Köszönjük szépen ezt a remek kis összefoglalót!
Azt hittem csajokból külön cikk lesz...a Computexre már csak ő miattuk is érdemes ellátogatni...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
zed1983
(őstag)
Az a Váza az mindent visz 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

G@bi90MR
(fanatikus tag)
Jaja, épp most akartam linkelni.
Erről a csajsziról nincs több képetek? 
Róla?
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

alienpapa
(fanatikus tag)
Én is azt a lányt néztem ki, nagyon szép. Ha a napiszaron lennénk azt mondanám h sunáznám, de így csak annyit h GYÖNYÖRŰ 
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Rudi köszi a cikket és a blogot is nagyon jó volt olvasni őket! 
Azért szépen lassan fejlődnek azok a kis netbookok is és a jó irányba. Az OCZ ill az acer ionos gépe az nagyon tetszik, egyébként egy vagy 2 magos atom van bennük ?
A csajok is nagyon jók
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

G@bi90MR
(fanatikus tag)
Teljes alakos. Tünemény! [link]

Szemjuel
(kvázi-tag)
épp most linkeltem egyik haveromnak msnen hogy megmutassam miért jó kockának lenni 

amúgy a Corsair háza mennyire brutálisan NAAAGY?
csak lestem..
3 db 4870 és eltűnik a benne 

Kon
(lelkes újonc)
Húú azok az AMDs csajok se rosszak. Az új Phenomok mellé adhatnának belőlük is, egyből nagyobb lenne a kereslet.
Ha jól látom ez a lányka ugyan az úgyhogy gazdagabbak lettünk +1 képpel. 
http://prohardver.hu/dl/cnt/2009-06/46918/pic/amd_girl5_b.jpg
hopp má linkelték is sry 
[ Szerkesztve ]
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!
"Köszönet a TAITRA-nak a lehetőségért" 
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Ijk
(PH! kedvence)
Inkább itthon kimész nyáron az utcára és még csinosabb magyar lányokat látsz
Nekem sok termék megint giccsparádénak tűnik.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Elnézést az 5# Nagyon nagy hülyeséget írtam.
Egy tünemény idehaza eltereli a figyelmemet
[ Szerkesztve ]
Nagyon jó a cikk! a csajok is nagyon bejönnek!
nekem személy szerint a Hp pavilion dv2 nagyon bejön!
igaz a fényessége érdekes
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
Remekül sikerült idén a rendezvény, egyértelmű AMD fölény érvényesült. Szívesen találkoznék idehaza is ennyi AMD-s lánykával. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Recon
(őstag)
Jó cikk, köszönjük! 
Érdekesek az Ikonik házak. Az pedig még érdekesebb, hogy nekem ez az ötlet már rég megfordult a fejemben (feltételezem, nem csak nekem), de csak most jutott el odáig az egyik gyártó, hogy megvalósítsa:
...táp úgy is betehető a házba, hogy ne a processzor felől, hanem a tetőn keresztül szívja be a levegőt. - azaz fejjel lefelé. Így ötvöződnek az "alultápos" és "felültápos" házak előnyei. Hogyhogy nem jutott még eszébe senkinek? 

Kucsek
(tag)
Jól sikerült cikk Köszönjük szépen.
De tényleg adhatnának az Amd proci mellé 1-2 ilyen gyönyörű lányt.A tortán hab lenne hogy minden egyes alkalommal amikor új generációs vagy frissített szériából vásárolunk akkor lecserélhetnénk a lányokat is.
Amúgy állat ez a város a volt barátnőm itt tanul a Kainan University business management.
Mindig féltékeny volt rám mivel tudja vagy tudta hogy nőkből az ázsiai széria kifejezetten a gyengéim közé tartozik. Off vége
Abból a vázás gépből szívesen vennék állat de biztosan nem lesz kapható ,amit sajnálnék,
Anyáméknak is pont jó lenne egy ilyen dekoratív rejtette cucc.Már csak azt kellene tudni,hogy hol megy bele a dvd 
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

zed1983
(őstag)
A magyar nők nekem már unalmasak egy ázsiai kell
Mondjuk Ő...

Recon
(őstag)
Tipikus ázsiai...

Amúgy most már a topic arról fog szólni, hogy milyen szépek a lányok?
Képzelem a készülődést a kiállítás előtt: a kezükbe nyomnak valami SSD-d vagy procit, és amikor megkérdezik a csajok, hogy "Mi ez az izé?", akkor azt a választ kapják, hogy: "Ne foglalkozz vele, csak ha fényképeznek, mutogasd, meg mosolyogj." 

Daneeka
(senior tag)
Szerintem kiszúrtad az egyetlen nem Ázsiai csajt
, nekem amúgy a kékszeműek jönnek be (ha jól láttam kettő is van), még soha nem láttam kék szemű ázsiait.
[ Szerkesztve ]
Az IXA-s csajt nem adom
Hogy akkor témába legyünk, nem tudja valaki hogy mikorra várható az acer amd-s gépe?

Ijk
(PH! kedvence)
Amúgy kíváncsi vagyok mennyit kapnak az egész napos vigyorgásért, kütyüsímogatásért, és a tudatért, hogy a képeket nézegetve több ezer kocka csorgatja a nyálát![;]](/dl/s/v1.gif)
Beginning is easy - Continuing is hard.

