Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor lesz a déli hídba integrálva az usb 3.0ás vezérlő?

6 Mbps-os adatátviteli sebességre képes SATA
6 Gbps lenne helyesen

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#2) Killing válasza JColee (#1) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A következő Déli hídban már biztosan benne lesz.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#3) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

785G tudja? :F

(#4) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Az USB 3.0 vezérlő átlagosan 293 MB/s-os adatátviteli tempót produkált, ami igen figyelemreméltó teljesítmény
ejja ide 1 et a papának:D na nekem kell 1 ilyen lap:D
izé vezérlő:D

(#5) Thrawn válasza cizoe (#3) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, de külső vezérlővel megoldható.

Different songs for different moods.

(#6) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

majd 300mb/s-os adat átvitel öregem, ha lesz valami nagyobb penyó akkor jó lesz ssd meg hdd helyett :P ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#7) kovsol válasza Robi BALBOA (#6) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

abból, hogy usb3.0 kompatibilis lesz egy pendrive csatolófelülete nem következik az, hogy maga az adattároló része is képes erre a sebességre

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#8) Killing válasza cizoe (#3) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem.Max ezzel tudsz USB 3.0-ázni:[link]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#9) Kendek válasza cizoe (#3) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az biztosan nem tudja, hisz déli hidakba szokták integrálni az USB vezérlőket.
De ha már kérdezed, SB8xx déli hidakban még ne lesz benne.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#10) Kapszaicin

Kapszaicin
(kvázi-tag)

Elegendő lenne még az usb2.0 csak hát az a baj hogy hiába írják rá hogy usb2.0 ha pl a telcsi 800kb/s-el másol LGKP500 szóóval oké hogy usb3.0 de nagyon sokáig nem lesz rá olyan eszköz ami használni is fogja!

(#11) JColee válasza Kapszaicin (#10) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

pl. mobil vinyóknál nagyon jól jönne már a plusz sebesség.

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#12) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

jó lesz az az USB3... ráfér már

www.keytar.hu - improve yourself

(#13) ^Clown válasza keytar (#12) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, de mire elterjed és elfoglalja a helyét a déli hídban, az odébb lesz még (sajnos).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) JanR

JanR
(őstag)

USB 3.1-et a WIN 3.1 kezel majd? :DDD

Már jól jön a 3.0 :)

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#15) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Apám, ennél jobban már nem pazarolhatták volna a NYÁK -ot annál a PCI bridge kártyánál. :N

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#16) Kapszaicin válasza DarkByte (#15) üzenetére

Kapszaicin
(kvázi-tag)

a vásárlók fogják kifizetni a nyákot is!

(#17) Lenry válasza DarkByte (#15) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valahova el kellett férnie a nagy, színes matricának

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#18) .mf

.mf
(PH! addikt)

Remélem őszig/télig nem csak X58-as és P57-es, hanem P55-ös alaplapokra is felkerülnek SATA 6Gbps és USB3.0 vezérlőchipek...

(#19) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Adjanak majd hozzá olyan adattárolót is, amire lehet majd 290megával írni az adatot.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#20) Kriza válasza DarkByte (#15) üzenetére

Kriza
(őstag)

VAlszleg valami tesztkártya lehet a sok jumpert meg mérési pontot elnézve.
Bal felső sarok szerint ráadásul 8 rétegű, szóval nem is lehet túl olcsó gyártani.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#21) xabolcs válasza hemaka (#19) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

majd talan az ANS-9010 es a hozza hasonlo "tarolok" ;]

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#22) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Viccesen fest az a böszmeteg méretű kártya egyetlen USB csatival. Sőt, úgy tűnik még hűtőbordát is szánnak rá. :N

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#23) Jim Tonic válasza lezso6 (#22) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Tényleg az. Legalább 4 csatoló kellene egy ekkora kártyára.
Még akkor is, ha azok a lyukak valószínűleg belső csatlakozók helyei.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#24) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az az egy usb csatis, molex tápcsatlakozós kártya nem szar, már csak dísznek megérné beszerezni. :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#25) lezso6 válasza Móci (#24) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja igen az a molex tápcsati nekem is szemet szúrt. Lehet, hogy a 4 USB-s változatnak már 8 tűs tápcsati kell. ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#26) Kapszaicin

Kapszaicin
(kvázi-tag)

nem is tudom talán még kicsit optimalizálatlan ugyértem nehogy már egy szaros usb3as eszköznek 4es molex kelljen!!!

(#27) Metalfan válasza Kapszaicin (#26) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos nem 500mA lesz a max. áramerősség, amit le tud adni 5 Volton, hanem 10 Amper :)

Az új csatlakozók elterjedése tehát a felső kategóriás alaplapokkal fog megkezdődni, de később már az alacsonyabb árcédulával rendelkező termékeken is megjelennek.
Ettől féltem... lesz egy év, mire széleskörűen el fog terjedni, de rosszabb esetben másfél-két év is lehet belőle :((

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#28) Móci válasza Metalfan (#27) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kapunk hozzá egy mini usb-s hegesztőt is szerintem. Össze lehet vele olvasztani a műanyagot ( ha eltörik a laptop, a gépház elejét rúgjuk le), na meg hegeszthetsz is gépházat magadnak.
Vagy erről fog menni a mini bárhűtő.
Lehet majd nem csak a vga-ra kell a 8 tűs csatlakozó, hanem 2 mindjárt az usb 3 kártyára megy.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#29) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3.0-s, nem 3.0-ás

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#30) xabolcs válasza Móci (#28) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

ha már úgy is kitalálták az usb-s tea melegítőt ... ;]

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#31) Jim Tonic válasza simonzé (#29) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Tuti? Nem úgy van, hogy ki kell írni, ha átváltozik a magánhangzó? Ebben nem vagyok biztos.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#32) Metalfan válasza xabolcs (#30) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen van az egyik haveromnak, és az a durva benne, hogy van egy 4 portos hub is benne, és csak 1 csatlakozón vesz fel áramot a gépből.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#33) xabolcs válasza Metalfan (#32) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

ugy kell azt ... :W

(#34) Metalfan válasza xabolcs (#33) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Végülis... egy hosszabbítónak nem kell még 1 mA sem, egy külső DVD-író meg úgyis külső tápról megy...hacsak nem a 2 USB portos megoldással veszi az áramot :)

[ Szerkesztve ]

(#35) ngabor2 válasza xabolcs (#30) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

...hőszigetelt bögrével :D

tényleg, csak én nem látom sehol, hogy az usb3.0 mekkora áramerősséget visz át, vagy feltételezték, hogy mindenki tudja? lassan valóban kevés lesz az 500 mA.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.