Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

ááá kell egy ilyen, eszméletlen :Y

MOD: az az I/O panel nagyon elcsunyitja... valami fedőt rárakhattak volna :U

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) Isee válasza luw2win (#1) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

hát, igaz ami igaz nem csúnya darab... sőt :Y

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Latom nem merultok ki a figyelem felketo cimekbol :DDD

Sarkany Kozbelep

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm... 1éve jósolgattam, hogy ez a vörös/vörösled éve lesz... :) lassan gondolkozhatok, hogy 2010-re mi lehet majd? (a kékled kiment a divatból... a piros is lassan kimegy... a sárga/zöld meg túl kommersz...) majd jönnek a "kaméleon-festésű" házak meg minden eszközbe tesznek piros/zöld/kék ledet dögivel és változtatni lehet majd, hogy melyik világítson? :) (aztán úgy fog világítani, hogy karácsonyfára sem kell költeni)

maga a ház meg erőt sugároz... az én athlon2-es konfigom ehhez a sárkányhoz képest csak gyík... (főleg kódgány házban) keríteni kellene egy gyík-matricát a ház oldalára és akkor az lenne az én "gyík platformom" :))

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) (Darkwood) válasza mephi666 (#4) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Az avatarom jó lesz? Nézd milyen szép piros nyelvem van! ;]

Egyébként nekem nem tetszik! :(

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6) Integra

Integra
(Jómunkásember)

bejön:K
de nincsen ennek valami kisebb kiadása? ez brutálisan nagy darab..

(#7) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ritka ronda

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#8) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Nagyon jól néz ki és tényleg hatalmas lehet élőben! Az én Chieftec házam ez mellett szerintem csak egy kis garzon. :DDD

És valóban erőt sugároz, elég agresszív kinézete van, kíváncsi vagyok, hogy mekkora hangja lehet.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#9) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

cool ház :D

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#10) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

És ez kompatibilis az 1366os platformokkal? :D

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#11) Atis707 válasza CsendesMark (#10) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És a DX 11-el? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12) DemonDani válasza CsendesMark (#10) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem valószínű... kilökné a gazdatest a corei7et XD

Amúgy jó kis Hello Kitty PC :DDD

asd fgh jkl éáű

(#13) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik, de valahogy nem tudnám elképzelni magamnak.

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#14) (Darkwood) válasza DemonDani (#12) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

[Tessék]! :))

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#15) AirBooms

AirBooms
(PH! addikt)

Fekete és vörös betétek váltják egymást, természetesen a ventilátorok LED-jei is pirosban izzanak az általános kék helyett.

Az eredeti HAF 932-ben nem tudom mikor világítottak kéken a ventik LED-jei? :F Nekem ilyenem van, s csak eleve frontpanelen lévő 23-as világít, az is vörösen. Szerintem ezt nem ártana javítani... :K

Nekem a ház dizájnja sosem jött be 100 százalékosan, az viszont tény, hogy minden egyéb szempontból nagyon frankó ház! Bár az oldalsó 23-as venti hiánya lehet hogy ebből visszavesz majd egy picit...

(#16) Egzee válasza DemonDani (#12) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Mekkkooraa! :DDD

Kell egy ilyen ház.. Alig vártam már, hogy jöjjön AMD/ATi-s ház... Mindig NV-s házak voltak...

(#17) FRENK1988 válasza (Darkwood) (#14) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Honnan lehet ilyet rendelni? ;]
Amúgy a CM mikor csinál Intelnek ilyen pöpec házat?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#18) KicsiUbul válasza (Darkwood) (#14) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

LOL :DDD

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#19) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a sima haf 932-es van.
Jó lett ez a sárkányos nagyon! Mondjuk az oldalsó 23 cm venti nagyon hiányzik. Nálam az hűti a S1-es VGA-t, meg az alaplapot.

(#20) xT4ken válasza mephi666 (#4) üzenetére

xT4ken
(kvázi-tag)

nekem olyan kene ami feketet vilagit :DD ...vagy mondjuk az egesz kulseje LCD (persze LED hattervilagitasos) :))

Felreteve a viccet nem csunya haz foleg annak aki szereti a sarkanyokat (pl. Big Earl a Starsky es Hutch-bol mar biztos rendelt egyet). Szep nagyra not szerintem ez a sarkany (az araval egyutt) ugyhogy jol meg lehet tolteni minden joval.

(#21) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

a sok unatkozó CM mérnök, meg designer ilyenre tolja az idejét ahelyett h csinálnának nekem tetsző házakat :W

FRENK1988: asszem nvidiának csinált speckó házat.

[ Szerkesztve ]

(#22) pacorro válasza AirBooms (#15) üzenetére

pacorro
(VIP)

Természetesen az eredetiben is vörös LED van, arra céloztam, hogy a kék LED-ek jobban elterjedtek. De valóban félreérthető, köszi a kiegészítést.

