Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) SKYROB

SKYROB
(kvázi-tag)

Mindazon által nekem nagyon bejött.Sokszor szedem szét.igaz még nincs benne semmi :DD
De csak betellek vele.

[ Szerkesztve ]

GB P45-DS4 (F8)###E8400@3.00GHz###Cooler Master Hyper TX2###OCZ 1150MHz 2*1Gb###Sapphire HD4850 DS 512Mb + Arctic Cooling Twin Turbo###Corsair VX450 W###Samsung 19" 943NW###Samu vinyó és író###CM RC-690-KKN1 ház

(#502) fanofmanu válasza Pulsar (#499) üzenetére

fanofmanu
(tag)

az oldallap :K

Red Nation

(#503) Pulsar válasza fanofmanu (#502) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a helyén elég jó, nem puffog, kivéve természetesen már ez sen olyan merev :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#504) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Végül rendeltem magamnak is egy ilyen házat. Nem bírtam ki. :)

(#505) fanofmanu válasza engusz (#504) üzenetére

fanofmanu
(tag)

milyet? a plexiset?

Red Nation

(#506) engusz válasza fanofmanu (#505) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem, nem plexiset. De csak azért nem, mert a videokártya mellé is szeretnék ventilátort tenni. Hátha úgy elmegy "passzívan". Ha nem, akkor majd szentségelek.

(Plexis van raktáron, az könnyebb/gyorsabb lenne.)

(#507) Pulsar válasza engusz (#506) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem nagyon értem! Nem mindegy, hogy a videó karin van a venti, vagy a ház oldalán? :)

(#508) engusz válasza Pulsar (#507) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ebben az esetben nem mindegy. Ha a videokártyán van, akkor az 92mm-es és viszonylag hangos. Ha a ház oldalában, akkor 120-as vagy 140-es, ami lényegesen halkabb lehet.

(#509) Pulsar válasza engusz (#508) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah, így már értem! :R

(#510) engusz válasza Pulsar (#509) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sokáig nézegettem a házakat, de ilyen jó áron, ennyire szellős darabot, nem találtam. Egyetlen egy dolog bosszant, amire a cikk is negatívumként tér ki, ez pedig a tápegység elhelyezése. Rendben van, hogy lent van, de miért nem tettek oda is porszűrőt? Pár centivel odébb jutott. Akkor már lehetne az egész alja rácsos és porszűrős...

[ Szerkesztve ]

(#511) Pulsar válasza engusz (#510) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem még mikor léghűtésem volt, és átköltöztem ebe a házba átlag -8 fokot hültek a cuccaim.
Igen, ezt énsem értem annyira, de végülis ez legyen a legnagyobb problémánk a házzal :)

(#512) engusz válasza Pulsar (#511) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A -8 fok jól hangzik. Milyen házad volt előtte? Nekem is jól jönne az a 8-10 fok, azzal már elégedett lennék. A táp alá úgy is teszek valami szűrőt, nem hagyom annyiban.

(#513) fanofmanu válasza engusz (#510) üzenetére

fanofmanu
(tag)

jaja tényleg erre gondolhattak volna, próbáltam azt a porszűrőt valahogy odarakni ami előtte van de azok a kiálló xarok miatt nem fért el

Red Nation

(#514) proci985 válasza engusz (#512) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

harisnya esetleg? én ezt az ötletet kaptam, amikor szentségeltem egyet a tápalatti porszűrő hiánya miatt:) esetleg ha valami normálisabb megoldást találnál, az engem is érdekelne, bár végül felfelé került a ventije.

viszont ha lenne jobb megoldás, akkor elmegyek hosszabbítóért, aztán megcsinálom, ennyit megér, h a táp külön saját körön legyen a többi alkatrésztől leválasztva. főleg, hogy így kicsit normálisabb/áttekinthetőbb lenne az egész ház szellőzése.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#515) engusz válasza fanofmanu (#513) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Annyira nem ismerem a házat, hogy előre tevezgessek. De valamit muszáj lesz kiokoskodni. Hétfőn majd kiderül. Ha sikerül, után osztom az igét. :)

(#516) engusz válasza proci985 (#514) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Én is azért szeretném lefelé fordítani a tápot, mert akkor a kábeleket normálisabban el lehetne rendezni. A harisnya és egyéb "házi barkács" megoldások annyira nem jönnek be. :) Ellenben a ha más nem lesz, akkor rá kell vegyem magam...

