Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Nortid

Nortid
(fanatikus tag)

Már régen kinéztem magamnak ezt a házat, csak sehol sem lehet kapni... :O

[ Szerkesztve! ]

(#102) duni84 válasza Nortid (#101) üzenetére

duni84
(kvázi-tag)

86. hozzászólás

http://renidani.blogspot.com/

(#103) Cyno válasza duni84 (#102) üzenetére

Cyno
(tag)

Ebből a Birdben már v még nincs, ma hívtam fel őket.

(#104) G4ng3r válasza Cyno (#103) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Akkor ott a másik bolt...
Náluk biztos van.(volt,de hogy pillanatnyilag van-e azt nemtudom)

[ Szerkesztve ]

(#105) Bagira01 válasza G4ng3r (#104) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Én múlt héten rendeltem meg(11.04) az ics-nél és azóta semmi hír róla :O

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#106) G4ng3r válasza Bagira01 (#105) üzenetére

G4ng3r
(tag)

pff.
Nekem minden rendben zajlott náluk,másnap visszaigazoltak.(igaz,utánna azért fel is hívtam őket)
Lehet kifogyott belőle az Expert...

(#107) Bagira01 válasza G4ng3r (#106) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Ez mikor volt? Mert ha nem jön meg szerdáig akkor visszamondom, engem nem szivatnak egy szaros házzal :((( Mondom én múlt hét hétfőn rendeltem náluk aztán csütörtökön egy telefon amikor is azt mondták, hogy lehet, hogy lesz péntekre, azóta semmi :(

(#108) Obi-1 válasza adamfriday (#61) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Engem csak a gombok elhelyezése zavar. Mi ez a "Japan" verzió, én nem találok ilyet :F

Másik félelmem, hogy a konfig hangosabb lenne egy ilyen szellős házban, mint most.

Only a Sith deals in absolutes.

(#109) Anubis_9 válasza Obi-1 (#108) üzenetére

Anubis_9
(őstag)

Van egy Zalman fordulatszámszabályzóm. Ha sikerül egy ilyen házra cserélnem a jelenlegi ASUS 861-es házam, abban reménykedem, tudni fogom szabályzni a 3 ventit a Zalman potméterrel! :DD

Amúgy szerintem is kicsit hangos lenne, ha fullon pörögnének benne a ventik... :Y

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#110) Nortid válasza duni84 (#102) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

Azt hiszed nem is néztem utána? -.-' De egyébként kösz :)
Nincs nekik raktáron, nem is tudnak hozni... Majd még érdeklődöm, nem is kell annyira...

[ Szerkesztve! ]

(#111) G4ng3r válasza Bagira01 (#107) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Már legalább 3 hete volt.Lehet azóta tényleg kifogytak belőle,de biztosan forgalomban van már a házikó kb. 1hónapja.
Ha nem jön meg ezen a héten,akkor szerintem is mond le.

(#112) Bagira01 válasza G4ng3r (#111) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Csak a szívás van a rendelt dolgokkal, a 8800GT se jön, ez is pont akkor nincs mikor kéne. Szép :((( . Bird-be sem volt(legalábbis múlt héten)

(#113) Anubis_9 válasza Bagira01 (#112) üzenetére

Anubis_9
(őstag)

ICSMEDIA-tól írták nekem, hogy ha megrendelem, 3 nap múlva meglenne. A BIRD-ben nem lehet kapni.

Lehet holnap megrendelem. Aztán reménykedem, hogy tényleg meg is jön. :))

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#114) Cyno válasza Anubis_9 (#113) üzenetére

Cyno
(tag)

Akkor lehet, én is rendelk tőlük.

