Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

és ezekbe a passzív gépekben mi vezeti el a hőt? Az a mini halakvárium? :D

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#2) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valahogy úgy érzem, az AMD a Llanoval nagyon okosan kihasználhatná a thin Mini-ITX platform adta lehetőségeket. Erős GPU-val rendelkező APU, ami mindenre elég egy ilyen egybegép felhasználójának. Speciális igényekre úgyis külön házba épített gépet érdemes használni.

Persze az Intelnek is kedvező lesz ez az alacsony fogyasztású SB-vel és IB-vel, főleg ez utóbbival.

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#3) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

ez a laptop megoldás érdekes... nem tudom elképzelni hogy erre szükségem lenne, és szerintem elhitetni se fogják tudni:)

az alaplapok szabványosítását üdvözlöm viszont, később könnyebben lesz valszeg szervízelhető, ha nem gyártják már az adott lapot kicserélhető lesz akár más gyártóéra is...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#4) Ueda

Ueda
(kvázi-tag)

Egyértelműen ez a (közel)jövő, a további méretcsökkenés, feleslegessé válnak a bőröndnyi gépek. Ilyen egybegépeket olyan egyszerűen össze fognak tudni állítani, mint (anno) egy zsebrádiót.

[ Szerkesztve ]

"Ha kétmillióan is mondják a butaságot, az attól még butaság marad."

(#5) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

Én már azt várom mikor lesznek a gépek olyanok mint a matrjoska babák.
Tehát a telefon bele a tabletbe, tablet bele az LCD-PC-be, LCD-PC pedig egy 100collos TV-be... :)

gyakorlatilag egy hardver kell (maga a telefon) +egy akksi a tabletnek +3 méretben display

így mindennapi igényekhez megfelelő interfészt használhatunk, a hardver maga azonos...

[ Szerkesztve ]

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#6) blackrulz válasza Surfym@n (#5) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem inkább lesz egy dokkolód, és arról fogod meghajtani az egészet. lanon tv streemelhet bármint, wifin is akár, a dokkból jöhet pár monitor kifele be meg bill egér, és max tabletbe kéne még meg notiba pattintani, de gondolom nem lesz megoldhatatlan hogy a vékonykliensek mintájára azokban is kb egy megjelenítő legyen csak, és a számolásokat a telefon végezze, ezeken az eszközökön pedig csak a kép megjelenítése történjen

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#7) zsigus válasza blackrulz (#3) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

"az adott lapot kicserélhető lesz akár más gyártóéra is..."

Ezzel csak az a probléma, hogy ha a csatlakozók vagy nem olyan sorrendben vannak, vagy nem ott vannak mint az eredeti akkor máris nem tudod beszerelni az új lapot.

Az LCD-PC-knek fix hátlapja van, tehát nem olyan megoldás mint a "nagy" PC-kben a cserélhető hátlapi takarólemez, hacsak nem alkalmaznak valamilyen hasonló megoldást.

[ Szerkesztve ]

(#8) DraXoN

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmm.. várom, hogy jöjjenek majd azon monitorok amiknek nincs bele, és ilyennel kell megtölteni :D ... (remélem lesz ilyen ha már lehetségesnek tűnik)

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#9) Hokoyumi

Hokoyumi
(kvázi-tag)

érdekes lenne barbone lcd-pc
monitor adott +lenne benne táp esetleg apu hűtő
aztán veszel bele lapot, procit, ramot, háttértárat

sőőt ha tovább merészkedünk jöhetnek a halfSmart TV-k is:D
szebvány nagymértető lcd/led akármilyen tv, DE csak tv... nem médialejáccó meg yútúbnéző wifis akármi....
meg a hátában szépen a vékony itx-es bővítőmodul:D
távírányítón 2 bekapcsoló gomb, 1ik csak a kijelzőt tv funkcióra a másik a benne lakó szörnyeteget kapcsolná:D
(természetesen a szörnyeteget magad építhetnéd be)
de szép is lenne^^

Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

(#10) Z86 válasza JoeYi (#1) üzenetére

Z86
(őstag)

A cikkben leírtak alapján én egy ló nagy hűtőbordára gondolok. :)

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.