Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#551) engusz válasza fanofmanu (#545) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Jól van, majd írok ide. A privi nem garantált. :)

(#552) engusz válasza DeadMeat (#546) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ha lesz, tudni fogtok róla, mert írok arról is. :)

(#553) Pulsar válasza engusz (#550) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ok, azt érttem, hogy hol dugod be, azzal nincs gondom! a kivezetéssel van oldalt! De itt egy kép hátha nem is egyről beszélünk. Én a kérdőjelnél akartam volna visszavezetni, de ott a tálva visszahajtása végett nem fért el a kábel!

Kicsi a világ! :) Mejött azóta a számla is :R

[ Szerkesztve ]

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#554) engusz válasza Pulsar (#553) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem fér át ott a kábel? Mintha legutóbb úgy szereltük volna az egyik házikót. (Kicsit hosszú volt a nap, hogy használjam az agyam.) Ha nem fér át, azt sem túl nagy probléma, mert a kábelrögzítők segítségével szépen el lehet vezetni.

Bolondulás volt a nyomtató végett. Kb. másnap hívtak a szervízből, hogy náluk hibátlanul megy a. Azóta cseréltünk benne tonert, és nekünk is ment, pedig először nem akart menni, azért vittük L. Grrr.

[ Szerkesztve ]

(#555) Pulsar válasza engusz (#554) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem nem. Alul még átmegy, de oldalt a visszahajtás miatt már nem tudom a ház oldalát rárgni tőle. Gondolkodtam, hogy kivágok szépen egy darabot a visszahajtásból, vagy vágok egy lyukat körvágóval, ahogy valamelyik topikba is csinálta valaki, de végülis mind1. Nem plexis a ház, úgy sem látszik :)

ámítástechnika?! :) Akkor van legalább egy tartalék nyomtatótok. Nagyon off, de koolance cuccot nem tudtok szerezni?

[ Szerkesztve ]

(#556) engusz válasza Pulsar (#555) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Hát, én nem vágnám szét, szerintem az sem volt. Majd megkérdem a gazdáját.

Koolance? Azt sajnos nem. Tőlük még egy árva csavart sem. :(

(#557) Pulsar válasza engusz (#556) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát engem sem vitt rá a lélek! Ok, azt megköszönném! :R

kár! és nem tudtok szerezni valami memo blokkot? Mert a lapon nem talltam!

(#558) ádika86

ádika86
(tag)

Sziasztok! Na ma megvettem a CM 690-et. Holnap fogom beszerelni a cuccokat. Gondoltam felnézek ide erre azt látom, hogy mindenkinek hossz problémája van FSP táppal? :Y Nekem is az van. Konkrétan FSP-400PNF, Gigabyte P35-DS3R lappal... ha nem ér el odáig csúnyán ideges leszek :(((:((( van valakinek pont ilyen konfigja? Biztos nem ér el?

CM912 HAF Plus | Chieftec CTG-500-80PB 500W | ASROCK 880G Extreme3 | AMD Phenom II 955 BE 3.20Ghz + EKL Cold Tower | KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 BluKIT | SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme

(#559) Pulsar válasza ádika86 (#558) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát a Giga lapoknak mind felül van ez a csati, ami pont a ház másik fele, szóval ha rövid (márpedig itt azt írják az fsp tulajok) akkor biztos nem ér el odáig! De engusz kolléga jánlotta ezt, és nem is drága!
527 hsz

(#560) ádika86 válasza Pulsar (#559) üzenetére

ádika86
(tag)

aha azt olvastam. de ez biztos jó erre a problémára? mert ahogy nézem ezt a kábelt a képen nem az jön le nekem, hogy ez ennek a kábelnek a hosszabbítója :D bár lehet h csak én nem értek hozzá és ez erre van :D

CM912 HAF Plus | Chieftec CTG-500-80PB 500W | ASROCK 880G Extreme3 | AMD Phenom II 955 BE 3.20Ghz + EKL Cold Tower | KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 BluKIT | SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme

(#561) fanofmanu válasza ádika86 (#558) üzenetére

fanofmanu
(tag)

amint ezen a képen[link]látod nekem elér odáig (fsp bsII, giga p35-ds3)

Red Nation

(#562) ádika86 válasza fanofmanu (#561) üzenetére

ádika86
(tag)

köszi láttam :) csak még nincs bent a vidkártya neked meg a proci. ki tudja, hogy akkor hogy fest :) meg én szeretném a lap mögött elvezetni és az egyelőre esélytelennek tűnik :(

(#563) fanofmanu válasza ádika86 (#562) üzenetére

fanofmanu
(tag)

az biztos hogy lap mögött nemér el hosszabító nélkül :( de ahogy próbálgattam sztem elér úgy hogy az alaplap és vidkártya közötti kishelyen vezetem el. de igaz énis mögötte szeretném ha már lehet úgyis

Red Nation

(#564) engusz válasza ádika86 (#560) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A hosszabbítóval simán meg tudod oldani. Akkor is, ha csak 4 pines a 12V-os csatlakozód. Csak annyit hosszabbítasz, csak annyit dugsz rá az alaplapra. A többi szabadon marad. Szerinetm pofon egyszerű.

