Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Asus Ares-t bevállalnám, jó kis kártya :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) dangerzone válasza Sicilian (#1) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Jah, az elég brutálisan néz ki :)

(#3) bolvar válasza Sicilian (#1) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

hát az biztos:D
de az a dual 470 is elég bizar egy teremtmény a physx társával egyetemben:Dgalaxi nem viccel:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#4) dangerzone válasza bolvar (#3) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Emlékszem anno még a 4850 esekre mondták, hogy kazánok. Hát ez a dual 470-es milyen lehet...Uram atyám..:D

(#5) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Asus ares crossfire. :Y Nem semmi, két darab három slot-os (ha jól látom) kártya egymás mellett. Brutál.
Galaxy meg tényleg nem viccel, a GTX 470 + GT 240 kombó annyira nem is hülyeség.
Mondjuk az 5770 + hálózati vezérlő érdekes egy ötlet, megnéztem volna azt a meetinget, ahol azt kitalálták, volt brainstorming rendesen. :DDD ;]

benedekco: Az a baj, hogy az sem lenne hülyeség, csak ahhoz valamelyik cégnek fel kellene vásárolnia a másikat.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#6) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

olyat néznék meg, hogy AMD Cypress (megjelenítés)+ Nvidia GT215 (fizika)
az volna az igazán vicces :)

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#7) megint én válasza benedekco (#6) üzenetére

megint én
(őstag)

Tényleg? És ki gyártana olyat? ...Viccből sem...

(#8) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Hát hogy ezeket a hőerőműveket mivel fogják hatékonyan lehűteni, mert hogy a sima levegő az kevés lesz az is biztos. Uramatyám 3 slotos hűtő! Talán majd a 4 slot-os megoldás elég is lesz a léghűtéshez. :DDD

(#9) benedekco válasza megint én (#7) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Miért? A Hydra Engine megengedi a különböző lapkák egyidejű használatát. Igaz, az egy más irányú elgondolás. De miért ne gyárthatna valaki úgy ahogy Én találtam ki?

re: (#5) woland_y2k
Miért kéne felvásárolni bármelyiket is? A Gigabyte, vagy az ASUS pl mind két chip gyártótól vásárolnak. Miért ne tehetnék rá egy lapra a két különböző márka chip-jeit?

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#10) Jhonny06 válasza benedekco (#9) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen és láthattuk, hogy mennyire válik be a Hydra. Ugyan már..

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#11) Male válasza woland_y2k (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aaaz... vagy csak összeragadt két tervrajz :DDD

( hogy mire jó, azt nem tudom... az a csoda hálókártya elvileg játékokhoz készül... erre ráteszik egy VGA-ra, ami ettől lassabb lesz... )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) Piloss

Piloss
(senior tag)

Az Ares nagyon tetszetősre sikerült,bár akkor sem lennék szomorú ha egy 470 Dual-t vágnának hozzám :D

Az 5770+hálókari megoldásnak viszont semmi értelmét nem látom,ha a szolgáltató szar akkor ez sem fog csodát csinálni

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#13) Angel1981 válasza woland_y2k (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

"Asus ares crossfire. :Y Nem semmi, két darab három slot-os (ha jól látom) kártya egymás mellett. Brutál."

Ja! 5 év múlva - amikor már egy középkategóriás kártya fogja ezt a teljesítményt adni - meg röhögni fogunk magunkon, hogy hogy el voltunk ájulva tőle anno! :D

[ Szerkesztve ]

(#14) Televan

Televan
(senior tag)

Ares -nek szép ára van kb. 400e Ft. 1000 db os tételből úgy sem jutna el kis hazánkba.
Hálókari + videókari nálam a hülyeség kategória. Nem ezzel fognak több 5770 -t eladni. Érdekességnek jó, semmi másnak.
Azért egy Giga Gtx470 SOC -t szívesen meghajtanák. De amilyen magas most a vga -ák árai, biztos 120e Ft felett lesz a kezdőára.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#15) ThaBoss válasza Televan (#14) üzenetére

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért ne jutna el ide az Ares? A Mars is eljutott ide, sőt még az Aprón is volt 2 db... :)

