be.És szerintem arc off jó?köszke :R

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#197) Blade_W

Blade_W
(tag)

Kedves Tesztelő Munkatársak!

Tesztelhetnétek processzorokat (de VGA-kat is) Armed Assault 2-vel. Igazi processzorgyilkos játék, és állítólag jelentős javulás érhető el vele több maggal.

Plusz nagy eséllyel egyik nagy gyártó (NVIDIA vs. ATI) sem vette meg a "kis" kelet-európai céget.

[ Szerkesztve ]

(#198) aram01 válasza moha21 (#195) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért volt ez válasz arra a hozzá szólásra ahol linkelte a "költőt" kövesd vissza papa mielőtt megdorgálsz :W amúgy a tied sem volt szerintem szakmai :P

(#199) Bluegene válasza Oliverda (#184) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez mind szép de az intel i3 kábé 500mhz-el tovább húzható, így nyers erőben is sztem döntetlen

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#200) moha21 válasza aram01 (#198) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bocsi a link-et nem láttam. Nem az enyém sem volt szakmai azért írtam off-ba. Remélem nincs harag. :R na OFF

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.