(#565) SKYROB

SKYROB
(kvázi-tag)

Aki még nem vett tápot, de biztosra akar menni, hogy elér...szerintem ez nagyon korrekt táp a házhoz [link]
És nem is olyan drága.FSP BS II -től kicsit drágább csak.Ipon-nál van is ilyen. A szállítás kicsit több mint amire számítottam, de garanciafutárszolis.
Üdv minden kedves és nem kedves háztulajtársnak! :R :R :R

A legegyszerűbb megoldás a kábelhosszabbításra szerintem a hosszabbító :D
Tisztelet!

GB P45-DS4 (F8)###E8400@3.00GHz###Cooler Master Hyper TX2###OCZ 1150MHz 2*1Gb###Sapphire HD4850 DS 512Mb + Arctic Cooling Twin Turbo###Corsair VX450 W###Samsung 19" 943NW###Samu vinyó és író###CM RC-690-KKN1 ház

(#566) fanofmanu válasza SKYROB (#565) üzenetére

fanofmanu
(tag)

nha ja hosszabító de hol lehet olyat kapni? elvileg engusz rendelt de nem tom hogy megérkezett-e

Red Nation

(#567) engusz válasza fanofmanu (#566) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Majd csak később jön. A jelenlegi szállítmányba nem fér bele. Csak később, de szólok majd, hogy mikor.

(#568) ádika86

ádika86
(tag)

Jó hírem van. Az FSP400-PNF tápom 12V-os csatija elért még hátul elvezetve is a helyére :) Ezek szerint csak a bluestorm kábelje rövidebb :Y

(#569) ádika86

ádika86
(tag)

viszont lenne egy kérdésem. nekem a hdd led nagyon halványan villog csak. a kék ledtől szinte nem is látni. másoknál is így van?

(#570) Sadriel válasza ádika86 (#569) üzenetére

Sadriel
(kvázi-tag)

Igen, az nálam is olyan.

''Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose!''

(#571) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Egyelőre idáig jutottam a szerelgetéssel. A hétvége folyamán még tökéletesítem. Ötlet, javaslat?

(#572) DeadMeat válasza engusz (#571) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szep rend van :)
Egy javaslatom azert volna:a fonti ventit forditsd meg,vagyis kifele tolja a levegot,ne be,ra a procihutore.Igy nemsok ertelme van...,sot ha atteszed a ramok fole az megjobb volna a kereszthuzat miatt.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#573) Simtu válasza engusz (#571) üzenetére

Simtu
(fanatikus tag)

Amit ajánlottál (#527 - Akasa AK-CB8-8-EXT) annak a másik felét hova tudom csatlakoztatni? Nekem asus p5k pro lapom van (BS II-es táp) és ennél is a 4 pin-es csati a lap végén van.

Köszi: S.

(#574) engusz válasza DeadMeat (#572) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ó, de bamba vagyok. Azt úgy szerettem volna beszerelni, ahogy te is javasoltad. Este majd nekiesek. Köszi.

(#575) engusz válasza Simtu (#573) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem teljesen értem a kérdést. Ez egy egyszerű hosszabbító. Az egyik felébe dugod a tápegység 12V-os (4 tűs csatlakozóját), a másikat (vagy mind a kettőt) pedig az alaplapra.

(#576) Simtu válasza engusz (#575) üzenetére

Simtu
(fanatikus tag)

De az egyik vége, ha jól látom egy 8 pin-es csati. Ez mibe megy bele?
Mert nekem ugye a 4 pin-es kábel a rövid erre kéne egy hosszabbító (anya-apa). :F

(#577) engusz válasza Simtu (#576) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A másik 4 pin üresen marad. Nem probléma.

(#578) Simtu válasza engusz (#577) üzenetére

Simtu
(fanatikus tag)

De a lapon keretben van a 4 pin. Hogy tudom így benyomni a 8-es csatit?

(#579) engusz válasza Simtu (#578) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Az a vége, amit a lapra nyomnál, az amúgy is szétválasztható, tehát csak az egyik négyest tudod rádugni. Amit nem tudsz összekeverni, mert mind a kettőnek más a formája. A kábel másik végén, a nyolc csatlakozóból is csak négyet használsz, ám azt sem tudod eltéveszteni, mert a dugasz formája csak egyféleképpen és az egyik oldalra engedi becsúsztatni a 12V-os kábelt. Szerintem pofon egyszerű.