(#517) Pulsar válasza engusz (#516) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

harisnya?! :D Majd letépem a csajokról... :) Láttam én már ilyen mod boltokban különböző méretű porszűrőt. Csak kérdés, hogy hogyan lehet felfogatni. Másnem valami szilikon alapú ragasztóval felragasztani.

(#518) fanofmanu

fanofmanu
(tag)

most megnéztem nekem van ott alul csavarnak is helye csak félig eltakarja a gumitalp

Red Nation

(#519) engusz válasza Pulsar (#517) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nálunk is van porszűrő, több méretben is, majd valamelyiket ráokoskodom.

(#520) engusz válasza fanofmanu (#518) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ezt én is sajnálattal konstatáltam. Talán még arra van esély, hogy valahogy a tápra rögzítsem a porszűrőt. Kíváncsian várom már.

(#521) Pulsar válasza engusz (#520) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak szerintem úgy az a baj, hogy a házba ugyanúgy bejut a por, ha a tápba nem is.

(#522) phalanx

phalanx
(lelkes újonc)

hi
vettem egy ilyen házat (CM690) és hozzá egy FSP bluestorm 2 tápot (alaplap asus PK5 premium) és az a gondom hogy a ATX 12V-os kábel nem elég hosszú és nem tudom bedugni, a cikkben is írták hogy ilyen előfordulhat :(

ha lehet nem vennék új tápot (se házat) ... szerintetek lehet kapni magyarországon ilyesmit: [link]
az az extra 20 cm meg is oldaná a problémát

(#523) nebulo5 válasza phalanx (#522) üzenetére

nebulo5
(fanatikus tag)

Helló!
Nem hiszem, hogy találni fogsz. Nekem is hasonló problémám volt, és nem sikerült beszerezni. Meg kellett toldanom a kábelt. (forrasztó+cin)

Üdv: nebulo

(#524) SKYROB

SKYROB
(kvázi-tag)

Ennek én is örülök. :W :W :W :O

GB P45-DS4 (F8)###E8400@3.00GHz###Cooler Master Hyper TX2###OCZ 1150MHz 2*1Gb###Sapphire HD4850 DS 512Mb + Arctic Cooling Twin Turbo###Corsair VX450 W###Samsung 19" 943NW###Samu vinyó és író###CM RC-690-KKN1 ház

(#525) SKYROB válasza phalanx (#522) üzenetére

SKYROB
(kvázi-tag)

Próbáltad bújtatni az alaplapon?Képet tudnál csinálni?Engem érdekel a téma mert nekem is ilyen tápom van és hasonló lap lesz.

(#526) engusz válasza phalanx (#522) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Délelőtt kiteszek pár fajtát a webshopba. :)

(#527) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Tehát: ezekből lehet válogatni, de ajánlom ezt és ezt.

[ Szerkesztve ]

(#528) phalanx válasza engusz (#527) üzenetére

phalanx
(lelkes újonc)

az Akasa AK-CB8-8-EXT jónak tűnik, meg lehetne oldani valahogy hogy ez még ezen a héten eljusson hozzám, sajnos pestre most semmiképp nem tudok felmenni érte és ha jól értem a futár csak hétfőn érne ide vele :(

(#529) engusz válasza phalanx (#528) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Egyelőre nincs raktáron, hiszen csak most vittem fel. Kellene rá várni egy kicsit. De jó hír, hogy elérhető, tudunk belőle hozni.

Az Abit-om tuti jól elfér a házban, el tudom vezetni a 24 pines tápkábelt az alaplap tálca mögött. A dupla 4 pineshez rendelek magamnak is egy hosszabbítót a biztonság kedvéért.

(#530) Cyno válasza engusz (#527) üzenetére

Cyno
(tag)

Ha tudom, hogy van ilyen finomságotok, akkor én se vettem vna új tápot.

(#531) engusz válasza Cyno (#530) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sorry. Csak most tettem ki. :(

(#532) SKYROB válasza engusz (#527) üzenetére

SKYROB
(kvázi-tag)

Húúú ember!
Isten vagy!!!!
Ha minden jól megy akkor majd én is rendelek, ha összeáll a gépem.
:R :R :R

(#533) DeadMeat válasza engusz (#527) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hamar egy kedves pcgear tulajdonos is haztulajdonos,had kerdezzem meg,hangszigeteles volna-e?Esetleg utanneznel?

