Mikor lesz a déli hídba integrálva az usb 3.0ás vezérlő?
6 Mbps-os adatátviteli sebességre képes SATA
6 Gbps lenne helyesen
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Mikor lesz a déli hídba integrálva az usb 3.0ás vezérlő?
6 Mbps-os adatátviteli sebességre képes SATA
6 Gbps lenne helyesen
[ Szerkesztve ]
A következő Déli hídban már biztosan benne lesz.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Az USB 3.0 vezérlő átlagosan 293 MB/s-os adatátviteli tempót produkált, ami igen figyelemreméltó teljesítmény
ejja ide 1 et a papának
na nekem kell 1 ilyen lap
izé vezérlő
Nem, de külső vezérlővel megoldható.
Different songs for different moods.

majd 300mb/s-os adat átvitel öregem, ha lesz valami nagyobb penyó akkor jó lesz ssd meg hdd helyett
![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

abból, hogy usb3.0 kompatibilis lesz egy pendrive csatolófelülete nem következik az, hogy maga az adattároló része is képes erre a sebességre
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Nem.Max ezzel tudsz USB 3.0-ázni:[link]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Az biztosan nem tudja, hisz déli hidakba szokták integrálni az USB vezérlőket.
De ha már kérdezed, SB8xx déli hidakban még ne lesz benne.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Elegendő lenne még az usb2.0 csak hát az a baj hogy hiába írják rá hogy usb2.0 ha pl a telcsi 800kb/s-el másol LGKP500 szóóval oké hogy usb3.0 de nagyon sokáig nem lesz rá olyan eszköz ami használni is fogja!
pl. mobil vinyóknál nagyon jól jönne már a plusz sebesség.
jó lesz az az USB3... ráfér már
www.keytar.hu - improve yourself
Hát igen, de mire elterjed és elfoglalja a helyét a déli hídban, az odébb lesz még (sajnos).
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

USB 3.1-et a WIN 3.1 kezel majd? 
Már jól jön a 3.0 
[ Szerkesztve ]
www.oaziscomputer.hu
Apám, ennél jobban már nem pazarolhatták volna a NYÁK -ot annál a PCI bridge kártyánál. 
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

a vásárlók fogják kifizetni a nyákot is!
valahova el kellett férnie a nagy, színes matricának
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Remélem őszig/télig nem csak X58-as és P57-es, hanem P55-ös alaplapokra is felkerülnek SATA 6Gbps és USB3.0 vezérlőchipek...

Adjanak majd hozzá olyan adattárolót is, amire lehet majd 290megával írni az adatot.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

VAlszleg valami tesztkártya lehet a sok jumpert meg mérési pontot elnézve.
Bal felső sarok szerint ráadásul 8 rétegű, szóval nem is lehet túl olcsó gyártani.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
majd talan az ANS-9010 es a hozza hasonlo "tarolok" ![;]](/dl/s/v1.gif)
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Viccesen fest az a böszmeteg méretű kártya egyetlen USB csatival. Sőt, úgy tűnik még hűtőbordát is szánnak rá. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Tényleg az. Legalább 4 csatoló kellene egy ekkora kártyára.
Még akkor is, ha azok a lyukak valószínűleg belső csatlakozók helyei.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Az az egy usb csatis, molex tápcsatlakozós kártya nem szar, már csak dísznek megérné beszerezni. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ja igen az a molex tápcsati nekem is szemet szúrt. Lehet, hogy a 4 USB-s változatnak már 8 tűs tápcsati kell. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

nem is tudom talán még kicsit optimalizálatlan ugyértem nehogy már egy szaros usb3as eszköznek 4es molex kelljen!!!
Biztos nem 500mA lesz a max. áramerősség, amit le tud adni 5 Volton, hanem 10 Amper 
Az új csatlakozók elterjedése tehát a felső kategóriás alaplapokkal fog megkezdődni, de később már az alacsonyabb árcédulával rendelkező termékeken is megjelennek.
Ettől féltem... lesz egy év, mire széleskörűen el fog terjedni, de rosszabb esetben másfél-két év is lehet belőle 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Kapunk hozzá egy mini usb-s hegesztőt is szerintem. Össze lehet vele olvasztani a műanyagot ( ha eltörik a laptop, a gépház elejét rúgjuk le), na meg hegeszthetsz is gépházat magadnak.
Vagy erről fog menni a mini bárhűtő.
Lehet majd nem csak a vga-ra kell a 8 tűs csatlakozó, hanem 2 mindjárt az usb 3 kártyára megy.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
3.0-s, nem 3.0-ás
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
ha már úgy is kitalálták az usb-s tea melegítőt ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

Tuti? Nem úgy van, hogy ki kell írni, ha átváltozik a magánhangzó? Ebben nem vagyok biztos.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Ilyen van az egyik haveromnak, és az a durva benne, hogy van egy 4 portos hub is benne, és csak 1 csatlakozón vesz fel áramot a gépből.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
ugy kell azt ... 
Végülis... egy hosszabbítónak nem kell még 1 mA sem, egy külső DVD-író meg úgyis külső tápról megy...hacsak nem a 2 USB portos megoldással veszi az áramot 
[ Szerkesztve ]
...hőszigetelt bögrével 
tényleg, csak én nem látom sehol, hogy az usb3.0 mekkora áramerősséget visz át, vagy feltételezték, hogy mindenki tudja? lassan valóban kevés lesz az 500 mA.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto