Ez nekem nagyon tetszik!
Ez lesz szerintem a kis konfigomnak a háza 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Cooler Master: limitált szériás modell a rendkívül sikeres CM 690 mintájáraHozzászólások

-XadAnuX+
(őstag)

-XadAnuX+
(őstag)
Bár, hogy limitált darabszámban készül /300/, így kétségeim vannak a beszerezhetőségét illetően.
[ Szerkesztve ]

dy_nmq
(fanatikus tag)
én inkább veszek egy simát és lefestetem feketére, esélyesebb és olcsobb valószínűleg mint egy ilyet szerezni. viszont nekem is nagyon tetszik.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
Csak szuperlatívuszokban lehet a házról beszélni. Főleg az árkategóriáját figyelembe véve. Ha valaki szeret kábeldzsungel helyet rendet tartani, akkor ez neki való ház: én gyakorlatilag az összes kábelt az alaplap mögött vezettem el (sata kábelek, tápkábelek, stb).
jancsiga

Jóember
(újonc)
A Cooler Master ismét bizonyította, hogy öreg vas nem vén vas. Én is szívesen vennék egyet, ha nem lenne már egy CM-em. 
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
Rohadt szép, bár nekem tuti nem lesz türelmem feketére festeni a sajátomat.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Szerintem egy precíz munkával a normál 690-eset is feketére lehet festeni,töredék árért 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Azt csicsergik, 80-90 eur lesz. 

Hulk24
(senior tag)
nagyon bejövős, tetszik! az ára meg az egekben lesz!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Xirtam
(PH! addikt)
Lassan 1 éve már, hogy CM 690 boldog tulaj vagyok! Nagyon imádom ezt a házat és mindenkinek csak ajánlani tudom! Erről a limitált szériás modellről inkább no comment nagyon karcolja a szemem!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

-XadAnuX+
(őstag)
De úgy elveszted a varázsát ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pont a 690-re csurgatom a nyálam egy ideje, az tuti amikor meglesz rögtön megy a festőhöz. 
Milyennapvan?
Szép
Jó ötlet egy ilyen sikeres szériából csinálni egy számozott, limitált sorozatot 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Antibazsi
(fanatikus tag)
Ezt nem értem. Eddig nem fekete volt? (nekem már fél éve megvan,de úgy tűnik ez is telljesen fekete.) Az meg kit érdekel,h belül milyen színű?
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Korcsii
(őstag)
egy pár lelkes moddernek eddig is fekete volt 
fél éve van cm690-em, én is imádom.
ez meg belül is szebb, elfogadnám, de azért túlélem nélküle is.
for3l CM 690-énél még nem láttam szebbet. 

Antibazsi
(fanatikus tag)
Nem,én konkrétan a sajátomra gondolok ami itt figyel az asztalom mellett. ez is fekete vagy én vagyok színvak. és nem festettem át. csak annyi különbséget látok,h a hírben szereplő háznak a belseje is fekete és nem nyers fém.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Symbio
(senior tag)
Meg lehet ezt csinálni házilag is igényesen. Persze nem biztos, hogy a végén olcsóbban jön ki az ember, mint a gyárival.

jambiyya
(fanatikus tag)
És akkor a szellőzésről, zajról (vagy inkább csendről) még nem is beszéltünk. Soha ilyen jó házam nem volt még, igaz ennél több pénzt nem is adtam még ki rá.

bozont
(PH! addikt)
Mert csak annyi is a különbség. A ház nagyon jó, nekem is ez van, de inkább lefújom magamnak az jóval olcsóbb.
Gyönyörű darab, de az árára inkább nem lennék kíváncsi, ha annyira feketét akarok belül is, inkább a házilagos festésre szavazok.
(megjegyzés: nem tudom, hogy mennyire strapabíró a ház anyaga, de szerintem egy porfestés örökös lenne rá. Már ha bírja a kemencét, s van ismerős, aki olcsón megcsinálja.)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Antibazsi
(fanatikus tag)
Akkor végképp nem értem a sok ember erekcióját. Még nem is plexis...akkor meg nem mindegy milyen színű?
Tény,h eddig ez a legjobb ár/érték arányú ház amivel eddig találkoztam,de szvsz ez már parasztvakítás.kb mint a 10mhz-et emelt oc gammer vga-k.
Nekem is nagy álmom egy ilyen Cm 690-es házikó.
Az se baj, ha nem fekete
De egyre távolabb kerülök tőle, lassan a sulira sem futja.
http://kefetemap.deviantart.com/

Ybron
(fanatikus tag)
Szerintem nem kerülhet többe mint a sima"natur" cm690. Csak azért mert feketére lett fújva ? Kétlem 

alibabo
(fanatikus tag)
Szerintem meg a 300db miatt nem lesz olcsó. 
Marad a házi festés. Megcsiszolom, alapozom, kétszer lefújom. Remélem így azért tartós lesz. Vagy esetleg valakinek tapasztalat kopásilag?
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

Ybron
(fanatikus tag)
Akkor nem lesz. Befested ha annyira kell hogy fekete legyen.