(#115) Bagira01 válasza Anubis_9 (#113) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Én mint írtam a múlt héten rendeltem, és ma jött meg :o

(#116) Anubis_9 válasza Cyno (#114) üzenetére

Anubis_9
(őstag)

De nehogy te vidd el az utolsó darabot! :DD :D :))

(#117) G4ng3r válasza Bagira01 (#115) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Mondtam én,hogy ott kell lennie...
Azért egy keveset kellett rá várnod(a 3naphoz képest),de legalább megjött.
Még jó,hogy nem mondtad le... :)

(#118) blaki

blaki
(újonc)

Én tegnap előtt rendeltem tőlük egy ilyen házat, meg a belevaló dolgokat, kíváncsi vagyok mikorra érkezik meg (kellemes meglepi lenne ha holnap jönne meg a Zalman táppal együtt :) )

(#119) Bagira01 válasza G4ng3r (#117) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Hát nem kevés idő :( De legalább van. Most már csak vga kéne :O

(#120) grapee válasza Bagira01 (#119) üzenetére

grapee
(újonc)

Ilyet.....
Telefonáltam:
Birdben azt állítja a kedves hölgyike, hogy egy darab 690-esük volt és hogy nem is lesz több, mert hogy már nem gyártják.... :F

Vagy félre értett, vagy most mi van? :DDD Mondom de ez egy új ház -"akkor se lesz több soha, nagykerben sincs már..." - ok, köszönöm. :DDD :DDD

Akkor marad az ICS?

(#121) Pompi válasza grapee (#120) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most néztem az Expert (nagyker) árlistában, mert nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a ház, és nincs mellette ár - tehát tényleg nincs.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#122) grapee válasza Pompi (#121) üzenetére

grapee
(újonc)

Az ok, hogy nagykerben nincs, de kijelenteni egy olyat, hogy soha többet nem is lesz...merész...a bolttól :)

UI: egy olyan tipusra, ami azért relatíve új ...

[ Szerkesztve ]

(#123) Anubis_9 válasza grapee (#122) üzenetére

Anubis_9
(őstag)

A Cooler Master hivatalos oldalán ott virít mellette a NEW felirat! :))

Remélem kapok még ilyet, úgy néz ki most adom el a jelenlegi házamat és nekem a CM 690-es kell! Nem más! :W

(#124) grapee válasza Anubis_9 (#123) üzenetére

grapee
(újonc)

Én most rendeltem meg az ICS-nél :)

Reméljük jövő héten befut...

(#125) Bagira01 válasza grapee (#120) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Hú akkor szerencse, hogy még múlt héten rendeltem :DDD Itt a ph-n láttam a hírek között, hogy van ilyen aztán megnéztem egy külföldi tesztet, és azt mondtam, hogy nekem kell ilyen. ICS-nél megrendeltem. Másfél hétig semmi, tegnap meg megjött. Kivi vagyok milyen lesz az elite-hez képest :F (még nincs nálam:( )

(#126) djalczo

djalczo
(lelkes újonc)

én két napja rendeltem másnap reggel felis hivtam öket at mondtáka jövö hétre várható az érkezés szoval aki velem együt rendelt a héten akkor maximum jövö héten lesz :((( addig meg reménykedünk hogy igy is lesz :)) .nem semmi kereslet van rá mindenkinek az kell akkor nem értem miért nem vesznek raktárra jo sokat hogy ha rendelünk idöben kapjuk meg :(

(#127) LicskaiJ

LicskaiJ
(tag)

Hy!
Nekem nagyon tetszik ez a ház.
Ha nem lenne a chieftecem,akkor tuti vennék 1 ilyet.

Go Pats!

(#128) adamfriday válasza Obi-1 (#108) üzenetére

adamfriday
(fanatikus tag)

Itt
a galériában az uccsó két képen van a Japan verzió. Gondolom itthon ehhez aztán végképp nem lehet hozzájutni. :(

...one shall stand...one shall fall...

(#129) bitmad

bitmad
(fanatikus tag)

Mikor lesz a cosmos teszt?

