Ezt én sem nagyon értem. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
engusz
(PH! nagyúr)

nike_
(PH! kedvence)
Hm, hát végülis vehetjük úgy, hogy ugyanannyi.. Csak 500 Ft a difi.. Emlékezzünk, hogy a 690 mennyi volt induláskor? Kb. 20.000 Ft. A plexi oldallapú még mindig annyi.

engusz
(PH! nagyúr)
Van egy bontott, de akciós ablakos 690. Itt mellettem. Ki kellene találjak rá valami árengedményt. Érdekel valakit?

nike_
(PH! kedvence)
590-ből ugyanezt és viszem is. 

engusz
(PH! nagyúr)
Még hírt sem láttam az ablakos 590-ről. 

P00By
(PH! nagyúr)
Az szomorú, mert nekem olyan kell
Nem akarom gettó modolni
![;]](/dl/s/v1.gif)

nike_
(PH! kedvence)
Nem baj, lehet sima is, csak legyen kedvezmény. 
Ertem a gondodat,csak egy otlet volt reszemrol.
A hang,meg nekem egyaltalan nem is ilyen,mely,bugo,a tied meg inkabb ahhoz hasonlo amikor kolasdobozt tuszkolsz a bici hatso kereke es a vaz koze.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
engusz tudnal nekem ajanlani zajcsokkento szigetelest?Melyik volna eleg ehhez a hazhoz?
Rajottem,hogy a leghangosabb dolog a ket hdd a gepben,pedig 3 db ac venti megy a hazban 12V-rol,es a hdd-k igy is hangosabbak naluk 
[link]
Ez tuti elég...Be Quiet Fleece - Universal Big
Egyébként Én is a HDD-k miatt szívok...nem volt még idő az odd-k fölé költöztetni őket próbaképp...
Ott van hangszigetelő, de hűtés nincs...szal necces...
[ Szerkesztve ]
Neked is ilyen maradj csondben markaju van?
En is ilyen scyte vagy silentmaxx dobozon gondolkodtam egy darabig,de tul sokba kerulne,es anyira nem biznek zart dobozba csukni a hdd-ket.Plane a 750-est....
[ Szerkesztve ]

Csak rossz típusú Chieftec nagy toronyhoz hozattam (kisebbikhez, pedig lett volna olyan ami kimondottan az enyémhez készült)...de vágással megoldottam ahogy tudtam...most még lesz 2500ért egy cooltek szettem amivel meg tudom csinálni véglegesre.
Te esetedben az oldallapokra kell tenni elvileg...már az is sokat számít...viszont a hátsó kábelezést ha az van akkor azt el is lehet sztem felejteni...bár nemtom ott a tálca mögött mennyi hely van meg hol szökik a hdd hang.
Raptorom Én sem...
[ Szerkesztve ]

engusz
(PH! nagyúr)
Megvan az újabb cikk. Fogyasszátok egészséggel! 

sNiP3rFun
(tag)
Ha - Ha egész érdekes kis találmány

bandras0226
(tag)
Hasznos holmi,kb 3 hét múlva beruháznék egyre. 
Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

nike_
(PH! kedvence)
Hu, ez nagyon jó.

na sztetek megéri egy ilyet venni???
sztem elég kafa kis házikó
a stacker-ek után sztem ez van,mert elég jó ház
egy kérdésem lenne
a tápegység alulra való ezt tudom
de kapok hozzzá porszűrőt ????
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
Megeri szerintem,valki szerint nem.
A kerdesre:igen alulra,nem nemkapsz oda szurot.Elol,es alul van,a tap alatt nincs.
Attól függ milyen volt előtte.
nekem csak olcsó no name. vagyis volt neve de sima gagyi ház
nekem a világ legjobb háza ez

nike_
(PH! kedvence)
Lehet hozzá venni, alapból nincs, egy konzol kb. 1000 Ft, amit fel tudsz szerelni a ház aljára.
Amúgy úgy néz ki, hogy Engusztól én veszem meg a plexis oldalú kedvezményes 690-et. 
[ Szerkesztve ]
Majd akkor képeket nyomjál fel.

nike_
(PH! kedvence)
Ok.
Amúgy nekem jobban tetszik a sima oldalú, szerintem elitebb, de szerintem ez is nagyon szép lesz. 
[ Szerkesztve ]
akkor busines-eljük le
mennyit kell rá fizetnem? az enyémen van egy bfg matrica 

nike_
(PH! kedvence)
Nem kell.
Nem adom. 
De képet mindenképpen 

engusz
(PH! nagyúr)
Nekem meg pont egyre jobban tetszik a plexis. Úgy sem használom a fenti ventilátor helyet. 
[ Szerkesztve ]
télleg vki nem tudja hol lhet beszerezni ehez a házhoz egy plexi lapot
akár itthon akár az USA-ban csak legyen
a PCGear-en van de ott egyben csak és drága szóval........ 
Time you enjoy wasting, isn't wasted time