Andre1234
(fanatikus tag)
Ebben az a jó hogy biztos nincs farkuk a lányoknak.Rossz marketing lenne átoperált transzikkal nyomulni. 
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
CrossFire-be velük. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
A mai vilagban? Ki tudja...
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

Ő a best. 
A crosair háza tetszene kisebben (mert minek ekkora?) negyed árcédulával. 
[ Szerkesztve ]

Szemjuel
(kvázi-tag)

banyeg, tényleg kék szeme lenne?
tuti csak kontaktlencse

blazsey2
(őstag)
Köszönjük az összefoglalót!A csajokról meg külön összefoglalót kérünk! 
GO KIMI!THE BEST!!!
A Corsair házban a Giga sli híd szörnyen néz ki 
Az Enermax táp szerintem is szép, csak nagyon gányul harisnyázzák a kábeleket. 
A csajok meg szerintem borzasztóak, azt az egyet leszámítva akit az elején linkelgettetek.
Én vagyok a PH! királya.

Andre1234
(fanatikus tag)
Ő
Igaz.
Mellette ha még okos és tud főzni akkor meg ufo mert ilyen nem létezik.
A legjobb hogy nem tud igazán vitatkozni veled mert nem is érted mi nem tetszik neki. 
[ Szerkesztve ]
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

daa-raa
(MODERÁTOR)
Mert mi is a probléma azzal a harisnyázással?
Si vis pacem, para bellum.
A váza nagyon menő
Azt hittem,hogy felrobban,ha hozzáér valaki a gépedhez,erre meg csak egy gép-váza
A csajok is szépek,csak a fogaik is sárgák,mint ők

Zune HD 16 GB
Huh,ő a legjobb
Szerintem okos is,szép is,tuti tud főzni(gulyást biztosan nem,de ez részletkérdés),és biztos hogy tud szerezni nekem ingyen AMD Desktopokat,szal a legjobb 
Zune HD 16 GB

(#22) Abu85: Te leszel a bridge? 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
ajj mindenki a csajokat nézi?
jó mert én is
Ez kellll!
"...kulcscsomónkat felismerve pedig leírja, hogy a slusszkulcshoz tartozó autóban mennyi benzin van..."
Téged felismerve pedig az autódba teleportál... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Ez oké, de szerintem ehhez minimum egy LS600-as kell... Nem hiszem, hogy sok mindent mutatna ha rátenném a trabant kulcsát... 

Amugy meglepodtem, volt bennem egy olyan eloitelet hogy egesz Taipei egy high-tech nagyvaros, de jo erzes volt latni ahogy "erintetlenul hagytak" a multat, valamint a rengeteg robogost. Ez olyan emberi arcot ad az egesznek.
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
inkább az ágyba valameik kis csajjal
csak itt 1 gáz van én rávágom a kulcs csomómat max annyit fog érzékelni h nehéz..
hisz nincs benne jeladó
na ez 2x ment el
de ha már 2x akk 1 ilyen is kéne:
[link]
anyám nem nyávogna h sokat foglal a gépháza
és ezt nyugodtan törölgethetné

[ Szerkesztve ]
Ahh, én is épp Őt akartam linkelni!!
Egyszer rámkattant egy hasonló kínai csaj, csak hülye voltam! 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

gfefe
(őstag)
Kellemesen beindúlt az AMD marketing gépezet 
így kellett volna eddig is csinálni el kell adni a termékeket...
DOWNLOAD ██████████████ 105%

G@bi90MR
(fanatikus tag)
Szívesen lennék hozzá alaplap. Küldeném az egyiknek a max sávszélt, a másik közben fizikázna, majd taskot váltatnék velük...

Athlon L110 videó: [link]
Nem rossz, reméljük, ez csak az első fecske és jön a többi is.
Sajnos adatokat nem találtam róla eddig. 
PH semleges
Nah, ennyi infó van még AMD fronton: [link]
PH semleges

TK36
(tag)
Köszi a cikket.
Én meg várom az új, megigért VGA-kat. Mivel azt írták, hogy a kiállítás befejezése után kerülnek forgalomba.
Vágjatok állon, de nekem ezek a távol-keleti csajok nem jönnek be.
De a rucijuk jó volt/nézett ki.
Remélem az AMD tényleg belehasít a procik terén a Core2Duo ellenében.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Ayg0
(senior tag)
te + abu betegek vagytok.
nem vagyok kocka, de könnyezek a hülyeségetektől. 
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
Ki kell ábrándítsalak, de Hilbert (guru3d) idén is sokkal jobb ízléssel válogatta ki a rizsszemű nőstények közül az európai szem számára is esztétikai élményt nyújtó reklámnőket. Bár te is lőttél egykettőt. 
A hardware tartalommal (mind kép és szöveg) viszont elégedett voltam (blogon és címlapon is). Ugyan pl. Vr-zone lőtt fotót DX11-es radeon VGA-ról, de úgysem látszott rajta semmi, te legalább csak olyat publikáltál aminek volt hírértéke, mégsem volt kis mennyiség.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Kicsit utána jártam az AMD bemutatott procijainak, de nem egyszerű a helyzet. A logout-os írásomban megtaláljátok, ha érdekel, mi újság Neo és Neo X2 téren az AMD-nél a Computex 2009 után. Ezek aztán tudnak.. ködösíteni biztosan. 
PH semleges
Áá de jó cikk, fenomenálisan jó a kiállítás, sok csaj meg gép....kész paradicsom lenne egy ilyen hely.