Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) balintka

balintka
(őstag)

Ilyen cooler master elite 335 házam van. Azt vettem észre, ha az alaplapra rá van dugva az előlapi USB-k csatlakozója, és be van dugva a Front panel csatlakozója, és rádugok bármit (hangszóró, fülhallgató stb) az előlapi hangcsatlakozóra, az sistereg és zörejeket lehet hallani.

Mi lehet az oka ennek? Tervezési hibás a ház?

Egyébként az előlapi hang csak akkor szól,ha a sárga HD audio csatlakozó van az alaplapra dugva, az AC97-tel nem működik. Most kikötöttem az előlapi hangot.

[ Szerkesztve ]

(#152) talmam válasza balintka (#151) üzenetére

talmam
(újonc)

Helo nállam is ezt csinálja(csak HD hang) de nincs zörej ha nem fontos az első hang akkor hagyd így :DDD én próbáltam még ac97 drivereket letöltögetni de nem segitett esetleg ezt megpróbálhatod hátha.
egy régebbi giga lapom van más lappal nem tudom előfordul e

(#153) talmam

talmam
(újonc)

ez kimkaradt
bár lehet hogy nem ide tartozik de ennek a rajznak lehet hinni ?
[link]

AC freezer 13 pro-t gondoltam venni és ha igaz a rajz akkor befér..
Azt hallottam hogy amd procikra csak 90 fokkal elforgatva megy fel, van hozzá átalakító keret amivel a rendes irányba felszerelve a ház hátulja felé fújva lehet felrakni.
lehet hogy hülye kérdés de ez a keret nem változtat a magasságán ugye ?

(#154) Erdei Mokus

Erdei Mokus
(újonc)

Nekem ugyan ilyen gépházam van és nem tudom milyen proci hűtőt vegyek bele mert ugye elég keskeny és nemférne bele egy nagyobb hűtő....

Alaplap: Gigabyte GA-880GM-D2H
Processzor: AMD Phenom II X4 965 BE
Ház:Coooler Master Elite 335

Ha van tippetek vagy ötletetek akkor légyszi osszátok meg velem.....

Előre is köszi....
:K

Mokus

(#155) eladohardver válasza Erdei Mokus (#154) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

Belefer sychte mugenII a vagy Alpenföhn Matterhorn

Am ha valakinek kellhet egy ilyen n házikó nálam porosodik egy.... Van rajta egy horpadas oldalán, neki toltam a széket xD

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.