Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Igazából már az én Seasonic X560-asom is 20%-os terhelés alatt kikapcsolja a ventit.
Kicsit le vagytok maradva, és az is full moduláris táp.

(#2) zéügynök

zéügynök
(lelkes újonc)

Vak vagyok vagy a Platimax tápos gépben egy darab memória sincs ?

(#3) atti_2010 válasza zéügynök (#2) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mindkét első fekete szlotban van memória csak nagyon kell csipázni, a 600W Platimax-ot el tudnám képzelni nálam is.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

FSP450-60PTM ezt se lehet kapni mifelénk pedig már a tavaly megjelent, majd jön egy 1000W testvér vagy 70k-ért, szokás szerint.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#5) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Csupa klassz cucc! :R
Legjobb az 1000W-os Seaasonic! :B

(#6) yakuza.tora válasza LGLuke (#1) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igen, ezek a megoldások már az X szériában debütáltak.

A teljes modularitás max akkor jöhet jól, ha valaki az alaplapi kábelkorbácsot is szálanként akarja harisnyázni. Az elvetemült modderét! :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) Móci válasza zéügynök (#2) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép az a 'kis' gép...
Az FSP táp nagyon pofás, a lapos kábelezés meg érdekes. Nem rossz ötlet szerintem, de szívesen látnék belőle többet.
Bár a passzív darabok sem rosszak, gondolom az áruk sem lesz gyenge.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

500*0,13 az csak 65 watt nem?

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#9) LGLuke válasza yakuza.tora (#6) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Igazából akkor lenne a full modularitásnak előnye, ha lehetne kapni több féle hosszuságú kábelt, aszerint, hogy mekkora házba teszed. Baby, micro-, midi-, full tower, illetve alsó vagy felső tápos beépítés. Ekkor ugye a felesleges hosszot nem kell hajtogatni, meg elvezetni, nem akadályozza a hűtést, és a szerelhetőséget sem.

(#10) LGLuke válasza Móci (#7) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a hengeres kábel sokkal jobb, mert tetszőleges irányba hajtogatható. SATA kábelt sem tudod, csak a vékony oldalán hajtogatni, nekem annyira nem jön be.

Szerk.: sorry, hogy 2 külön hsz-t generáltam egymás után! :))

[ Szerkesztve ]

(#11) Móci válasza LGLuke (#10) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az is igaz, ezért is írtam, hogy előbb azért jobban megnézném a lépeken, hogy pontosan milyenek a kábelek.
Mint egyedi ötlet, tetszik.

(#12) Olajbogyesz

Olajbogyesz
(tag)

"Mondjuk egy méretes Noctua hűtővel és a PowerColor passzív Radeon HD 6850-ével teljesen ventilátor nélkül is komoly vasat lehet összerakni."
Számomra valahogy hihetetlen full passzívan meghűteni zárt házban egy ilyen konfigot quad proccal full load mellett. Tuti megfő.

ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

(#13) Kon

Kon
(lelkes újonc)

A fehér ruhás hölgy teccetős, jó a futóműve.. az a dupla procis gép meg hát... az ára kellene :)

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#14) Seikai

Seikai
(tag)
LOGOUT blog

Az uccsó képen azért befigyel a "banya" a kislány mögött.... vigyáz rá nehogy a csúnya nyugatiak lenyúlják :D

HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

(#15) Raz3raddict

Raz3raddict
(lelkes újonc)

sziasztok,

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy milyen cpu hűtő van a képen?

(#16) 14adam válasza Raz3raddict (#15) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#17) M107

M107
(senior tag)

Ezzel játszanék egy darabig de kinn - 20 fokban melegítene is meg kb 6-7 évig elég lenne
de utána is 1600X1200 felbontáson még vagy 5 évig.
A kis Ázsiai lánynak kisebbségi érzése lehet a gép mellett
UI: a villanyszámla sem lenne alacsony..... kivi lennék a gép árára úgy az egész mindent együttvéve.

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#18) yakuza.tora válasza LGLuke (#9) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Készíteni kell! ;)

Rudi! Azt meg tudnád mondani, hogy mi az a fehér cucc a hölgy kezében? :U

(#19) 14adam válasza yakuza.tora (#18) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem egy univerzális töltő

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#20) Móci válasza yakuza.tora (#18) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fene tudja, én a melleit néztem. :))
Viccet félretéve ez engem is érdekelne.
14adam: lehet, hogy az. Hm.

[ Szerkesztve ]

(#21) Razermazer

Razermazer
(senior tag)

És akkor csak nektek, csak most még egy kis cicó csokor rájuk akadtam a net tengerében.fogyasszátok egészséggel :C

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

(#22) yakuza.tora válasza 14adam (#19) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Megvan! ;]

Móci: Mert csak a szex jár a fejedben! :P

(#23) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még ilyet, hogy miért moduláris az egész táp!
Ha fix benne még csak a 24 és 8tűs akkor a harisnyázáshoz meg kell vágni a táp "házát" is.
A modderek kedvence a Seasonic, ezt a legkönnyebb "szerelni"(szétszedni és össze). Belenyúl és mégsincs garivesztés, ez még a szegényebb magyar moddernek is jó lehet ha számít a garancia.
Igen, szegényebb is vehet ilyen tápot

[ Szerkesztve ]

(#24) atti_2010 válasza Gerisz (#23) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nekem egy Recon házam van, nem moduláris a táp még sincs benne kupi mert a tárca és a hátlap között mindent el lehet rejteni.