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#534) engusz válasza DeadMeat (#533) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sajnos külön szett még nem létezik az RC-690-eshez (szemben több CM házhoz igen), de valamelyik universal midi, illetve nagytoronyé biztosan jó hozzá. (Azokat ugyanis te vágod méretre.) Ha lesz külön hozzá, szerzünk belőle és szólunk.

(#535) fanofmanu válasza phalanx (#522) üzenetére

fanofmanu
(tag)

neee már hogy nemér el odáig :Y nekm is ilyen tápom van, és hétvégén akarom berakni cm690-be, giga p35-ds3 lappal....és sehogysem ér el odáig?? vagy csak az alaplap mögötti elvezetőn keresztül?

Red Nation

(#536) phalanx

phalanx
(lelkes újonc)

a kétkedők kedvéért csináltam egy képet: [link]

sajnos még ha kiveszem a vid. karit akkor se ér el odáig a kábel (légvonalban) kipróbáltam ..

(#537) engusz válasza phalanx (#536) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Az alaplap tálca mögött sem ér fel odáig?

(#538) fanofmanu válasza phalanx (#536) üzenetére

fanofmanu
(tag)

bacca meg :((( mindjárt megnézem az enyémet milyen hosszú bár nemhiszem lenne különbség 500w és 400w között...

Red Nation

(#539) fanofmanu válasza engusz (#537) üzenetére

fanofmanu
(tag)

áhh sztem nem azmég úgy messzebb is van

Red Nation

(#540) phalanx válasza engusz (#537) üzenetére

phalanx
(lelkes újonc)

sajnos úgy se :(

(#541) engusz válasza phalanx (#540) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Rendelek raktárra pár hosszabbítót.

(#542) fanofmanu

fanofmanu
(tag)

nem tom de nekem a fsp bsII 400w tápnak elér odáig, mondjuk lap mögött már nem... [link]
igaz még nincs benne proc. hűtő meg vga sem de sztem elér odáig úgyis

[ Szerkesztve ]

Red Nation

(#543) proci985 válasza phalanx (#536) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fordítsd meg a tápot... nekem is fspm van (bár nem a durvánkék kiszerelés:D), énis hasonló problémába ütköztem. valamint a kábeleket a tápból kifele is bizergáld picit, azon is lehet 1-2 centit nyerni. fordított táppal éppen, de elég lesz a távolság. vész esetén húzd át a kártya alatt, nem szép, ámde hatékony megoldás vészhelyzetben.

szigetelésnek nem tudom ennél a háznál mennyi értelme lenne, ha lenne egyáltalán. kicsit soknak érzem a ventilátorok számát ahhoz, hogy be lehessen rendesen burkolni, de szóljatok, ha tédvedek.

és mégegy: a venti nekem elölről hátra fúj, IFX14, venti középen. ha rakok fölé is egy szívó ventit, akkor szerintetek csökken vagy nő a hatásfok?

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#544) Pulsar válasza engusz (#529) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy viszed ek n9g9tte a 24 tőst? Mármint bedugtam mögé énis, de az aplapi tálva vége vissza van ajtva, és ha ott elviszem a tápot, nem tudom rárakni a ház oldlát!

Nem Te voltál a nyomtatóért nemrég, mikor mentem pár cuccért? :)

(#545) fanofmanu válasza engusz (#541) üzenetére

fanofmanu
(tag)

engusz írj már egy privit vagy ide hogyha érkeznek ilyen hosszabítók thx :R

[ Szerkesztve ]

Red Nation

(#546) DeadMeat válasza engusz (#534) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megvarom,mig lesz,vagy megvarom meg valaki kivagja maganak,aztan en megveszem tole :DDD
Koszi az infot.

(#547) Gorneck23 válasza DeadMeat (#546) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ne légy már lusti...simán vágható a cucc...egy éles szike elég...

(#548) DeadMeat válasza Gorneck23 (#547) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Deeehogynem :K

(#549) Gorneck23 válasza DeadMeat (#548) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Monnyuk Én könnyen pofázok...szabdaltam is, de most olyat tok rendelni ami gyári a házamhoz...:DDD

(#550) engusz válasza Pulsar (#544) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Lent van egy kis koceka, amin átdugod, oldalt pedig kihúzod. Ugyanígy a 8 (vagy 4) tűst, azzal különbséggel, hogy azt meg fent húzod ki.

Igen, én voltam. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.