Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) PpenoO

PpenoO
(fanatikus tag)

ChipChilla...humorérzék megvan a cégnél.

Biztos jobban hűt mint egy gyári heatpipe, hogy megér 5e forintot, az relatív, mindenesetre megnézném egy thermalright elleni tesztben.

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#2) VaniliásRönk válasza PpenoO (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

nForce-okra megéri megvenni. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#3) Stalker-2572 válasza PpenoO (#1) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

HR-05 :R

All Black...

(#4) Lipton

Lipton
(senior tag)

Nem értem, hogy miért a lamellák szélébe vezették a csövet, így sokkal rosszab a hőeloszlás.

(#5) Gorneck23 válasza Stalker-2572 (#3) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csak ahhoz nem jár venti...ami azé elég hátrány szvsz...persze kérdés kinek mi a célja egy ilyen hűtővel...

(#6) erdoke válasza Gorneck23 (#5) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem az volt a célom, hogy a visító, kerregő gyári alulemezt, amit virág alakban széthajtogattak, és a közepére egy mini lapátost erősítettek, kidobhassam a gépből, és megspóroljam a hangját. Az már csak TAB a tortán, hogy pár fokkal még hűvösebben is tartja a chipet (amit nem hívok Csillának).

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#7) Stalker-2572 válasza Gorneck23 (#5) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Úgy kell irányítani a nagyventit, hogy azt is átfujja és akkor nem kell rátenni kis visító szörnyeteget sem :)

All Black...

(#8) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ChinChilla

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#9) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy mondok még egyszerűbbet: vegyél olyan alaplapot, aminek a chipsetje nem olvad el aktív hűtés nélkül sem!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#10) simonzé válasza Oliverda (#8) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#11) Muton válasza simonzé (#9) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ennyi erővel azt is mondhattad volna, h ne vegyél gépet, és akkor nem lesz NB hűtő gondod sem :U

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#12) Hebry

Hebry
(senior tag)

Az a hűtő, hát mint mondjak, nagyon nem tetszik rajta.
A hőcsövet, meg jobban eloszthatták volna, egy kicsit ritkább lamellával, paszívban jobb lenne.

(#13) Gorneck23 válasza Stalker-2572 (#7) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Milyen nagy ventit???

6 centis venti nem épp egy visító szörny... :U ;)

(#14) FireKeeper válasza Oliverda (#8) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#15) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Na, szép lenne rászerelni egy ilyet, meg egy böhöm cpu hűtőt is egy lapra, jóságosan nézne ki. Mondjuk pár idióta garantáltan így fog tenni, hisz szereltem már celeron procis gépet azthiszem 1.6 -os volt, ohne tuning, még is böszme hűtő rajta, valami házi fabrik chipsethűtő, vgan is házi fabrik böszmeség, na meg ezen kívül 6 venti a házon... Azthittem elszáll. De tulaj szerint az így jó, mert egyébként kigyullad vagy elromlik...

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#16) Muton válasza Gorneck23 (#13) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

proci hűtő venti? :U

azért egy kellő légszállítású 6-osnak van hangja. most is megy egy az albiban. szerintem durva

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#17) Stalker-2572 válasza Gorneck23 (#13) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ami a CPU-n van... A tájfunod ebből a szemponból nem praktikus :D
Ha hozzá vagy szokva a csendhez, nem hiányzik.

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#18) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Lassan ott tartunk, hogy a procin lesz passzív hűtés kis lamellákkal és a chipseten bazi nagy borda 12es ventivel :DDD

Itt van még csincsilla kicsit más formában, elnézést az állatvédőktől.[link]

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#19) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

X38, X48, 975X elég forrófejű, ha gondoltak a kampós lefogatásra is, jó megoldás lehet.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#20) Gorneck23 válasza Muton (#16) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elég ha éppen forog...akkor meg hangtalan...volt HR-5öm és most egy Spirit2öm van...épp kis fingnyi zúg kell ezeknek a bordáknak...azt meg kussba is lehet adagolni...

Stalker: Ezé írtam már a legelején, hogy kinek mire kell milyen céllal...

(#21) kovy79

kovy79
(őstag)

Az nForce550-emre jó választás lenne, de az alaplap elrendezése miatt ketté kellene vágnom. Nem is rossz ötlet... :)

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#22) FlasH-BacK válasza kovy79 (#21) üzenetére

FlasH-BacK
(senior tag)

Igen azt hiszem az újabb nforceos lapokra nem a legjobb választás, ahol a nb a vga alatt van (ha elég hosszú a vga), valószínűleg ezekre lehetetlen felszerelni.
A névválasztás meg azért az Asetek cuccok miatt is kicsit érdekes.

(#23) gozso

gozso
(senior tag)

vegigturtam a boltoat, nem nagyon talaltam ilyet kis hazankban...:(

fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

(#24) Veriakilis válasza Lipton (#4) üzenetére

Veriakilis
(őstag)

'Nem értem, hogy miért a lamellák szélébe vezették a csövet, így sokkal rosszab a hőeloszlás.'

Szerintem jó így, mert ha belegondolsz, akkor a ventillátor lapátjai a széleknél keltik a legnagyobb légáramlatot, ezért aztán ott adják le a heatpipe-ok a hőt, ahol a legnagyobb a légáramlat.
Elég sokat foglalkozom heatpipe-okkal, és a heatpipe felülete sem olyan kicsi ám... tehát maga a heatpipe felülete is részt vesz a hűtésben, nem csak a lamellák.
A ventillátor közepénél,- mivel ott a motor - sokkal kevesebb a légáramlás, mint a lapátok széleinél.

Veriakilis

[ Szerkesztve ]

A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.