(#130) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Nagyon jó kis ház. Egy ventiszbályzót kell még vennem bele és már halk is lesz. Elite-hez képest vastagabb oldallap és elég erős felépítés. Tető leszedésnél más sikrült egy pöcköt letörnöm, de sebaj :DDD

(#131) djalczo válasza Bagira01 (#130) üzenetére

djalczo
(lelkes újonc)

hu neked már megjött a ház? nem tudnál mesélni nekünk rola.mennyire massziv minöségi vastag e a ház oldala stb.örülnénk neki :DD

(#132) Bagira01 válasza djalczo (#131) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Elég nehéz. Oldallap vastagság sztem jó. Elég masszív is. Nem mondom, hogy tökéletes, de jó. Azok a kábelrögzítő pántok nem épp jó helyen vannak csak függőleges állapotba fér be az alaplap, aztán vissza lehet fordítani, de pl az én alaplapomnál nem fér el miattuk az ide csatlakozó :( Még csak oldallapok nélkül használtam mert tuningoltam. Tetejébe raktam két 12-s ventit így elég hangos,azért írtam, hogy kell egy szabályzó.

(#133) djalczo

djalczo
(lelkes újonc)

és ne hargduj megkérdem de te mikor rendelted meg és mikorra jött meg.én multhéten rendletem szerdán de még semmi telefon nem volt ésemailt sem kaptam csak azt hogy rendeltema házat de azon kivül semmi.miben reménykedejek?

(#134) Bagira01 válasza djalczo (#133) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

2 hete vasárnap, hétfőn vették a rendelést. Én se kaptam se email se a rendelésfigyelésbe hogy megjött. 1 lettek felhívva még a rendelés hetén, akkor azt mondták talán péntek, akkor nem jött meg aztán csütörtökön nem tom, hogy apám hívta-e őket vagy ők, de megjött :DDD

(#135) Obi-1 válasza adamfriday (#128) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Tényleg! Köszi a választ!

(#136) djalczo válasza Bagira01 (#134) üzenetére

djalczo
(lelkes újonc)

na engem a mai nap délelött felhivtak és holnap mefg is jön a délutáni orákban.lehet pezsgőt bontani.kérdés mikor lesz idöm mdient átszerelni :D

(#137) Bagira01 válasza djalczo (#136) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Hajrá. Én megszenvedtem míg az infinity-t belepaszíroztam, az idegösszeroppanás szélén vérző kézzel :O

(#138) pasquale válasza Obi-1 (#135) üzenetére

pasquale
(tag)

basszus ez a "Ebbe a mondatba 3 hiba van." rohadt nagy :C :C :C :C

(#139) djalczo

djalczo
(lelkes újonc)

és most renltem egy marha jo proci hütöt potom pénzért meg lévö konfigomban csinos lesz a gép dizájnja :D

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=202&pr_name=9500

(#140) BullZeye

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon vacilálok hogy veszek egy ilyet mert csupa jót írtatok róla :D ami szép és jó viszont biztos van rossz tulajdonsága is ! azokat is írja már egybe valaki akinek van :D

Engem pl az érdekel hogy pontosan milyen FANokat adnak hozzá, metr hivataloson 2t ír, máshol 3t, valahol 1t se :D itthon mennyit adnak hozzá? ;)
Nekem egy tök noname Codegen-tápos 10ezres 6 éves házam van, semmi baj nincs vele ;) de már ideje lenne lecserélni, egy jóbarátom rávilágított hogy nem jó a csillivilli ház ezért ezt mondta hogy ez a király :D
Aztán érdekelne még az a dolog hogy nem túl hangos? Mert hát rács...és még a lemez is rezonál ezerrel néha és qrwa idegesítő tud lenni, hát még egy rács!? Mert úgy relatíve halk gépem van....egyedül a proci hűtőnek van minimális hangja az is inkább hogy fújja a levegőt, meg nagyon halkan, csöndben érezhetően búg. Mennyivel jobb tehát a hűtése, és a hangossága egy 6 éves szolid noname házhoz képest, amin nincs már rajta az oldallapja évek óta? :) mert 18 ezer azért 18 ezer akárhogyis nézem nem kevés pénz :D

