Na egy ilyenre szívesen lecserélném a Centurion házamat
Ez meg kisebb, szoval meg nagyobb szopas elferni benne 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
SÜRGŐS! Abit ATi Radeon 9200SE / 128MB / AGP 8X / D-SUB / DVI / S-VIDEO / Passzív
3 db S-Video (TV-Out) kábel eladó! 2db 7pin miniDIN, 1db 9pin miniDIN ! Képek!
SÜRGŐS! 300W-os Codegen (kodegány) táp / Hibátlan, cserébe nélkülözhető.
Hibás PowerColor HD4870 PCS+ 1GB GDDR5 | AC Accelero S1 + 2DB AC F12 | Eladó külön is!
SÜRGŐS! Abit IS7-E2 S478 - Csak hátlapja van! Ha kell van proci-ram-hűtő-táp is.

Na egy ilyenre szívesen lecserélném a Centurion házamat
Ez meg kisebb, szoval meg nagyobb szopas elferni benne 

Amúgy nekem tetszik, és valóban nagyon hosszúnak kell lennie annak a VGA-nak, ami nem fér be a merevlemez miatt.
Kozepkategoriatol felfele mar semmi nem fer be...
Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond
Nalam szabalyosan ugral az ODD a helyen, amikor felporgeti a lemezt.
Asszem kihajitom ezt a reteszelos megoldast, ha mar egyszer ugyis darabokban van a Centurion5-om, aztan mindenhova megy a jo oreg csavar...
Olvastam többen is a csavarmentesség ellen vagytok.
Na nekem a mostani házam az első ilyen és nem bántam meg, de valamiért elég nehéz a HDD-ket rendesen rögzíteni. Nem vagyok egy izomkocka, mégis sikerült eltörnöm egy műanyag tartót, mert nem akart elfordulni a mocsok.
Ezt leszámítva nekem nincs gondom ezzel a megoldással. Ezek a CM házak nem tetszenek, olyan túl egyszerűek, legalább plexi lenne rajta. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
A francot, gyenge az anyag.
@Zsúrficsúr : Pont ezért nem baj az a pár csavar. Másrészt ilyen műanyag vackokra nem bíznám a cuccaim ha sokat cipelném a gépem.
Csak a porszűrő miatt, de amiatt nagyon megéri 
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Nekem is 331 van egyetlen dolog nem tetszik az E betű a nevében. Annyira tré....
Ja vékony mint a papír, aki tervezte egy ilyen lemezen vezetném át a Grand Canyon felett. De olcsó viszonylag és azon kívül, hogy vigyázni kell amikor leveszed az oldalát, hogy ne hajoljon félbe a saját súlyától én elégedett vagyok vele. A gyors lefogatót én is kivágtam egyből, de eddig mindegyik házból amibe volt. 
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
Ami nekem van(kb 3 éves gép) arra elég.
De csak ha új házat vennék akkor gondolkodnék ezen. Amúgy elégedett vagyok a mostanival meg áttértem saját gépnél laptopra. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Sajnos nekem is van már szerelési tapasztalatom ezzel a házzal. Szerintem nem éri meg a pénzét. Az eleje valóban leválik, a csavarmentes lefogatók nem igazán jók. Rezonál az egész. És borzasztó vékopny anyagból van. De a CM név miatt el lehet kérni érte 10 000 FT -t. Pedig hát nem sokkal van a legolcsóbb NONAME házak előtt.
a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

"Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond"
Ezzel a haver nagyon megszivta, neki ugyanigy volt, a lemez lehúzta a festéket a HDD oldaláról. Fél év után beszart neki, és nem akarták cserélni ez miatt
Egyébként nekem is szorul a HDD mint állat, mert én a műanyag sin meg a HDD közé beszoritottam egy darab bringabelsőt is azóta kussol a HDD (azelőtt átvitte a házra a búgást)
Boldog lehetsz hogy a dvd-vel nincs gondod. Nekem mindkét meghajtó kotyog a helyén, és rázza a házat mint állat 
[ Szerkesztve ]
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Néztem azt is, meg az 590-et is csak a házzra jobban sjnálom a pénzt mint bármi másra.(semmit nem csinál csak van
)
Milyennapvan?
Nekem is 331-esem van, nekem is meglátszanak már rajta a modding nyomai (plexi, porszűrő eltávolítás, első venti rács eltávolítás, firewire vaklyukba ventipoti) és nagyon jó kis ház és tök ugyan ez a belselye! Egyetlen problémám nekem is az elülső kivezetések pont a venti útjában vannak illetve az elülső ventirácsot muszály voltam kivágni mert 1600RPM-en szörnyű szélzaja volt a Scythe ventimnek... Tökéletesen belefér egy Crossfire rendszer is, nem akadok a winyóba (aki igen az tegye másik lyukba) de egy 4870X2-be már lehet beletörne a foga... A hátsó venti tökéletes, halk a pci záram 2 éve stabilan tartja a kártyákat, ugyan a 2 slotos hűtéses cumókat nem szereti... Lehet, hogy még meggondolom, hogy lecserélem az enyémet egy ilyenre, az oldallapot meg átmentem. 
"A képen láthatóhoz hasonló hűtés esetén érdemes lehet a házhoz kapott légkavarót elölre, a winchesterekhez rakni a jobb szellőzés érdekében."
Nem! Nem elég a ventilátor légszállítása 1-2 komolyabb renszdszernél! Nekem 3D alatt ha felcsavarom az első ventimet és adok be a VGA-k pofájára rendesen friss levegőt, megháláljá egy kis tuningpotenciával és senkinek nem ajánlom egy 3850/4850 refhűtőjének zajongását!
[ Szerkesztve ]

Haveromnak 331-es van, de engem nem igazán vagyok tőle elájúlva, ahogy nézem ezse sokkal nagyobb szám.....sajnos havernak még a vinyók is rezonálnak benne, de gumival megoldottuk a problémát.
De azt akkor is csinálja, amikor nem gépezel...

Ez sok mindenről elmondható:
- hányan vesznek pl. olyan alaplapot, aminek a szolgáltatásait ki se használják? -> fölösleges pénzkidobás
- volt már 1-2 komolyabb procim is (Q6600, E8400), jelenleg egy E5200-esem van, szerinted mennyi a különbség "tudásban"? Semmi. (Oké, most ne jöjjön azzal senki, hogy egy avi video kódolása az E8400-zal mondjuk 3 perc, az E5200-zal meg 4 perc... valakinek biztos megéri, átlag felhasználónak nem hinném) -> fölösleges pénzkidobás
Ha valaki új gépet vesz, pl. egy E7300-as procival és egy Elite házzal, akkor még drágábban jön ki, mint egy "ugyanannyit tudó" E5200-vel meg egy 690-es házzal. (Persze hangsúlyoznám, hogy ez szubjektív vélemény, kinek mi a fontosabb!) És legalább egy minőségi házat kap, amiben gyönyörűen elvezethetők a kábelek, remekül szellőzik, élmény a szerelése.
Volt már Elite házzal dolgom, szerintem nem ér meg 10k-t. Akinek nem fontos a "jó" ház, az vehet 5k-ért is pl Asus vagy más márkájú házat. Akinek meg fontos, az ne sajnálja a 16k-t mondjuk egy 690-re (de mondhatnám az ilyesmi árkategóriájú Gigabyte házakat is, amik szintén nagyon minőségi benyomást keltenek). Tehát szerintem ég és föld a különbség, és ez a különbség megér 6-7k-t, még ha emiatt valamelyik másik hardverből gyengébbet is kell venni.

A végén valóban megrugdustam egy picit. A hosszú vga-ra meg nem panaszkodtam. Müanyag vackokcbol sokat kaptam, szerintem összefolyt nálad pár hozzászolás,de végülis nagy jelentősége nincsen A csavarmentes dolog meg nekem itt nem vált be, mivel elhajlott a az egész rögzitő ha hozzányultam,meg lötyögött a vga.Caseteknél eddig remekül müködik, igaz ott nem egy alufolia vastagságu lemezzel fogatom meg az összes slotot ,hanem egyesével van a rögzités egész jónak tünő müanyagbol (Lego szerű anyag). A szállitással nem volt gond codegen házaknál, ezért fel se merült benem,hogy egy "jobb" háznál lehet. A rugdosást amugy az előlap miat kapta,mert baromira iritált,hogy egy nagyobb légy nekirepülése már leszakitotta. Ráadásul 1-1 cm-re ki is log,hogy mindenképpen beleakadjon mindenbe. Rezonálsrol meg anyit,hogy 2db 1 tálcás vinyom van raidbe, és rezonált. Lehet a tied nem mert jol deformálodott a ház a saját sulyátol és megszorult minden
Több gép van itthon, egyik még mindig codegenbe és marad is ott, coolermaster meg jó éjjeliszekrény lett, mert az ásványvizet még pont elbirja. Amugy eladó egy picit megrugdosott ház 3k-ért. Összerakható meg minden,csak az előlapbol szakadtak ki a vezetékek miután 50x leesett és feladta a forasztás, ami amugy a ház legerösebb része. Nem ocsárolni akarom,de én megszivtam vele, és gondoltam,hogy tapasztalataimmal segithetek a választásban annak aki elitet szeretne. Nézze meg és döntse el maga,hogy rábizza-e a gépét.

