Ezzel a M4A88T-I Deluxe alaplappal egy nagyon ütős kis HTPC-t lehetne összedobni, még alkalom adtán egy kis game is beleférne 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
pemgabor
(újonc)

Joachim21
(fanatikus tag)
Miért nem H67? Mi értelme Sandy-nek, ha az IGP kihasználatlan, vagy lesz IGP mentes SandyBridge? Vagy az IGP automatikusan számol rásegítve a processzormagokra ha tud? Ez már a Biostar lapjánál is téma volt, hogy mi értelme a P67-nek? Vki körbekérdezhetné az illetékeseket! 
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
"A Gigabyte, az MSI és az Asus P67 és 880G chipsetttel ellátott újdonságai 2011 ejején érkeznek." kicsit sok a t
New world...old thinking...IBM T60;)
(#4) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)
A Biostar link nem jó, 404.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Köszönjük az észrevételeket.
Feldolgozva. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

kozyadam
(tag)
a miniITX alaplap nagyon szimpi. elég jól felszerelt darab, amiből tényleg lehet HTPCt vagy játékosabb masinát is csinálni.
nemrég nézelődtem és nem láttam miniITX kategóriában AM3as deszkákat PCI-express x16os csatival. lehet csak elsiklott felette a szemem

benedekco
(HARDVERAPRÓD)
SB710 déli híd? +880G? Ennek mi értelme? Akkor már lehetett volna 785G is. Ezzel biztos jobban el lehet adni. HTPC. 6 csatornás hang? Fura, mind1 úgyse érdekel a sok csati, de aki pont erre venné az most vehet mellé egy hangkarit is. Szerintem sztereó a király!
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Quan-Chi
(őstag)
Asusnak ez a mostani matyóhímzés alakú bordája annyira nem tetszik
a ROG lapokon használ tiszta réz borda sokkal szimpibb ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Himym
(senior tag)
És az "ejején" nem tünt fel?

A DonanimHaber.com linknél a D nem a link része, nagyon zavaró.

[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Quan-Chi
(őstag)
ezekből az ITX-es lapokból a Zotac N9300-as tetszik nagyon csak van vagy 40 forint 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Én is szeretem azt a lapot, alapjában véve meg vagyok vele elégedve
.
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Angel1981
(PH! addikt)
Már most készen állnak?
Fél évvel a Cpu-k megjelenése előtt?

HookR
(senior tag)
"...öt 3 Gbps-os SATA és két eSATA csatlakozót találhatunk az alaplapon."
Hány feles ledöntése után? 
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil
Nem, mert az első hibáig olvasom a cikkeket, ezért általában nem jutok sokáig ahogy a fenti példa is mutatja 
New world...old thinking...IBM T60;)

anulu
(PH! nagyúr)
nem vagyok (mini)ITX párti, de ez az ASUS lap elég pofásra sikerült
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Komplikato
(PH! addikt)
Miért nem tudnak PCI-E Only mATX lapokat kihozni? 
A Pegatron lapjainak nagy része ilyen, és köszönik jól elvannak a márkás gépekben. És nem, nem CF vagy SLI konfig miatt. Miért nem lehet 16+8+1+1 eloszlást rátenni? Azért nem mindegy, mert legtöbb mATX lapon eleve úgy van PCI-E 1x-es csati, hogy nagyobb VGA esetén bukta, a többi meg PCI. Most meg már vegyen a rosebb PCI-os Hybrid tuner szerintem ... meg ha vennék valami komoly hangkártyát, az se PCI-os lenne. A jó kis PCI-E 8x-os raid kártyák vagy brutál SSD-k meg bukta. Persze vegyen mindenki P6T6 vagy P6T7 lapot? Esetleg 890FX-et? 
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!
Asusnál a képek a linkre nem jönnek be.
From freedom came elegance.
Dettó ugyanezt akartam írni 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)