Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Valami normálisabb lapot valaki nem adna már ki, eddig az ECS tetszik az FM1 lapok közül meg mondjuk az Asus.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#2) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért pont a G35 papírkájára vésték rá, hogy enthusiastic? A G55 korrekt lapnak tűnik.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#3) atti_2010 válasza leviske (#2) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Biztos a csajokra bízták a dolgot hogy olcsóbb legyen, nekik meg volt idejük de csak az.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) beef

beef
(lelkes újonc)

Volt már itt valami cikk vagy értekezés az FM1 vs AM3+ ügyben?
Előnyök, hátrányok legfőképp. :)

(#5) LTwinHU

LTwinHU
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem rossz az a G55!

► "Húzd a procid, éljen teljes életet!" ◄

(#6) atti_2010 válasza beef (#4) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Volt mar el se tudnád olvasni pár hét alatt de konkrétumot csak a procik megjelenése után lehet mondani.

(#7) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Le a D-Sub-bal!

Én vagyok a PH! királya.

(#8) mdraco

mdraco
(fanatikus tag)

A mATX-es alaplapon 4 memória slot van és ATX-esen már csak 2 fért el?

(#9) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Semmi itx, :( eddig csak az asrock vagánykodott.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#10) atti_2010 válasza mdraco (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Gondolom az lesz a fapados változat azért van rajta 2.

(#11) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

nem értem miért a NORMÁLIS méretű ATX-et kellett lebutítani :F

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#12) atti_2010 válasza vinibali (#11) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ezekből még lesz kismillió változat csak azt én sem értem miért azt a csúfságot kellet kiállítani.

(#13) Malachi

Malachi
(őstag)

azért az nem kicsit vicces, hogy szinte "özönlenek" az AM3+-os lapok, pedig processzort szeptember előtt nem fogunk majd - addig meg miért vegyen bárki is? az Llano meg itt van a kertek alatt és vadászni kell az alaplapokat. hát, izé.

mondjuk szerintem sokan játszanak kivárásra - köztük én is - ha egy alacsony fogyasztású Llano is jól muzsikál majd asztali gépekben akár játékok alatt is, akkor kell a fenének a Bulldozer. meglátjuk, de sajnos várni kell.

(#14) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Jó lenne tudni kb mennyibe fognak kerülni ezek a lapok.

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#15) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De miért nem tudnak normális módon 1x16/2x8 sávot csinálni a VGA-knak? Ha a Llano egy finomhangolt Phenom II GPU-val, simán lenne értelme normális CF kiépítésének.

Gondolom, majd később lesz ilyen is. Az ASRock tuti megcsinálja. :DDD

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#16) Srodney válasza beef (#4) üzenetére

Srodney
(senior tag)

sejthető hogy az am3+ erősebb lesz mint az fm1 de a kérdés menyivel? és ehhez kapcsolódó még az árazás is,mennyi teljesítmény,mennyivel olcsóbban...ez itt a kérdés... :U

(#17) Oliverda válasza toldy (#9) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ASUS-nak is lesz 2 ITX-es megoldása.

Yutani: Sokba kerül a PCIe switch. :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#18) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem értem, miért csak két memslot került rá, ha már ATX...

(#13) Malachi: "addig meg miért vegyen bárki is?"

Már miért ne vehetne, ha egyszer működnek benne az AM3 tokos procik is? :P Aztán később jöhet egy AM3+-os. Sőt, most kisebb ráfizetéssel cserélheti akár az AM3-as lapját, mint amikor már kint lesznek az új procik.

(#19) dezz válasza toldy (#9) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#20) Malachi válasza dezz (#18) üzenetére

Malachi
(őstag)

hát ez az, hogy addig az új lapok ára is csökken majd. ez szinte biztos. a másik meg, hogy tényleg azt kellene tudni, ár/teljesítmény arányban hogyan viszonyul majd egymáshoz a két újonc. most megveszem az AM3+ lapot aztán szeptemberben kiderül, hogy bőven elég lett volna a Llano is...szóval dilemma. de milyen jó kis dilemma! végre! :D

(#21) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Most már nagyon várom milyen lesz ez a liano. Lehet hogy játékos gépnek tökéletes lesz, és nem kell, a szerintem jóval drágább buldózerre költeni.

Malachi :
Ha a Liano hozza a mostani Athlon2 és Phenom2 közötti teljesítményt akkor már tuti elég Lesz játekos gépnek.Persze jó árral társítva. A többi a körítésen múlik. Ami hiányozni fog az a tuning, mert hát az elmúlt 5 évben csak kihasználtam a bennük rejlő tartalékot. Így lesz egy kis hiányérzet :)

[ Szerkesztve ]

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#22) dezz válasza csongi (#21) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már miért lenne? Illetve ne lenne? :F
(Hiányérzet és tuning. :) )

[ Szerkesztve ]

(#23) daa-raa válasza Yutani (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Inkább az a probléma, hogy amennyiben a második hosszú PCI-E-be bármilyen kártyát raksz, az elsődleges visszavált x8-ba. Na ezt kellene már megoldania az AMD-nek. Nehézségekre ne hivatkozzon senki, anno az nV megoldotta.

Si vis pacem, para bellum.

(#24) atti_2010 válasza daa-raa (#23) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem nagy érvágás a 16% és a 8% között csak 1% a különbség egy HD 5870 esetén.

(#25) Oliverda válasza daa-raa (#23) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt az alaplapgyártóknak kellene megoldani. Amennyiben fixen kivezetik a sávokat, akkor ugye ezzel nincs gond. Az egyszerűbb kapcsolók egyenlően osztanak, ha mindkét slotban van kártya, de persze akár azt is meg lehetne csinálni, hogy BIOS-ban lehessen manuálisan kiosztani a sávokat. Persze ez költségesebb lenne, amit látszólag mostanában nem akarnak bevállalni a gyártók. Inkább csicsáznak mert azzal több vásárlót lehet szerezni.

Ilyet a DFI 790FX-es alaplapja még tudott.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#26) atti_2010 válasza Oliverda (#25) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A Giga lapom is tudta és az MSI is akkor nem olyan ritkaság, szerintem kár túlságosan felfújni a dolgot.

(#27) Oliverda válasza atti_2010 (#26) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az lehet, de attól még nem felesleges, ráadásul PCI Express slotba nem csak VGA-t lehet rakni.

(#28) atti_2010 válasza Oliverda (#27) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem mondtam hogy felesleges, de nem kell akkora dolgot csinálni belőle, pláne nem úgy ahogy a kolléga beállította: hogy lám az Nvidia megcsinálta az AMD meg nem, hiszen az alaplap gyártókon múlik, ráadásul eddig nem igen láttam lapot amin ne lett volna MANUÁLIS beállítás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.