Hahaha!
Végigröhögtem a hsz.-t, mialatt olvastam. 
[ Szerkesztve ]
Porszűrőt miért szedted ki? Feleannyira porosodik a cucc ami benne van ha benne hagyod.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
Jó... Takarítani meg a marinéni fogja nem??? Így meg megfogom havonta, kiviszem a teraszra és kompresszorral csillogósra fújom...

Hát végül is tényleg egyszerűbb havonta kicipelni a házat meg beizzítani a kompresszort, mint félévente kiszedni és kimosni mosógépben a szivacsokat. 

Hiába CM, a képek alapján ez ugyanolyan kommersz cucc mint bármelyik noname 10k-s kunyhó. Nekem Stacker van, az fényévekkel jobb.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
De nem is egy árkategória. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Nem. De ez nem is szakmai hsz volt, hanem kivagyiság, hogy neki mi van.
Az meg megint más kérdés, hogy ilyen házat nem is látott soha.
Nekem van 330 és 340 is. Azt kell mondjam ebben a kategóriában igen is jók ezek a házak. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Pedig annyira megéri a dupla árat a +5% teljesítmény...
Milyennapvan?

Igen, nem csak a te hsz-edre reagáltam, csak a tiédnél nyomtam a válasz gombra.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Abban a kategóriában a Vargáné és Tsa tápegység is kiváló...
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Egen? Sokat értesz hozzá.
Maradjunk annyiban hogy akinek 10k-ja van házra. Ezzel nem jár rosszul. Egy giga superb 460-t hozzá dob az ember és 20k-ból megvan. Mellesleg egy használható házat és tápot kap ennyiért.
Te meg akkor irkálj szakmaiba ha van is mit. Mert hogy neked milyen fasza házad van és ez sz.r nem épp szakmai. Ráadásul senkit sem érdekel.
[ Szerkesztve ]

Az se érdekel senkit hogy kinek nem telik rá. 

Pff... szánalmas vagy. 
Sőt vannak/voltak helyek, ahol Gigabyte GZ-X házat (egy az egyben CM Elite, más előlappal) SuperB 460-as táppal együtt kaphatsz/kaphattál olcsóbban, mint külön-külön. 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Nem is rosszak azok.
Dr. Akula: rossz hogy iq-t nem lehet venni, mi? 
[ Szerkesztve ]
igen, az Elite331 nem a legstabilabb ház, de 8Kért ne is várjunk többet
Cooler Master CM 690-tól kezdődnek az "igazi" házak, ami ugye ~17K
Gigabyte 3D Aurora , na az már ház...de az ára is ![;]](/dl/s/v1.gif)
EVIL IS BACK!
Az már ház, biza, nekem volt olyan. Kár, hogy 2xK-ért ahhoz, hogy belerakj egy GTX-et szét kell fúrni. 
Úgy vagyok vele, hogy ebben az árkategóriában ez a ház teljesen rendben van. Sokkal inkább egy ilyen CM ház, mint Codegen, Asus, stb. Azokra a házokra elég morcosan ránézni, már szétestek. 
jer1cho: Hát, a GTX kicsit nagyra nőtt. 
[ Szerkesztve ]
Nem a mostani GTX-ekre gondoltam, már a régi (pl 8800GTX) is gondok voltak.
Sztem fogd fel úgy, hogy Green Edition. 
mi vettünk egy CM331-et de az egy kalap xar, rezonál, csörög,zörög, a vinyórögzítés használhatatlan. Szóval nagyon nemérte meg az árát, ennél még egy codegen ház is jobb lett vona. Remélem a 335-ön ezt kijavították.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

[ Szerkesztve ]
ha elöl ellenének takarva a csatlakozók akkor tetszene, de így annyira nem bejövős
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

