Nincs hiány innovációban! 
Ez az Eee Keyboard nagyon tetszik, remélem lesz piaca!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Angel1981
(PH! addikt)

cwn
(tag)
appletol lopott designal konnyu viritani
amugy a karperec jo otlet lenne csak nem igy, hanem ugy hogy van egy mobil telkonk es amikor nem hasznaljuk rahajtjuk a csuklonkra, ahelyett hogy a farzsebbe raknank

Quan-Chi
(őstag)
nagyon jó termékek, mind tetszik ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
appletol lopott designal konnyu viritani
Meséld el, hogyan lehet valami egészen mást csinálni, ha egy hatalmas érintőkijelző az egész gép 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

iZed
(fanatikus tag)
szerintem a notebookra gondolt.
Tetszik a billentyűzetes dokkoló!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Hm, a CP5141-es háza nagyon tetszik, elfogadnám 
Sectumsempra - For Enemies

Zodicus
(fanatikus tag)
Az Eee Keyboard PC tetszik nagyon. Amire kellene, ahhoz pont elég.

Quan-Chi
(őstag)
a keyboard PC tényleg nagyon penge, bár szerintem nem a legjobb hordozhatóság és mobilitás szempontból. bár biztosan könnyű de az alakja miatt nem a legjobb , ettől függetlenül netezni zenéthallgatni szuper 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

bteebi
(senior tag)
Egész tetszetős, dizájnos termékek. Szerintem amúgy - lényegében - mindegy, hogy valamelyik formaterv lopott-e vagy sem. A lényeg az, hogy szép legyen
. Nem tök mindegy, hogy előtte már megcsinálta a Sony, az Apple, vagy akárki? Ha jó, akkor csinálják mások is úgy!
Ilyen szempontból utálom a szabadalmakat (persze azért többnyire van létjogosultságuk...), bár amennyire tudom, formatervet nem lehet szabadalmaztatni... szerencsére.
Te is fiam, Bluetooth?

kapcsandika
(senior tag)
A Waveface cuccok nagyon tetszenek. Volt már hír róluk korábban, de akkor még nem nagyon voltak működőképesek, és ezeken a képeken sem mutatnak sokat, de ígéretesnek tűnnek
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Metro 2033 beütés
nekem bejön csak működhetne is 
ezen a gépen vajon miért xp fut?

macilaci78
(PH! addikt)
Lehet, rosszat vettek le a polcról. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Nem hiszem.
Vagy szemléltetni akarták h x86 os rendszerek is futnak rajta?:S
(vagyis h nem csiriviri win7 megy csak rá
)
ha úgy nézzük még rengeteg User gépén xp található 
[ Szerkesztve ]

student
(senior tag)
eee keyboardrol van valami hír hogy kb mennyi forintba fog kerülni? 70--90k-ból kijön?
már megvan 600 dodó-ér előrendelhető
kicsit sokkalom dehá nincs riválisa.
ps Waveface must have.
[ Szerkesztve ]
up!
nem akarok flame-et de nekem rohadtul nem érné meg megvásárolni a 7-est, hiszen minden rendben van az xp-mel. internetezni és hétköznapi dolgaimra ugyanúgy jó.
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Balller
(tag)
mert nem birja el a 7-et 
Balage
Igen én is ezt vallom (kivéve a dx10-11) de a gyártók feladata nem az lenne h a mimnél frissebb szoftvereket adják el? (részesedést kapnak + ingyen reklámot)
ezért nem értem meg és valahogy marketing fogásnak tekintem (hisz a frissebb gépekre szinte már erőszak feltenni egy xp-t hangkártya, sata, lan,...)
és a legtöbb User ragaszkodik a jól megszokott rendszeréhez..
nem az XP-t használó usereket néztem le félre ne érts
[ Szerkesztve ]