Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép házikók, tetszenek! Alap felhasználásra szerintem bőven elég.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) syC

syC
(PH! addikt)

Így van :K Jó ár/érték arány :R

• De hova temetik a túlélőket? •

(#3) Lipton

Lipton
(senior tag)

Már megint légkavaró. :)
Az mire jó? Csak kavar, de nem fúj! :D

[ Szerkesztve ]

(#4) Hevius

Hevius
(kvázi-tag)

A mindenit nagyon szépek lettek, "hétköznapi" géphez bőven jó lesz szerintem. :C :R

(#5) strike-force

strike-force
(őstag)

ha nem valami ultragagyi hipervékony aluminumlemezből vágják ki őket, ami már egy csavar behajtásától is eldefomálódik, akár még sikeresek is lehetnek. 10 pénz alatt meg pláne.

ebolt 12 ezer
pixmania 14,6 ezer

ennyiért sztem viszont sok

[ Szerkesztve ]

Just realize it!

(#6) Jóember

Jóember
(újonc)

A Cooler Masternek nagyon bejött ez az Elite sorozat, de hát nem is véletlenül. Én a 331-esemmel nagyon meg vagyok elégedve, esetleg néhol az illesztések nem 100%-osak, de ez csak apróság...

A 360-as meg az IBM egyik hasonló megoldására emlékeztet, már nem tudom pontosan melyikre - szerintem pl. irodai felhasználásra ez a típus tökéletes. (Asztal alatt állítva, asztalon fektetve pont jól elfér, és "kellemetlen helyzetekben" választhatsz, hogy belerúgni vagy beleütni szeretnél.) :U

[ Szerkesztve ]

Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)

(#7) hunmyke válasza strike-force (#5) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Volt egy elite 331-esem ideiglenesen. Meglepődtem rajta, egész jól szerelhető, és nem alufóliát használtak lemez helyett.
Ha ugyanazt a vastagságú lemezt használják, mint a 331-esnél, akkor nem lehet rá panasz.
A 310-es egész pofás lett ezekkel a színes keretekkel az elején.:)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#8) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Jól sejtem, hogy a 360-as álló házként csak slotin mechanikájú meghajtókkal működik?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#9) atuci válasza VaniliásRönk (#8) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, bármelyik odd képes vertikális állásban is működni.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#10) atuci válasza strike-force (#5) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Kizártnak tartom, hogy aluminiumból készítsék őket :)

Marad az acél, de remélhetőleg elég vastag lesz, hogy ne rezonáljon be.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#11) Weaver válasza atuci (#10) üzenetére

Weaver
(senior tag)

hát ezekkel tényleg nem dobbantottak valami nagyot.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

(#12) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jó áron lesz, megfontolandó, de 14k az sok, akkor inkább Sharkoon Rebel Economy 9 vagy CM 331.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#13) EarL 007 válasza Jóember (#6) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 360 Az IBM S50-re emlékeztet, csak annál jóval nagyobb, abba max mini-ITX lap megy.

Más: A 360-asnál csak én nem látom, hogy hol a merevlemez(ek) helye? Mert egész pofás ház, kicsit "retrós" (mert IBM S50-re hasonlít egy picit, szögletes), meg modern (HTPC jelleg) is. A 310-es meg ugyanabból a vékony lemezből van, mint a 33x is. Egyszerű, de jó. Nemcsak a Cooler Masternek jött be az Elite, hanem a Gigabytenak is, mert nekik GZ-X1-től GZ-X9-ig van CM Elite belsős (CM szállítja nekik) házuk. :K

bartucc: 10-12K forintért a Sharkoon Rebel 9 Eco szerintem jobb, masszívabb, nagyobb. Igaz nem adnak ventit hozzá, meg mindent csavarral kell rögzíteni, de a csavar mindig biztosabb. :)

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#14) elfelejtette válasza EarL 007 (#13) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Az Elite 360-ba, ha a kinyitott képen látható módon állítva van, akkor a tetejébe kerül a vinyó, az 5.25"-ös bővítő helyek fölé.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#15) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Most már nem csak Suzuki Swiftet, hanem Cooler Master házat is vehetünk a válság ellen. Már úgy izgulok, hogy mi lesz a következő, amit ezzel a szöveggel hirdetnek. :D

Egyébként tetszetős házak.

(#16) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 360 nagy ötlet, nekem pl. most kényelmesebb lenne egy fekvő ház.

Milyennapvan?

(#18) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Elite 360 teszt sok keppel.

Erdekes megoldas, hogy a tap a tetejen szivja be a levegot, es elore fujja ki.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#19) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nekem személy szerint egyik sem tetszik.
Persze nem is én vagyok a célközönsége..

(#20) tacsk0

tacsk0
(tag)

Hello

Hat ezek a hazak olyan snasz semmi extra.