Én csak azt mondom hogy ez a ház 6 kg táp nélkül 10k forintért...Én vettem egy chieftec házat ami kb ekkora mint ez és 15 kg ..azért érzitek mennyivel több anyag van benne ja és csak 12k volt.Én szeretem a masszív házakat 

Na ja, multkor probaltam odebbrakni faterom gepet, ami egy Chieftec DG-01-ben lakik 4.5 eve, aztan majdnem ugy oda volt betonozva az asztalhoz, mint az en gepem, pedig abban osszvissz egy alaplap+proci+ram+radeon 9550+1 vinyo+1 ODD volt, enyemben meg alaplap+proci+ram+Gef7900GTO (1.5x akkora, mint a 9550)+1 ODD+2 HDD+TV tuner+hangkartya+legalabb 10 kilonyi vizhutes...
Pedig az a haz ugyanakkora, mint az en Centurion 5-om.
Ennyit szamit, hogy az 1mm acelbol van, nem 0.6-osbol...
Nem is horpad be, ha belerugsz 
Igaz, abban passziv PFC-s, baromi nagy vasmagos, nehez tap van, en Corsair HX520-am siman konnyebb 2 kiloval. 
Egyebkent az elmult fel evben 1.5x annyi lett a dollar, viszont a nyersvas vilagpiaci ara nyolcadara esett, szoval ideje lenne lejjebb vinni a nehez Chieftecek arat.
A nevével meglepnél minket? 
nyunyu: A neve miatt sem fog igazán lejjebb menni az ára... 
[ Szerkesztve ]

HI!
hgmmm vhonan de esmeroz es a belso???:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Ja mert neked van kompresszorod - nekem is jól jönne de nincs.
Szóval mi minden porszívózásnál megszívatjuk vele a gépet
A szivacsokat még véletlenül sem kell kiszedni.

Azt a ferrit gyűrűt hova kell tenni, vagy hova felszerelni? Nekem az Elite 331-hez van, de nem ismerem, hogy ez hogyan működik.

Athuzod a kozepen az osszes led+kapcsolo madzagot, aztan korbehurkolod egyszer, es ugy dugod ra az alaplapra oket.
De szerintem tok folosleges, mert ha veletlenul aram indukalodna azokban a madzagokban, akkor mar ugyis mindegy az alaplapnak 
csak tippem van rá: azokra a kábelekre akaszd amivel a reset, power,stb kapcsolók csatlakoznak az alaplapra. Vagy ami valószínűbb hogy az előlapi hangkivezetéshez, ott nem árt egy kis szűrés.

Köszönöm a válaszokat. A mostanira nem teszem be már, majd a nyáron vásárolandó következő gépembe.

Szerintem sokan elfelejtik, hogy az Elite széria egy olcsó kategória. Ezért is 10k az ára, lehet, hogy vékonyabb, mint a drágák, de vhol spórolni kell. Nekem is 331em van és semmi bajom vele. Igaz, hogy nem mozgatom sűrűn és szerencsére bele is csak akkor nyúlok, ha tisztítani kell.
A vinyó ill dvd tartó műanyagok nálam beváltak, de könnyen kicserélehetők csavarra.
A kártyatartó "ajtó" az egy slotos 7600GT-t simán tartotta, de a 8800GTS-nél már nem kockáztattam és csavarral rögzítettem (az ajtót egy csavar tartja, tehát azt is egyszerű leszedni, ha már nem kell).
Az ház eleje ugye végig lyukacsos és szivacs van mögötte, ez mosható én porszívózni szoktam kívülről, de az elülső 12es venti fölötti részek mögé papírt raktam, így ott nincs légmozgás. Nekem szerencsére nem egy könnyen jön le az eleje, lehet hogy a fórumtársnak letört egy pöcök belőle.
Egy olcsó és jó alternatíva az Elite széria, érdemes megnézni, ha vki vásárláson töri a fejét. W.
Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)
Ne vedd támadásnak de:
"Szerintem sokan elfelejtik, hogy az Elite széria egy olcsó kategória. Ezért is 10k az ára,"
Voltak régebben bőven 10k alatti házaim de egyiknél sem tapasztaltam olyan rezonanciát mint ennél a CM331-nél, egyébként mikor ezeknek a házaknak az árát képzik a nyersanyag ára valahol a lista végén kulloghat.
Lassan az a legjobb megoldás, ha az ember maga épít házat, fából. 

Vagy téglából, és akkor még a szocpolt is felveheti utána.