Amúgy ez teljesen szubjektív, mert mindenkinek más az ízlése, de szerintem nagyon szép lett a ház.

[ Szerkesztve ]

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#23) mephi666 válasza xT4ken (#20) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, igény szerint egy kisebb fekete lyukat is bele lehet integrálni :) az még vicces is lenne...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#24) DesertDog

DesertDog
(tag)

Feketének se volt szép, de ez meg egyenesen hányinger.

(#25) Corsa1 válasza DesertDog (#24) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

a fekete is szép volt,ez meg egyenesen csodaszép. gondolom neked semmi sem tetszik...

(#26) carrot

carrot
(fanatikus tag)

Úgy néz ki mint egy dízel mozdony. Nem cserélném le semmire a tiszta fekete nzxt-m. Attól függetlenül ízlések és...

Happy challenge based learning to me!

(#27) siriq válasza Corsa1 (#25) üzenetére

siriq
(őstag)

Nekem a fekete jobban tetszik. Lehet mar megszoktam?

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#28) Syrano

Syrano
(kvázi-tag)

Akkor már inkább az "alap" festés...

(#29) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sárkány jól néz ki, de szerintem feketében szebb lenne. Ez a vörös nem az igazi...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#30) FRENK1988 válasza hejesírásó (#21) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A CM az ATi-nak is csinált egyet:
Ruby
Meg a lian li:
Lian Li

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#31) S. Szabi válasza Egzee (#16) üzenetére

S. Szabi
(fanatikus tag)

Már voltak eddig is AMD/ATi-s házak:

Lian Li

Enermax

Most így hirtelen ez a kettő ugrott be, de asszem még a Chieftec-nek is van/volt

(#32) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

nekem se kellene! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#33) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát igen,ez elég pofás lett :K ránézésre a minöségre sem lehet panasz :B de mindenki gondolja meg(nekem is hasonló nagyságú,súlyú házam van)qurva nehéz lesz,mire telepakolod,nem egy lanparty EDITION :DD ,

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#34) szki válasza LackoMester (#33) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Gurul ez, ha a kerekeit szereled fel!

(#35) Devid_81 válasza FRENK1988 (#30) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Vagesz!
Es ha az nVidia ugy dont erosebb VGA-t csinal mint az ATI akkor gyors at kell szerelni mindent az nVidia hazba :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#36) hejesírásó válasza Devid_81 (#35) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

:DD csak nem kéne

(#37) LackoMester válasza szki (#34) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tényleg,erre még nem is gondoltam :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#38) AirBooms válasza pacorro (#22) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

;) :R

Persze, szubjektív - de nem is ez a lényeg. A HAF 932 szuper ház, nem véletlenül van nekem is ilyen! ;)

(#39) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem késtek kicsit el? Már lassacskán itt a Leo... :F Amúgy nekem a Lian Li Spider-je jobban tetszett valahogy, pedig az mintha még időben is itt lett volna.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#40) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép! Sokkal jobban néz ki mint a lianli vagy az enermax. Majd platformvaltas utan beszerzek egyet :)

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#41) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi, a sajátom jobban tetszik.

(#42) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Az oldallap szerintem igen tetszetős, na de ez a világos-piros előlap...Ocsmány...

(#43) MegalodonS válasza LackoMester (#33) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Ebben eggyetertek veled,nem egy lan Edition :C

Nekem is ilyen kaliberu hazam van, de legalabb nem kell reszelni, ha jon egy ujabb,gerenda kiadasu videokari :K

Amugy szerintem is nagyon jol nez ki.Mikor jonnek, a homersekletre valtozo szinu hazak?

[ Szerkesztve ]

(#44) Barthezz2 válasza MegalodonS (#43) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mikor jonnek, a homersekletre valtozo szinu hazak?

Az mekkora lenne :D Mielőtt belövöd a gépet mélykék színben pompázik, hosszabb terhelés után meg elkezdene vörösen izzani :DDD

On is legyek: Nekem tettszik. Bár azt az előlapi panelt valahogy jobban megoldhatták volna. Így csak belerondít az összképbe..

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#45) Móci válasza MegalodonS (#43) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg nem lenne rossz ötlet! Bár akkor meg a festésre kellene nagyon vigyázni, nehogy megkarcolódjon, stb.

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#46) sz.j válasza Isee (#2) üzenetére

sz.j
(PH! kedvence)

De azért az sem semmi amilyenre Pepe78 átfestette a HAF922-es házat.

http://szjanos.atw.hu

(#47) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon jól néz ki,és az ára sem olyan rettenetes,habár lehet nálunk nem lesz olcsó

(#48) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Nekem pl úgy tetszene ha maga a sárkány nem lenne rajta a plexin. Úgy tisztán beleláthatnál a gépbe és látszana az Amd proci(hűtő) és Ati videókari.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#49) dangerzone válasza sz.j (#46) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Na ez már ház!
Sokkal jobban tetszik, mint a dragon. :)

(#50) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

We <3 Cooler Master :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.