Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó kis cuccok, kíváncsian várom a P55-ös deszkákat! :C

[ Szerkesztve ]

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#2) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1101HA - Atom van benne az egy dolog, de mi hajtja a kijelzőt? Néztem neten, de ott sem nagyon írták a grafikus részt. Biztos ceruzával rajzolnak rá kis intel manók.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#3) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

végre 11"-os netbook itt is

www.keytar.hu - improve yourself

(#4) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Uj AMD-s alaplap nincs?

(#5) VaniliásRönk válasza twollah (#4) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A 785G-s alaplap elkerülte a figyelmedet? :U

#6 CPT.Pirk: Jóvanna, nem mindenki olyan fövágós ám itten. :D

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#6) CPT.Pirk válasza VaniliásRönk (#5) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Haggyad koma, az mán útraold! Pajtába sem mutatkoznék olyannal eh ;]

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#7) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha ottvagytok, IRL, mondjatok meg a sracoknak, hogy a Phenom II microcod update elfer az M2N-E biosba, nem buknak vele semmit ha tamogatjak. Ha nem, legfeljebb én sem veszek több ASUS cuccot..

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#8) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes az új M4A785-V PRO, a világ első DirectX 10.1 API-t támogató alaplap! Kíváncsi leszek a paramétereire!
Viszont a képen, szerintem műkődés alatt álló alaplapon, nem látok MOSFET hűtést (bordát)??

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#9) gixxer-tomee válasza Tidus (#8) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Nem-e? Nézed-e? Látod-e?

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#10) VaniliásRönk válasza gixxer-tomee (#9) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nézheti szerencsétlen, ami nincs azt nem láthatja. :D Egyébként sem értem miért kell túllihegni ezt a dolgot, ezen az alaplapon pl. ha jól számolom 9 fázisra jut az ált. 65-95W-os fogyasztás, nem fognak megsülni a FET-ek, nem olyan rossz a hatásfokuk.

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#11) CPT.Pirk válasza VaniliásRönk (#10) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valamit tudnak a készítők, nekem a 790GX-es lapomban mindössze 4 fázisú a tápkör, mégsem van borda. Viszont rendesek voltak, mert fúrtak két lukat, így aki akar, tehet rá egyszerűen.

#5 - Ja akkó nem szótam eh ;]

[ Szerkesztve ]

(#12) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most ez hogy van, egy időben van az E3 és a Computex, vagy a kettő össze lett házasítva, esetleg valójában ugyanaz a kettő? :F

(#13) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Faja a "kis" ASUS moncsi, de az árára majd kiváncsi leszek... TN-film panel ellenére gondolom nem lesz olcsó mulatság!

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#14) Tidus válasza gixxer-tomee (#9) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Te hol, és mit látsz, :F ?

#10) VaniliásRönk: Jó az ötlet, utólag én is a fogyasztásban gondolkodtam!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#15) arn

arn
(őstag)

ezeknek az uj eee pcknek annyi koze van az eredeti koncepciohoz, mint nekem.

http://project-brian.blogspot.com/

(#16) Vassili válasza arn (#15) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Jah, fordított eset áll fenn, mit aamikor oszlop ból gyufaszál lesz a végén! Itt is Kis ultra hordozható notiból kiindultak, de még ez is kell bele meg az is meg amaz is azt a végén lett belőle egy "monstrum"!

(#17) VaniliásRönk válasza Vassili (#16) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

11.6"-os monstrum, hú anyám... :DDD

Szerk.: Szerintem a méret ideális, az más kérdés, hogy a belegyömöszölt vas ugyanolyan harmatgyenge ipari hulladék mint az első netbook esetében volt.

[ Szerkesztve ]

(#18) Vassili válasza VaniliásRönk (#17) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Akkor bocs nagynak látszik a képen! Ezt benyaltam... :W

(#19) BloodRay válasza CPT.Pirk (#2) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Hadd tippeljek: csak nem GMA950-est szereltek bele? ;]

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#20) Male válasza BloodRay (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megoldottad a komoly logikai feladványát a cikknek :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) BloodRay válasza Male (#20) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Az biztos... :K
Egyébként mivel sehol még csak meg sem említik teljesen véletlenül pont ezt az alkotót(még a dobozán sem -> link) elég valószínű, hogy semmi extrát nem tud a többi netbookhoz képest ilyen téren.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#22) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ASUS Mars nem volt kiállítva??

(#23) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Milyen kis dízájnosra sikeresett a 1101HA...

(#24) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a vékony monitorok nagyon komolyak. simán kellene kategória, esetleg érintésérzékenyen... sokat kérek? :U

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#25) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

váó alaplapok és az ultravékony monitorok bitangul néznek ki. utóbbiaknak kíváncsi leszek a tudásukra.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#26) BloodRay válasza blackrulz (#24) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nem, csak fizesd meg. ;] ;)

(#27) Male válasza BloodRay (#21) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mégsem, elnéztem :B

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#28) zed1983

zed1983
(őstag)

Kíváncsian várom a többi gyártó p55-ös lapjait is... :K

[ Szerkesztve ]

(#29) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Ez az ONFI slot életképes megoldás? Nem igazán hallottam/olvastam még semmit róla.

Soirée...

(#30) gixxer-tomee válasza Tidus (#14) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Énse látom! Nem azért mondtam! :D Csak megkérdeztem hogy lát-e! :DDD

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#31) gixxer-tomee válasza VaniliásRönk (#10) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Sztem jól számolod. Én csak ellenőriztem a látóidegeket! :DDD :DDD :U

(#32) forgonati

forgonati
(senior tag)

Végre, kijön egy 11"-os nettop. Legalább már kihasználják azt a sok üres helyet. Milyen ronda volt már, 8,9"-os nettopoknál a nagy marha üresség a kijelző körül.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#33) Keldor papa válasza Loretto (#29) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Majd kiderül, ha megjelenik a P55, de szerintem nem lesz az. Az az érdekes, hogy ezekre az olcsó deszkákra ráteszik, a SATA 3-at szintén, a drága X58-on meg egyik sincs...
Örülni fognak az i7 tulajok, én áldom az eszem, hogy ellenálltam, és nem váltottam.

[ Szerkesztve ]

(#34) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A SATA3 jó dolog lehet majd egyszer, az a memóriaslot is talán érdekes lesz páraknak (de nem azoknak akiknek már SSD-n van a windows...)
Viszont nem valami lenyűgözőek ezek az ASUS lapok, a P57-es mégcsak elmegy, de a többin eléggé visszafogottnak tűnik a CPU tápellátása (bár kitudja egyenként hány A-esek a fázisok), nincs túlhalmozva PCI-E slotokkal se.
A slotok is direkt hülyébben vannak kiosztva x38/48/58-hoz képest. Gondolom azért nins túlhalmozva PCI-E foglalatokkal, mert nem futotta túl sok sávra a vezérlőben. (igaz a 16x foglalatba is belemegy az 1x hangkártya/tunerkártya is :)) )
Szerk: Bár most látom, csak a két kissebb modellen van kevesebb PCI-E 4x, de több az 1x, ott már lehet helyet találni hangkártyának. (a kissebbeken ugye könnyen kitakar egy 4x-et a VGA, és csak szorosan férne el a következőben is, esetleg rontva a szellőzését, ha olyan a hűtése)

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#35) Loretto válasza Keldor papa (#33) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

I7-ről szerintem nem lesz nehéz váltani, mármint anyagilag. Kicsit utánaolvastam, de még mindig szkeptikus vagyok ezzel a dologgal. Majd kiderül.

[ Szerkesztve ]

Soirée...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.