(#580) Simtu válasza engusz (#579) üzenetére

Simtu
(fanatikus tag)

Basszus leesett! Én mindenképpen a kábel egyik végében található (ahol a 2db 4-es van) egyikébe akartam dugni a táp 4 -es csatiját és nem a lapba :DDD . Szóval fordítva képzeltem el. Így most már okés, veszek1-et vmikor.
Köszi :R

(#581) engusz válasza Simtu (#580) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ugyan, nincs mit. :)

(#582) DeadMeat válasza engusz (#574) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincsmit,en is igy csinalom majd,meg kell 1 venti hozza :D
Amugy sikerult nekem is elrejteni a tapkabeleket a haz hatuljaba,ugy mint ahogy te csinaltad.Csak nekem merev a corsar vx450-es harisnyaja es megszenvedtem mire folkerult az oldallap,de sikerult mostmar csak a zalmi ventiszabalyzo kabelei vannak szerteszet :DDD

(#583) Gorneck23 válasza engusz (#571) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mennyire erős az új hűtőd (Xigmatek HDT-S1283)?

(#584) DeadMeat válasza Gorneck23 (#583) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

~ hr01.Csak ehhez van venti.[link]

[ Szerkesztve ]

(#585) Gorneck23 válasza DeadMeat (#584) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:R

(#586) Neoka

Neoka
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ehhez a remek házhoz lehet kapni előlapi panelt?

Már használom vagy 4 hónapja, nagyon jó, csak az előlapi csatlakozók hiányoznak. :(

(elhelyezés miatt a tetején nem tudom használni)

(#587) DeadMeat válasza Neoka (#586) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen elolapi panel?Milyen csatlakozokra gondolsz?

(#588) Neoka válasza DeadMeat (#587) üzenetére

Neoka
(fanatikus tag)

mondjuk egy ilyenre. :) Kép ahol az előlapi csatlakozók nem a tetején vannak.

Bocsi, de hirteken nem találtam nagyobb képet.

[ Szerkesztve ]

(#589) engusz válasza Gorneck23 (#583) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Bitang. A Frostytech szerint a legjobb. És árban is kellemes. Jó a ventije, a leszorító is (nem hajlik az alaplap). Ja, és van már belőle Red Scorpion változat, amit erősebbnek mondanak.

(#590) Gorneck23 válasza engusz (#589) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:R

(#591) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Akik szeretnek moddolni egy kis csemege:
[link]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#592) cova válasza engusz (#520) üzenetére

cova
(lelkes újonc)

Hello,

Tapnal porszurovel sikerult valami eredmeny elerni?

Tegnap neztem tapegysegemet es eleg sok port besziv alulrol, hiaba van asztalon a gep.

(#593) cova

cova
(lelkes újonc)

Kivancsi lennek a velemenyetekre:

Porosodas ellen azt talaltam ki, hogy egy plexi lapot szepen racsavarozok belulrol az oldalapokra, ahol a ventinyilasok vannak. Ez tuti megfogna a port es a procin SilentKnight is szepen latszana :)) , mellesleg talan az oldallap is stabilabb lenne egy kicsit.

(#594) engusz válasza cova (#592) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sajnos nem. A ház alján, a gumitalpak alatt lévő csavaroknak sajnos semmi közük pl. egy 120-as porszűrőhöz. Néztem, hátha a tápegységre fel lehet csavarozni valamit, de sajnos a ház belsejében lévő négy gumibak, amire felkfeszik a táp, útban van. Talán még a táp belsejébe bele lehetne szerelni, de kevés tápban van annyi hely, hogy 0.5-1 cm-ert hátrébb csússzon a ventilátor. Na meg a garancia, a szétszerelés végett.

(#595) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

engusz példájára megcsináltam én is a hátsó vezetékelést. "Mindent" hátra vittem és alig tudtam visszatenni az oldallapot :B . El is hajlott egy két felfogató láb. De mostmár rajta és le nem szedem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#596) engusz válasza Gerisz (#595) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nekem sikerült úgy elpakolnom a kábeleket egymás mellett a hátlapon, hogy nem fekszenek egymásra, ezért simán a helyére ment az oldallap. Még az alaplapi tápkábel is simán átfért ott, amire elsőre én is azt gondoltam, hogy nem fog. Most hat ventilátor van bent, abból ötnek el van rejtve a kábele. (A hatodik az oldallapon van, azzal nem lehet mit tenni.)

(#597) Gorneck23 válasza engusz (#596) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

HDD hőmérsékletek hogy állnak egyébként?

(#598) rup1u5 válasza engusz (#594) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

pofon egyszerű!
barátnőtől használt harisnyát fölaplikáni a táp alá a rácsokhoz és jónapot. :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#599) engusz válasza Gorneck23 (#597) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sajnos a RAID0 tömb miatt nem tudok HDD hőmérsékletet. Csak kézrátétellel. Úgy meg csak annyit érezni, hogy langyosak. Egy tányéros 80 Gb-osok. Ezek alapból nem melegszenek annyira. Van előttük egy 800 RPM-en forgó venti.

(#600) engusz válasza rup1u5 (#598) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ez járható út lenne, ha nem ragaszkodnék makacs mód a gyári megoldásokhoz. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.