(#16) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Egy Killer hálókártya többe kerül mint a VGA, amire rágyógyították, és vagon szám adják el pro gamer arcoknak vagy olyanoknak akik azt hiszik ők azok lesznek. ;)
Más tészta, hogy igazi pro gamer szarabb egérrel, meg szaggatós konfiggal is nyer(het) és nem a hálókártya késleltetésein múlik ... ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#17) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Egyre jobban tetszenek a pw vga-i. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#18) ghostmat

ghostmat
(tag)

Azt az Ares-t én is elfogadnám!! Remélem az 1000ből egyet kisorsolnak nekem :D :D
Emlékszem mikor itt a ph!-n volt egy grafikus terv róla - meg hogy a hűtést ugysem tudják megoldani, nem lesz... hát csodás kis kártya!

Az 5770esek vegyítése.. igen, arra a brainstormingra én is kíváncsi lennék!
"Mi legyen a videokártyánkon ami a többieknek nincs...- egyedi hűtés - nem, emelt órajel - á dehogy, áttervezett nyák - nemá ... floppymeghajtó - esetleg, legyen hálókártya ráintegrálva!"

kb :)) vicces

Azért látszik, hogy próbálnak a sz*rból várat építeni, és úgy néz ki megy is, én tuti vennék egy ilyen 470 + gt240 kombó kártyát!! jó 5let

[ Szerkesztve ]

(#19) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm-hm

vennék egy GTX470 dualt, aztán gázszámlát se kellene már fizetni télen :D

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#20) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

[I"]a fedélzeti tárak kapacitása pedig GPU-nként 2 GB lesz."

A hülyeség fokozódik.

Fedélzeti tár! És mit lővünk vele? Bakot?

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#21) benedekco válasza Jhonny06 (#10) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Nem is mondtam, hogy azzal kéne megoldani. De nembaj, ne engedjetek a fantáziának :)

(#22) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Asus Ares, Gigabyte GTX-470 és Galaxy GTX-480 tetszik a végén, de a többi...

Mind olyan termék, ami nem kéne, lehet velem van a baj, de pl. az a Dual GTX-470 biztosan alulról súrolja majd a 400 W-ot és még biztos 1000€ is lesz és gondolom lassabb is lesz, mint egy HD5970. Mi értelme? Miért választanám?

A PhysX kari a másik, nincs is olyan játék ami érdekel és PhysX-es és tetszene. :U
Ez a hálókártyás meg Hydrás baromság is...
Gazdavakítás ezeknek a nagy része...

[ Szerkesztve ]

(#23) SityiSXT

SityiSXT
(tag)
LOGOUT blog

A PowerColor mutatott low profile 5770-et is, azt se lett volna rossz megmutatni...

Ludo ergo sum - www.pcdome.hu

(#24) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Bmeg, dual GTX470... :Y

Origin:attila4go

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jól megbolondultak ezek :)
Van itt minden, megint lett egy pár kártya amit soha nem látunk élesben.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rosszak :K

Abu : A 3. fél nagy bejelentése nem úgy volt hogy itt a computexen lesz?

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#27) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Galaxy GTX 480-at szívesen bevállalnám! :)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#28) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

jöhetne bármelyik, ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#29) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Kíváncsi vagyok hogy a Galaxy hibrid Physx kártyája (GTX470+GT240) belefér-e a 300W-os határértékbe, mivel ahogy látom a képen van ott egy 3. chip is a NYÁK-on.
A dupla GTX SLI kártya viszont lehet hogy jól teljesít, de szinte biztos hogy sokat fogyaszt. Peak-ben lehet hogy átlépi a 300W-ot is, de hát valamit valamiért. :)

Tomcat

(#30) dízelracer

dízelracer
(őstag)

A Galaxy GeForce GTX 470 + GT 240 nem rossz. Nem is értem más gyártóknak miért nem jutott ez eddig az eszébe... Pedig annyira kézenfekvő.

(#31) Tomcat válasza dízelracer (#30) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Lehet hogy a Galaxy megoldást talált az áramfelvétel és a teljesítmény függvényének a szabványokba passzírozására. A többiek még még nem oldották meg ezt a problémát. Ugye mindennek "tokkal-vonóval" bele kell férnie a 300W-ba ami nem kis feladat ismerve a chip-ek csúcs áramfelvételi értékét. :)

Tomcat

(#32) zazahoho

zazahoho
(őstag)

giga 3 ventivel tuti jó lehet :K ,galaxy kell nekem :K ,ill a dual-t is beraknám a gépbe :DDD

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#33) Abu85 válasza toldy (#26) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az XGI elvileg ezt akarta csinálni. Legalábbis be akartak jelenteni egy új 3D-s cuccot. Nem tudom mi van. Én is csak várni tudok. :) Amint lesz bármi megírom.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#34) woland_y2k válasza benedekco (#9) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Persze és ezt, hogy kommunikálód le akármelyik cég felé? Meg az két különböző chip, azért azt valahogy meg is kell oldani, hogy egy nyákon működjenek össze.

(#29)Tomcat: Az a harmadik chip egy nf200-as az köti össze a gtx470-et és a gt240-et.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#35) ASUSSACAHD

ASUSSACAHD
(lelkes újonc)

Na végre egy olyan kép az Ares-ról amikor nem egy konfigba beletolva nyomja 1000rel az ipart. :) Nagyon jó kis VGA csak az ára elég borsós. :Y
Kár hogy nekem sose lesz ilyen. :( :W

[ASUS M3N-HD/HDMI] [AMD PHENOM X4 9850 @2,5GHZ-CORSAIR H50] [KINGSTON 4GB DDR2] [ASUS ENGTX560Ti DC2] [CORSAIR HX650W] [ASUS DRW-20B1T;24B1ST] [COOLERMASTER ELITE]

(#36) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ötletes pc kártyák.

(#37) Male válasza woland_y2k (#34) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első fele csak a gond... egy NYÁKra rátenni nem probléma (pontosan ugyan annyi, mint egy alaplapon két slotot kitenni a két különböző VGA-nak a Hydrával).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#38) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Szépek!
A Galaxy-nál mindig jót mosolygok ezen a feliraton a VGA-n:
Fermi GPU inside. Hehe :D mit gondoltak ki mit hisz majd mi van benne?? :F Cypress??

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#39) benedekco válasza woland_y2k (#34) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Ezt mind úgy írod le, mintha nem lenne már rég megoldva (nem hivatalosan) az ATI képmegjelenítő+Nvidia fizika. Mármint két külön kártyaként, külön PCI-e slot-okban.
Najó abbahagyom! Kicsit sok a napellenző ebben a témában.

[ Szerkesztve ]

(#40) Tomcat válasza woland_y2k (#34) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Erre gondoltam utólag én is. De akkor sem vagyok biztos benne hogy ez az egész így is belefér a 300W-os határértékbe. :)

Tomcat

(#41) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

valahogy ez az új Galaxy design nekem nagyon gagyi hatást kelt , :(((

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#42) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a duál GTX470 nagyon bizarr egy cucc!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#43) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Asus Ares-t nem utasítanám el. ;]

(#44) |nsane válasza ghostmat (#18) üzenetére

|nsane
(kvázi-tag)

"Az 5770esek vegyítése.. igen, arra a brainstormingra én is kíváncsi lennék!
"Mi legyen a videokártyánkon ami a többieknek nincs...- egyedi hűtés - nem, emelt órajel - á dehogy, áttervezett nyák - nemá ... floppymeghajtó - esetleg, legyen hálókártya ráintegrálva!"

kb :)) vicces

Azért látszik, hogy próbálnak a sz*rból várat építeni, és úgy néz ki megy is, én tuti vennék egy ilyen 470 + gt240 kombó kártyát!! jó 5let"

:DD ezen jót nevettem :DD

(#45) PowerBuldog válasza Abu85 (#33) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az XGI még nem ment csődbe? :Y Há mit csináltak azok az utóbbi időben amiből tudtak fejleszteni, és bevételt termelni?

(#46) Abu85 válasza PowerBuldog (#45) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A szerverekbe is kell GPU. :) Főleg az alacsony fogyasztás felé mentek el, mert a többi részleget eladták az ATI-nak.

Van nekik Volari Z8 és Z11. Főleg a vékonykliensekben vannak jelen. Ezeknek van mobil verziója, de vannak licenszelhető IP-k is.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.