7600GT
(senior tag)
Sziasztok!
Nah mivel lusta vagyok elmenni porszűrőt venni, arra gondoltam, hogy esetleg harisnyával oldom meg a gondot. Ez jó ötlet? Mennyi port fogna meg? Van valakinek ilyennel tapasztalata?
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

7600GT
(senior tag)
Köszi, de a kérdésemre nem igazán kaptam választ.
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

nike_
(PH! kedvence)
Harisnya is jó lehet, ha elég sűrű varrású.
Siman jo.Ha normalisan ki is birod fesziteni boven eleg.

nike_
(PH! kedvence)
Csak el ne szakadjon 
Sziasztok!
Éppen ház vásárlás előtt állok, vagy inkább tervezgetem, hogy kéne venni egyet. A mostani házam hivatalosan P4 szabvány ház, de sajnos ez még a Pentium III - as időkből való (3 optikai, 2 winyó hely, a táp a proci előtt van, nem fölötte).
Olvasgattam a topicot és láttam, hogy néhány embenek meggyűlt a baja a táp kábel hosszával. Nekem FSP 350PNF van, szerintem annak is rövid lenne, de valahogy megoldanám. Esetleg valaki nem tud használtan eladót? Egyik nap láttam 11k - ért itt a ph! - n, de kb. 2 napig élt a hírdetés. 
Tehát a lényeg az, hogy nem tud e valaki olcsó(bba)n (nem 15 és 20k közöttire gondolok) ilyen házat?
Üdv: Tamás
"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

nike_
(PH! kedvence)
Szia!
Még tudom ajánlani a CM RC-590-et, az is korrekt ház, bár abba is hosszú tápkábel kell (kb. 40 cm).
Köszi, de nekem a 690 - es jobban bejön.
Persze szép az 590 - es is, de ha választani lehet, akkor inkább az előbbi.
Közben nézegettem a boltokat, 14500Ft - ért találtam ilyen házat. Hát az nekem még egy kicsit sok. Ha használtan találnák mondjuk 10k - ért, akkor az jó volna. 
"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.
Azt el is felejtettem, hogy én a hűtés miatt vennék új házat. A mostani házamban a 320 - as Maxtor winyóm 50 fokos terhelve. Számomra ez már elviselhetetlen, így a legfőbb szempont a winyó hűtése. Hallottam olyan híreket, hogy a 690 - es ház elejében lévő venti nem képes hűteni rendesen a winyót, mivel a tároló keret nem elég lukacsos. Ez tényleg így van?

kingabo
(őstag)
Ez esetben az 590 jobb választás lehet!
Vagy venned kell egy olyan keretet, mint amilyen a fenti házban is van. Engusz tesztelt egy ilyet itt.
Az egyémben a vinyó töltött egész nap 31°C
Ha kikapcsolom a ventit kb 10-t dob rajta
[ Szerkesztve ]
Igen olvastam én is azt a "keretes" írást, de mint már mondtam, 3 optikai helyem van, így ennek kivitelezése megoldhatatlan (van egy NEC dvd íróm is).
Itt egy kép, hogy hogy néz ki a mostani házam. A winyó keret már nincs a helyén, mert csak a helyet foglalta. A képen látható 12 - es Zalman nem vált be.

kingabo
(őstag)
690+keret felállásra gondoltam. 
Hát egyenlőre legyen meg a ház, utána ráérek ügyeskedi. Azért én bízom benne, hogy egy ilyen házban megoldották rendesen a winyó hűtést. Mondjuk nekem ez az elforgatott keret kifejezetten tetszik, mert így nem kell kiszednem a fél gépet, ha a winyóhoz hozzá akarok férni.

nike_
(PH! kedvence)
Holnapután meglesz a házam

Köszi engusz!

engusz
(PH! nagyúr)
Nagyon szívesen!

nike_
(PH! kedvence)
De gyorsan válaszoltál 

engusz
(PH! nagyúr)
Figyelek. 

nike_
(PH! kedvence)
Ok. 

WiZARD
(őstag)
grr rohadt melegek a vinyók ebben a házban 
raid miatt nincs smartom, de infrás hőmérővel mérve 38-40 fokosak kívülről a vinyók 
megpróbálom hátha valami erősebb ventivel jobb a helyzet, de sajnos nem nagyon van kilyuggatva a vinyótartó.
na majd nekiesek fúróval ha nincs más....
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**