HD 4890 PCS++ sem egyszerű... (1010MHz GPU, 4500 eff. MEM) ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
HD 4890 PCS++ sem egyszerű... (1010MHz GPU, 4500 eff. MEM) ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az alsó képen mi az a sok tubus?az is a batleforge kit része?
a passzív 4770-re igényt tartok! 
Azért az 1 giga ram csak meglett az agp, meg a 128 bit mellé, de csoda, hogy nem ddr2.
Pedig szinte már vártam...
Még a végén nem is lesz rossz kis kártya?
"I see the diamonds, but you only see the rock"
4400 a ram (1100). upsz. 
DDR3-mal nem lesz az rossz 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
nem tök mindegy

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
GDDR5-tel sem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

AGP-t kár már eltöltetni. 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
Eltöltetni tényleg kár...
Amúgy meg vannak agp lapok főleg 939-esek amik mellé a 4200+ x2 és társaival bőven jó a 4670 mellé. A felmérések szerint (áemdéék mondták) sokan gondolkoznak még agp-ben, bár a mondjuk én sem látom ezt a tábort sehol. 
[ Szerkesztve ]
ha ősszel jön ez a hír, erősen gondolkodtam volna, hogy az asrock am2nf3 lapomba a 7300gt-t egy ilyen 4670-re cserélem... de lett helyette pcie+9600gt... szerintem még mondjuk 1évig megérheti alsó-középkategóriás agp-s kártyákat nyomatni... aztán már lapot alig lehet később alájuk találni, tehát onnantól fölösleges lesz velük szórakozni... meg mellesleg ha erősebb kártyákból gyártanának agp-set, akkor jóeséllyel benézne egy cpulimit is 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

eltöltetni = erőltetni
Mondjuk így jobban belegondolva HD lejátszási képességek miatt lehet, hogy nem is olyan elvetélt ötlet a 4000-es szériát is képviseltetni abban a szűk rétegben.
[ Szerkesztve ]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Vannak ASRock AM2-es lapok AGP-vel, oda is elkélhet egy ilyen 
.::www.megadanceradio.hu::.

egyáltalán nem elvetemült.
4giga ddr1-el 939-es X2-es 4800+ húzva az égbe, nf3 chipset, betonstabil lap, betonstabil beállított oprendszer, amihez az illető nem nyúlna, ide még nem csak a HD miatt érdemes egy 4670.
de azt hiszem ez az AGP teteje... köv generációból max alsó kategórás kártyát lesz érdemes hozni.
Devid_81: igaz, és akkor még asrock hibrid szörnyekről nem is volt szó...
[ Szerkesztve ]
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
mi az a sok tubus az alsó képeken?
én még nem gémeltem ddr5 ös memóval szerelt vidkarival ki kéne már próbálni

semmi különbség nincs megjelenítésben. gyorsnak gyors, ennyi.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Azokban van az instant videokártya. ![;]](/dl/s/v1.gif)
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Bar a mai tesztben latszik, hogy a 8x pcie 2.0 is kepes visszafogni a videokartyat, de szerintem meg 4850 alatti kategoriaban meg van ertelme agp-t is kiadni. Nem tudom egyesek miert akadnak fenn ezen. Egy jobb s939-es rendszerrel siman eletkepes, es teljesen korrekt maga a kartya is. felteve ha az arral nem szallnak el
Az mit jelent, hogy 'kozkedvelt' a battleforge? jol fogy? mert nem hallottam semmit az eladasokrol, meg hogy sikeres-e. erdekelne, hogy bedonti-e a wow-ot ![;]](/dl/s/v1.gif)
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
Hűtő paszta lehet.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

nem kevés már ennek a kártyának az agp által nyújtott sávszélesség? 
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Nekem kicsit gagyi hatást keltenek kinézetre
Mondjuk nem az számít 

Az utolso kepen mik azok a kis tubusok?
#14-et és a #18-at ajánlom a figyelmedbe.
Én sem látom azokat akik AGP-ben gondolkodnak. Mert baromi gyorsan le lesznek beszélve róla.
A passzív 4770-re kíváncsi lennék.
Milyennapvan?

Jó ötletnek tartom az AGP-s kártyákat is még, felém akad bőven még AGP-s lap ismerősi körben, de sajnos amikor VGA-ról van szó, ezt kérdezik: 512MB-os? 1GB-os?
Ennyiben le is zárult részükről a VGA fogalma, minél több a memória, annál jobb ( ő szerintük persze...
)
4890 tetszik, megnéznék én is egy DDR5ös memóval szerelt kártyát működés közben 
"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...
Tessék,ez működés közben van:

Ez hogy lehet működés közben mikor nem forog a venti?
Az optikai képstabilizátor csodákra képes.
Egyébként nem is a ventit néztem,henem azt hogy világít a táp. 

Szerintem PR golyóstollak... 

Hát kíváncsi leszek azért hogy mennyi lesz azért egy AGP-s HD4670 újonnan boltból... 
"MOSH TO KILL!"