Zsubi
(őstag)
Szép-szép, nagyon tetszik de ezt szerintem otthon pár perces munkával meglehet oldani

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

dy_nmq
(fanatikus tag)
hát azért nem pár perc szerintem ha tényleg f*szára meg akarod csinálni.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

G4ng3r
(tag)
Ha valakinek nem felel meg a festék spray, akkor a sima cm690 és Pure Black (80-90€ írnak más lapok, itthon inkább 90-100€) árkülönbözetének maximum feléből valószínűleg autófestők 75% lefujja az egész házat feketére, kívül belül...

rup1u5
(PH! kedvence)
Azért az Nvidia edisön se rossz!
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Hát egyébként alapból feketének kellene lenni a belsejének a legtöbb háznak. (node ízlések és pofonok)
+ pénzt akkor adnék érte ha arányba lenne a ráfordítandó költségekkel!
(De azért pofátlanság más színért + pénzt kérni)
Vakitja a CM a szeginy foldmuvest... 
alba gu brath
Mindig is tetszett ez a ház, de így még jobb.
Nekem sima CM 690 van majdnem egy éve, és nagyon megvagyok vele elégedve. Lehet, hogy lefújom feketére a belsejét nyáron...
PC-STYLE.hu
Ebből kéne egy Ati/Amd Edisön is piros ventikkel csak hogy meglegyen a balansz
És ott is mehetne hogy az Envidiának jobb a házdrájvere és jobban fut a gém az AtiÁjemdének meg erősebb a háza és a dájrektixe azé jobb a gém
vagy a ződ venti green edisön és kevesebbet fogyaszt a piros meg jobban tolja a levegőt és jobban hűt
Egyéb kretén ötletem nincs 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

Mystic
(kvázi-tag)
Én is meg vagyok elégedve a CM 690-el. Nem is hülyeség lefújni feketére és máris limitált szériás. 
Az akasztott embert még az ág is húzza
Most lehet downgrade-elek ház ügyben...ez tetszik, és ha 90 euró körül lesz, akkor annyira nem vészes.
Nem igaz, hogy így meg lehet csinálni. Magát a ház vázát gyönyörűen meg lehet csinálni, de a csatlakozók, a kis műanyagok, egyéb bisz-baszok lefestése már nem megy egyszerű porfestéssel...ott a szivacs. A linkelt képen is ltászik, hogy a rögzítők mindenhonnan ki lettek szedve. Miért? Mert azok gyárilag kékek, és azok is maradtak. Meg lehet csinálni, de nem ilyenre. Szépet lehet, sőt gyönyörűt, de nem ilyet. Ennyi.
És a limitált példány miatt lesz ennyi az ára. Jelenleg itthon 17.000 Ft egy ilyen ház. Azt mondják az okosok szeptemberre kb. 280 lesz az euro. Tehát 25.000 lesz az ára. +8K meg nem szerintem nem sok, de javítsatok ki...

nebulo5
(fanatikus tag)
Hmmmm..... az még hagyján, hogy zöld...na de Nvidia! 
Üdv: nebulo

-XadAnuX+
(őstag)
Van más márkában is 

-XadAnuX+
(őstag)
Így van 90 euró nem rossz ár érte, én jóval többre számítottam mivel 300 darab készül belőle, ha jók az infók.

NagyVillany
(kvázi-tag)
nekem aza fekete konfig tetszik ami az alsó képen bennevan 
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

Furky
(őstag)
Azt ne felejtsétek el, hogy a feketén marha gyorsan meglátszik az icipici porréteg is... Ami így is, úgy is bekerül valahogy a házba, hiába fogja meg nagyrészét a porszűrő. Nem?
A ház mellesleg nagyon ütős sima kiadásban, és ebben meg pláne. Szívesen látnám itt az asztal alatt 
Egyre jobban érik bennem (is) a gondolat, hogy szétkapom a cuccot, aztán lefújom feketére az egészet! Az meg hogy az 5,25"-os rögzítő-műanyagok meg a csatlakozók nem feketék, nem igazán hat meg... Sőt! Megrizikózom, még jól is nézne ki!
Ami viszont jobban érdekelne, az egy plexis oldallap. A probléma csak annyi, hogy nem szeretnék egy $25-be kerülő cuccért még plusz $60 szállítási költséget fizetni! Nem tudja valaki, hogy hol lehet itthon szerezni ilyesmit?
Szerk: Viszont a csavarok már hiányoznak az 5,25"-os keretről...
[ Szerkesztve ]
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

Mappa
(PH! addikt)
jó kuckó,nekem is CM van ..de hogy most ez limit edition...mert hogy fekete..amúgy se látom milyen belül 
EVO & STi power

L3zl13
(PH! nagyúr)
Akkor sem értem mi értelme alulra rakni a tápot, úgy, hogy a ventije lefelé nézzen, és a port szívja a ház aljáról... 
Aki hülye, haljon meg!
Keresd neg engusz-t. Ő lehet tud.
Hogy ne a meleg levegőt szívja a procitól!
Azzal hogy a táp alulra kerül, tulajdonképpen teljesen házon kívül tud szellőzni, mert a friss levegőt alulról szedi fel, a meleg levegőt meg hátul tolja ki!
Mivel nem a meleg levegőt szipkázza be, ezért a táp belső hőmérsékletére is jó hatással van, és a ventilátornak sem kell pörögnie annyira!
A por ellen meg kell porszűrő és meg van oldva!
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!