Elég sokat eszik ez az Atom még
de az irány jó
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Elég sokat eszik ez az Atom még
de az irány jó
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Erre kíváncsi leszek: Core i7-660LM (25 W) vs Phenom II P920 (25W)
btw: danube procikról van már teszt?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Arrandale, az Allendale, nem?
Szerk.: Arrandale (microprocessor) van ilyen is ezekszerint.
[ Szerkesztve ]
TRON addict
Engem is a Core i7-660LM érdekel, 25W-os TDP jónak hangzik.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

"Up to 2x storage speed improvements with SATA 6gbit"
Miért növekedne a teljesítménye egy notebooknak SATA 6mibt-től? Van amelyik noti HDD sebessége el sem éri a 70 MB/sec-et.
[ Szerkesztve ]
TRON addict

intel megint hozza a formáját
nagyon jó procik, csak kár hogy az I7 még mindig nagyon drága mobil platformban ... viszont az I3-I5 elég baráti manapság
ezért is vettem I5-öt
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Abba a vékony gépben,mivel oldják meg pl. a CPU hűtését??
Létezik ilyen vékony venti?!
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

hőcső+ borda+venti 
1,4cm az egész!!
Nézzük úgy,hogy minusz burkolat,minusz alaplap vastagság,minusz CPU vastagság ergó max 1cm-en hőcső+borda+venti??!!Nem tudom elképzelni..
De megnéznék egyet szétszedve.
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Vagy maga a készülékház is bekapcsolódhat a hűtésbe.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Szerintem is inkább csak a felszint használja hőleadásra, nem igazán fér be oda semmilyen venti. Ha jól tudom MacBook Air-t is igy hűtik, pedig abban nem Atom van.

így van egy jó fém ház nagyon sokat segít 
Mondjuk mert SSD-t lehet rakni a notiba? (persze a SATA2-höz képesti duplázás még ott is messze van, alig lépték át a SATA2 maximumát)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!