Felkeltette az érdeklődésem. Ha árban is rendben lesz, lehet hogy költözök 
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Felkeltette az érdeklődésem. Ha árban is rendben lesz, lehet hogy költözök 
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Én is.... El otthonról, ha az asszony megtudja, hogy mit néztem ki magamnak. 

Az elődből kiindulva rendbe lesz az árra.Durván 60-70 ropira saccolnám(de lehet túl optimista vagyok) 
[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

Szerintem 90 és 100 ezer körül lesz az ára. De nekem még 50-60 ezret sem érne meg. Végeztem az asztali configokkal . 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Nyáron mondtak egy sac per kb. akkori árfolyammal átszámolva 70-80k-t rá. na már most azóta rendesen megrogyott a forint, plusz januártól 27% már az áfa, így kb 100k lesz. Ennyit egy átlag felhasználónak nem ér, de egy szerver építőnek igen... 
[ Szerkesztve ]

Hát 100 ropi tényleg sok egy házért....

Szerintem is nagyon sok.ha 50-60 körül kijönne,akkor megfontolnám a dolgot.
üdv.

Ehhez illene egy helyből felszállós turbinás mod 

külsőre, a stacker 830am még mindig jobban bejön, viszont van pár dolog aminek tudnék örülni.
-kikapcsolható ledek,
-alsó táp
-új házaknál egyre gyakrabban látom h. tápból közvetlenül hátra ellehet vezetni a kötegeket és csak ott bukik elő, ahol bekell dugni. (Mert ilyenkor hiába a hatalmas méret, akkor is rendetlenség honol.
(L) Atiradeonika (L)
Korrekt kis házikónak tűnik.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ebből az egy képből nehéz megmondani milyen lehet, de amit látni belőle az nagyon bejön! Az ára biztos húzós lesz, de így is lesz aki megveszi.

Többi kép:[link]
Nekem is nagyon tetszenek ezek a cosmosok, hatalmas és letisztult forma, jol átgondolt kialakítás. Az ára húzós, mint mostanában minden minőségi terméknek.
"Legen...Wait for it...Dary"

Nagyon pofás! Köszi a képeket.

Rendbe van, hogy ez egy jó "kis" ház, meg minőségi, meg minden.
De azért az a visszaszámlálás nem túlzás egy kicsit? 

Eléggé, viszont ők már lehet a világvégére számolnak vissza, és a házikó meg se jelenik
A maja naptárat követeik a cm dolgozói 
spekuláció csupán, de ki tudja 
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
Gigantikus 

XL-ATX úgy érzem ebben már nem igen fog összezsúfolódni semmi 
[ Szerkesztve ]
Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny
Szerverépítőnek sem ér ennyit, mert az nem ad a kinézetre, sima szerver toronyházat kapsz fele ár alatt, mint ezt.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Gigabyte GTX 580 SOC eladó vagy beszámítható GTX 680-ba!