(#25) Gerisz válasza atti_2010 (#24) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is így voltam míg az 550-es chifim volt, elrejtettem. Most moduláris van, kicsit jobb. Ezzel meg sokkal jobb lehetne. Nekem már nem csak az a szempont, hogy elrejtsem.

[ Szerkesztve ]

(#26) ceaser válasza atti_2010 (#24) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam is azért volt szempont a tápválasztáskor a full moduláris kialakítás, hogy ne kelljen felesleges vezetékeket elrejtegetnem.
Azért választottam a Silverstone-t, mert ahhoz még külön tudtam egy kábel szettet is venni, amit úgy alakítok át, ahogy én szeretném. Az eredeti vezetékek, meg a dobozban pihennek, ha ne adj Úr Isten garianciális probléma adódna.... :B

(#27) echterion

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

A fehér rucis kiscsajt elfogadnám. ;]
Egyébként jó kis tápok ezek, az a 90% nem gyenge.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#28) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Tápok csajok helyett? Köszi az FSP-re szavazóknak. :(((

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#29) Angel1981 válasza M107 (#17) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, ez a gép tényleg durva! :)
Mondjuk a QUAD SLI dupla procival valszeg nem jelentene minden játék esetén zökkenőmentes működést...

#28 z0d1AK:ezt most elismerően, vagy cinikusan érted?

(#30) sephi válasza M107 (#17) üzenetére

sephi
(őstag)

Ennek a háznak, mi a pontos típusa?

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#31) Chaser válasza M107 (#17) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én a lánnyal "játszanék" :)) full hd-ban tolnám neki:D persze csak ha akarná:)

aláírásodhoz: "the very best" ammi'? the best v best ever

New world...old thinking...IBM T60;)

(#32) alamuszi

alamuszi
(senior tag)

Vadállatok ezek a tápok, az FSP, ENERMAX, Istemen, de a SEASONIC sem kutya, hogy nálunk miért fehér hollók ezek tápok megjelenés után sokszor 1 év után is :(

Mindenesetre a legjobb tápok.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#33) d@minator

d@minator
(őstag)

Egyszer én is gondolkodtam ilyen félpasszív táp készítésén nagyobb bordákkal de szakmabelik lebeszéltek róla, hogy akkor a kondikat mi hűti ha nincs légáram? :U
Az FSP-s csajok nyami. ;)

(#34) atti_2010 válasza d@minator (#33) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Meg lehet csinálni ha van hozzá kedved és tehetséged még 100x jobban is, és sokkal olcsóbban, pár tippem is van.

(#35) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én még mindig hiányolom a 600/1000W-os hybrid tápokat.

Ha az Antec Phantom-nak ment a 300/500 a maga 80%-os hatásfokával, akkor nem lehet lehetetlen most, a 90%-os belekkel.

sz: De megelégednék egy full-passzív 600-assal is...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#36) Angel1981 válasza d@minator (#33) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Gondolom, csekély terhelés esetén - amikor egy félpasszív táp ventije nem forog - a kondik sem melegednek annyira.
És valószínűleg nem olyan vészes a dolog, ha a gyártók alkalmazzák, ráadásul vannak teljesen passzív tápok is, amiket teljes terhelésen sem hűt saját venti.

(#37) 4nick8 válasza alamuszi (#32) üzenetére

4nick8
(lelkes újonc)

(#38) CsiguszMaxim válasza yakuza.tora (#6) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

A teljes modularitás max akkor jöhet jól, ha valaki az alaplapi kábelkorbácsot is szálanként akarja harisnyázni. Az elvetemült modderét!

Mint az enyimét? ;]

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#39) TESCO-Zsömle válasza d@minator (#33) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy dolog gyárilag olyan alapanyagokból építkezni, amik kibírják a passzív üzemet, és egészen más egy eredetileg aktív tápot passzívvá varázsolni...

Pl kondiból is van olyan, ami kibír 120°C-ot, de egy aktív tápba teljesen felesleges...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#40) yakuza.tora válasza CsiguszMaxim (#38) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:K
Szépen néz ki! :C

(#41) Angel1981 válasza alamuszi (#32) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Hát valóban nem könnyű találni, de azért nem lehetetlen.
Használd csak az ÁrGép-et! ;)

(#42) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Mondjuk egy méretes Noctua hűtővel és a PowerColor passzív Radeon HD 6850-ével teljesen ventilátor nélkül is komoly vasat lehet összerakni.

Ami siman megfo, ha a gepben nincs venti.

Legalabbis a 300Wos FSP ZEN nagyon nem szerette melegebb nyari napokon (arnyekban 35C+), amikor kozvetlenul a gep oldalara volt csavarozva a Mora2 radiatorom, amire vizzel lett kikergetve az akkori A64+7900GTO hoje.

Ido elott tonkre is ment.

Miota ventis SeasonicCorsair tapot hasznalok, azota nincs ilyen problema.

Plane, azota felraktam a Mora2-re egy 300rpm-en porgo 22 centis ventit, igy a korabbi 60+C-s vizhomerseklet miatt sem faj a fejem.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#43) CsiguszMaxim válasza yakuza.tora (#40) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

:R

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.