~ userstyles.org/users/94870 ~

(#141) djalczo

djalczo
(lelkes újonc)

gyárilag 3 venrtit adnak hozzá egy kék ledes elöl a rácsok mögöt egy odlalt és egy hátul de zene kivül még lehte bele 3mat tenni.sok helyen használtak benne rezgés csillapuitót szal szeirntem nagy zajjal nem lesz.és ami a lényeg taéán egy negativuma van és az hogy nehéz 10kg de negem az nem zavar erös massziv ezt szeeretem és pofás vedd meg ilyen olcson ilyen jo házat nem kpasz mostanában mert már most nehéz beszerezni amugy lehet kapni 16 ezerért is :))

(#142) blaki válasza blaki (#118) üzenetére

blaki
(újonc)

Tegnap hívtak az ICMEDIA-ból hogy megjött a házam, és ma vagy legkésőbb holnap hozzák a megrendelt alkatrészekkel együtt. Végülis ha úgy számolom 9 nap alatt megjött a cucc.

(#143) BullZeye válasza djalczo (#141) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

10kilós ház :D ez legyen a legkissebb "problémája" az a jó ha nehéz nehezebben dől el :D van egy kasmír mininyulam gyakran szokott randalírozni...és nem egyszer csak reflexből fogtam meg a házat XD így csak segít az a +6 kiló a házra :D
Amit remélek hogy nem azért nem lehet kapni, metr gyártónak eszébe jutott hogy túl jót csinált ;) és hogy ennyi pénzért ajda? :D és leállt a gyártással....elképzelhetőnek tartom volt már ilyenre sajnos példa...ők sem hülyék

(#144) BullZeye

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez qrwa jó :D felhívtam minden üzletet akik árulják és sehol nincs :D azt mondták hogy dec eleje-közepe azaz 2-3 hét mire hoz a nagyker, és akkor TALÁN lesz :D egyedül még a Modding Computer KFTbe bízom hogy talán nekik akad még1 elfekvőbe és elhozhatom 18 ezerért >> hihetetlen ...ez Magyarország...ha amerikába megkíván valamit a pici szíved másnapra hozzák, ki se kell mozdulnod :D

(#145) Obi-1 válasza BullZeye (#143) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Amikor járni tanult a baba, akkor én is örültem volna egy stabil toronynak. :)

(#146) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Eldöntöttem... ilyet veszek! ;) Már csak azt kéne tudnom, hogy hol kapható perpill...

jancsiga

(#147) BullZeye

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

hehe Modding Computersből FELHÍVTAK! hogy mégis van 1 db XD ilyet még nem láttam vagy hallottam :D hogy maguktól felhívtak volna ^^ nagyon pozitív a dolog ! az ilyet szeretem ! :D pedig csak 1x hívtam fel őket tegnap hogy kéne most meg felhívtak hogy a beszállító lógott nekik még 2 ilyen házzal és egyet már el is adtak ;) és még1t eltesznek nekem ^^ wáááá imádom ;) holnap megyek is érte :D remélem télleg jó ház és megéri a dolog :)

[ Szerkesztve ]

(#148) djalczo

djalczo
(lelkes újonc)

hát engem skacok végre felhivtak hétfön és tegnap i megis jöt a házikó.nagyon jo és nagyon sok casvart adtak hozzá :C ritka az ilyen sajna.be is szerltem mdient és az oldala rajta van és még ig yis hidgebb mdien mintha a másik házban lenne mdien oldal nélkül mdien elrendezés királyul van megodva 16 ezer bago egy iylen házért :R

(#149) djalczo

djalczo
(lelkes újonc)

bocs gyorsan gépeltem kimaradt néhány betü :DD :))

(#150) PyroS

PyroS
(senior tag)

Üdv mindenkinek.Ma délelőtt kaptam kézhez a Cm690-et.Banditnál sikerült beszereznem:).Gyors beköltözés után egy kis problémám akadt.Valószínüleg a vékony oldallap miatt búg az oldalsó 12cm venti.Tapasztalta ezt más is?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.