Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép kis bordák. Egy 12-es-el megtámogatni ha véletlenül nem működnének úgy ahogy kell.

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Elkezdhetik forgalmazni, márha egyéltalán lesz mi. :DDD ;]

(#3) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jöhetnek az áttervezettek, legyenek még olcsóbbak. Csak bírják gyártani őket. :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) zeorsdfd

zeorsdfd
(senior tag)
LOGOUT blog

A Gigában meg lehet bízni, hajrá csendes pécék!

(#5) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CF ebből a tuti 4770-ből és boldog a nép :)

(#6) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Csak az idle fogyasztását állíthanák be gyárilag, akkor ez lenne az abszolút best buy cucc.

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#7) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Nekem tetszenek ezek a passzív kártyák. Otthon rá lehet applikálni egy halk 8-as vagy 12-es ventit, és van egy kiváló, halk hűtésünk.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#8) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ha már 12-es venti rá, akkor nézzétek meg a powercolor hasonló 4770-esét, az rövidebb de hátul szélesebb lamellákkal van, pont egy noctua-nak való a hely :)

passzív 3870-emet azonnal cserélném erre, +12 cm-es noctua rá 500 rpm-en nyamm.

(#9) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rá 2+ venti és hibátlan.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#10) zsirfecske válasza subaruwrc (#9) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

inkább egy nagy, de hátra és erre (az említett PowerColor HD 4770 SCS3, szintén mai hír):

[ Szerkesztve ]

(#11) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

1-2 jó halk ventit rá és szuper kis kártya lesz belőle. :C

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#12) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Csatt rájuk egy 12centis AC 5V-on és néma meg még hűvös is. :)

(#13) Ste válasza zsirfecske (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen házba fér ez bele?

A giga féle 4770 rövidebbnek tűnik a ref-nél. tényleg az, vagy csak a nagy borda alatt tűnik kisebbnek?

True Success is Blonde

(#14) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Játékos szempontból nem nagyon bízok a passzív hűtésben...

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#15) cousin333 válasza Killing (#14) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem egy 3850 van passzívan, és nincs vele baj. Mondjuk a GPU nem fázik, elérheti a 80-90 fokot is.

Amúgy ha jól vettem ki a tesztekből, a 4770 nem fogyaszt többet, mint a 3850...

[ Szerkesztve ]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#16) D1Rect válasza Gerisz (#5) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért CF-nél könnyen beszorulhat a hő a két kártya közé, és az alsó ugye fűti a felsőt is....

Milyennapvan?

(#17) Gerisz válasza D1Rect (#16) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is olyan házba való ahol nincs légmozgás, de a ref hűtésű, ventivel szerelt karik nagy része sem bírja a bezártságot. Nekem mikor a ref volt a GT-n 100°C fölött is járt a gpu mikor lekapcsoltam a ventiket próbaképp és csak a hátsó, meg a procihűtő ment az oldalsó és első nem

(#18) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A jobb hutes erdekeben nem art egy halk ventilatorral huteni a bordakat.

(#19) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Fincsi (PowerColor detto)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#20) D1Rect válasza Gerisz (#17) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké nyilván egy CF rendszerhez kell a légmozgás, de akkor sem tennék ebből 2-t a gépbe. Ha valakinek annyira kell a csend, és a CF egyszerre akkor vegyen vízhűtést. ;)

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#21) Gerisz válasza D1Rect (#20) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vizet mindenkinek!

Igazából azt jelentené, hogy 1db ref karinak is kell a légmozgás az esetek nagy többségében.

(#22) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szokásos :D

(#23) Ste válasza D1Rect (#20) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy gyári passzív 3450-et :)

True Success is Blonde

(#24) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

csinos kis borda de én rá támogatnék 1-1 8cm es ventit 4-5v on járatva:)

(#25) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

legalább én találhatom ki milyen hangos/kicsi vagy halk/nagy házam legyen...

www.keytar.hu - improve yourself

(#26) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is ráraknék egy csendes 12-est, csak a biztonság kedvéért :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) zed1983

zed1983
(őstag)

Na végre egy normális hűtéssel ellátott 4770 és 98GT ...ezekre legalább nem kell AC S1 vagy S2...csak egy venti...mikortól lehet őket kapni itthon? :F

(#28) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

No ez már határozottabban jobbnak néz ki, mint az előző, tragikus fejlesztésük :) Végre egy irányba állnak a bordák, és a mérettel sincs gond. Harmadik heatpipe is örvendetes.

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#29) Mercutio_ válasza zed1983 (#27) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

és mennyiért :F

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#30) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

A hűtővel együtt majdnem akkora mint a 8800 GTX-em :) Lehet ebből még probléma, ha valaki monjuk htpc-be szeretné belerakni :) :DDD

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#31) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

must have.

(#32) Khaal

Khaal
(őstag)

Elvileg ugyanezzel a Silent Cell hűtéssel jön 4850-es is GV-R485SL-1GI néven, de eltűnt a gigabyte oldaláról (vagyis ahol pár napja a képe és a leírása volt, ott most a 9800gt van). Eredetileg GV-R485MC-1GH volt amit terveztem venni, de ez az új borda sokkal bizalomgerjesztőbb. Sajnos sehol se nagyon találni infot róla, elvileg a PC World májusi számában volt róla teszt, de újságosnál már csak a júniusi számot kapni.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#33) Vertigo

Vertigo
(tag)

Tetszenek ezek a kartyak, remelhetoleg lassacskan beerkeznek a boltokba is relative jo aron!!!

Amugy en 4 eve nyuzok egy ilyet, es hat a 6600GT sem eppen olyan chip ami nem melegszik... (de szepen teszi a dolgat)

[ Szerkesztve ]

(#34) gyiku válasza Khaal (#32) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

(#35) Khaal válasza gyiku (#34) üzenetére

Khaal
(őstag)

Ezen még a régi Multi-Core borda van, csak kicsit átdolgozták a tápellátást rajta, meg mások a csatlakozói, azért lett "GH"-ból "GI".

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#36) gyiku válasza Khaal (#35) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

fene se erti mar ezteket :N

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.