Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek a szépségek x86 kompatibilisek, igaz? Tuti lenne, ha létrejönne egy nvidia-ion+via dualcore platform a vérszegény atom +GMA-val szemben...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#2) Duree

Duree
(PH! addikt)

Via mindig bemutat valami korszakalkotót,de mire megjelenik már csak tucatttermék egy a sok közül

(#3) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Úgy elmaradottak lesznek a tulajdonságai a konkurenciához képest és aranyárban lesz. :(

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#4) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Lehet mar kapni? Atomnal olcsobban?

Mire boltokba er, addigra kijon az n+1-edik generacios Molecule, negyedannyiert.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem fejlesztenék, ha tudnák, hogy nem hozza vissza az árát :U
Akármennyire is el van maradva, még mindig tervez, gyárt és elad..

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#6) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

azt mondjuk nem értem miért nem 32nm-es technológiával gyártják :(

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#7) Taky válasza Quan-Chi (#6) üzenetére

Taky
(senior tag)

Sztem örülnek, ha 45ön sikerül...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#8) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Ez talan meg tudna gyozni egy x86 alapu tabletrol. Ha sokat kesik marad az arm.

Sight. Sound. Speed.

(#9) Quan-Chi válasza Taky (#7) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

remélem majd jön a 32 és 28nm-es verzió is, az ötlet minden esetre remek ! :B

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#10) BiP válasza Quan-Chi (#6) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Pedig nagyot durrantana. Alapból alacsony fogyasztás jellemzi a nano-kat, durva lenne 32nm-en.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#11) Khan13

Khan13
(fanatikus tag)

Én nagyon néztem, ahogy a cikk elején olvastam, hogy 65nm :Y Aztán látom, hogy ami megjelenik, az már 45nm, így már sokkal jobb, bár 32-vel sokkal jobb lehetne, de gondolom akkor az így is drága termék, még többe kerülne :(

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#12) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kíváncsi leszek a véglegesre.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) Daczy

Daczy
(fanatikus tag)

Ez azért így elég szerény , hogy előveszik az előző generáció 1magos megoldásait, összekötnek belőle 2őt, és kész a kétmagos Nano CPU:U Prototipus ide vagy oda, azért lehetett volna már egy tokban a 2 mag.

[ Szerkesztve ]

nem úgy van az Sztálin elvtárs....

(#14) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

minden via hírnél úgy érzem, hogy jajj a srácok már megint 2-3 évvel maradtak le attól hogy apple stílusban elsőként diktálhassanak.

(#15) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Vajon ez elkészül valaha is?:D
Ha jól emlékszem, már az első generációs Atom kijövetelekor, is beharangozták, az pedig nem 2 éve volt?:)
Ha ki is jön, "földi halandók" nem vehetik meg, és igen... az aranyár stimmel:)
Asszem a Via akármit is próbál, legyen az bármilyen "előremutató" (jelen esetben inkább "visszamutató") valahogy mindíg megmarad "egzotikum" szintjén, kereskedelmi forgalomban meg szinte sehol nem látszik.

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#16) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Hm jó lenne ha komolyabb eredményt is fel tudnának mutatni nem csak ezt. Jó jönne egy harmadik fél a CPU piacon, akkor is ha csak a ebben a kategóriában tudnak alkotni.

[ Szerkesztve ]

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#17) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem lenne ez sem rossz elképzelés, ha tudna is valamit teljesítményben, és normális áron adnák :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#18) nyunyu válasza BiP (#10) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Alapból alacsony fogyasztás jellemzi a nano-kat, durva lenne 32nm-en.

Ha hozzaadod a chipsetet is, akkor mar nem olyan rozsas a helyzet, elso generacios mobil Atomok melle csomagolt kovulet 945GSE-t is alulmultak.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.