Udv tacsek

~˛-----˛/**

(#21) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egész pofásan néz ki, súlyából kiindulva talán még anyag is van benne hellyel közzel. :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#22) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az elite 360-nál a logo forgatható lenne? Álló helyzetben és fekvőben is vízszintesen van a logo. Nem akarok venni, csak úgy érdekelne:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#23) D1Rect válasza Chaser (#22) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

B+ tényleg :DDD

Milyennapvan?

(#24) mv

mv
(fanatikus tag)

Video review

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#25) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Ez így már egész jól néz ki: [link]

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#26) D1Rect válasza hunmyke (#25) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennek mi a pontos típusa?

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#27) -XadAnuX+ válasza hunmyke (#25) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

:K
Itt nekem is tetszik.

(#28) Chaser válasza D1Rect (#23) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A részletekben bújik meg az ördög ;]

Vettem a napokban egy IBM fekvő thinkceter-t -by petrelli86 :R - sztem sokkal szebb, mint ez, szerelhetőségben is übereli. Ami nekem -a logo mellett:)- még szemet szúrt, hogy nem lehet a hdd-optikai részleget állítani. Van itthon egy Compaq deskpro házikó is, álló/fekvő verzió, ott ha vízszintbe rakom a gépet, a hdd-odd részleget is át lehet rakni...10 éve úgy látszik figyeltek ilyen apróságra, ma meg...

New world...old thinking...IBM T60;)

(#29) Peti78

Peti78
(senior tag)

Nem tűnik rossz háznak, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett megoldani, hogy 12 es ventik kerülhessenek bele. Igy indulhat a sufnituning a flexes megoldásnak.
Külön érdekes a táp elhelyezése, elvileg kevesebb prt kap mint alulról, és hűvösebb levegőt mint ha felül lenne.
Kíváncsian várom a felhasználüi tapasztalatokat.

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#30) nyunyu válasza Peti78 (#29) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem tűnik rossz háznak, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett megoldani, hogy 12 es ventik kerülhessenek bele.

Mert akkor nem 15 centi magas lenne a haz, hanem minimum 18...

(#31) hunmyke válasza D1Rect (#26) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Csak guglin kerestem rá a típusra: [link]
Itt is Elite 310, gondolom csak az oldallapot cserélték le.
Épp most találtam egy nagyobb képet is róla:) :[link]

(#32) D1Rect válasza hunmyke (#31) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R
A Coolermaster Gladiator 600 negyon bejövős, tegnap vettem egy Raidmax Ares-t de ebbe is túl nagy a procihűtőm :O
Cserélhetek házat megint... :(

Milyennapvan?

(#33) Napfénysüti válasza Jóember (#6) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálunk melóhelyen vannak olyan IBM/Lenovo Thinkcentre házak amiket állítva meg fektetve is lehet használni.
Amúgy szép házak. Jól árasítva sikeresek lehetnek.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#34) Fooler89 válasza Lipton (#3) üzenetére

Fooler89
(senior tag)
LOGOUT blog

számítógép, de nekem nem is számít, hogy milyen gép ;]

"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

(#35) zsolt1129

zsolt1129
(PH! addikt)

Szép kis házikók :K Ár/érték arányban még mindig a 690-et tartom a legjobbnak.

(#36) Peti78 válasza nyunyu (#30) üzenetére

Peti78
(senior tag)

Ez 15 centi magas lenne? ;] Am értem mit mondasz, de sztem belefértek volna. Ugyebár a 310 ben az oldalára csak tudtak volna egy nagyobb ventinek is helyet csinálni...
A 360 már más tészta.
(#35) zsolt1129: :K

[ Szerkesztve ]

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#37) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

az a narancssárga keretes nagyon el van találva

(#38) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Szeretjük a Cooler Mastert, a következő gépem háza nagy eséllyel az lesz. Amúgy tetszene, ha eltünnének a 3,5" előlapi slotok, se floppy, se kártyaolvasó nem kell.

(#39) nyunyu válasza rootkiller (#38) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Amúgy tetszene, ha eltünnének a 3,5" előlapi slotok, se floppy, se kártyaolvasó nem kell.

CM 590, Rebel 9/12?

(#40) Aaalbi

Aaalbi
(tag)

A 310-esek szépek, főleg a narancs és a kék. A másik nem teccik.
De az áruk nagyon elfogadható. :)

Ne hagyd ki a ziccert, mert bánni fogod!!!

(#41) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

A 310 nekem is tetszenek. Főleg a fekete é a kék.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#42) udi24

udi24
(kvázi-tag)

sziasztok !
nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni a cooler master elite 310(és mennyiért )
Magyarországon!!!

Üdv: udi24

(#43) nyunyu válasza udi24 (#42) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

CM importor nagykerben meg nincs.

(#44) udi24

udi24
(kvázi-tag)

sziasztok !
rendelt már valaki innen (megbízható?)
http://www.case-mod.com/shopping_cart.php
választ előre is köszönöm

Üdv: udi24

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.