Ezekből a hírekből nem lehetne egy nagyot kreálni?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Ezekből a hírekből nem lehetne egy nagyot kreálni?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

inkább személyesen kellene ottleni,de biztos lesz egy nagy válogatás is,de ezek most friss ropogós hírek.... 

Van benne valami! 
Jól hangzik ez az irányított szellőzés a házaknál, de egy dizájnert igazán felvehetnének, mert baromi randák
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

jah, szerintem is, nem métló az Enermax nevéhez, főleg a +87-es sorozatú tápok tükrében...
CM-nek be kellene olvasztani magába az Enermax-ot, és máris jobb lenne.... 
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

"Az alacsony zajkeltés érdekében a ventilátor által keltett turbulenciák visszaszorítására is nagy figyelmet fordítanak. Azonos teljesítménynél kisebb ventilátor fordulatszámmal is tudnak a zajszinten csökkenteni." A két mondat ugye nem kapcsolódik egymáshoz? A turbulencia és a venti fordulatszáma nem ilyen egyértelmű kapcsolatban van egymással. A lapátozás mindenesetre újabbnak tűnik, mint amiket eddig láttam. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
"A cég PSU-i akár 91%-os hatékonyságok is elérhetnek 220 voltos feszültség és 50%-kos terheltség mellett." igazi marketing duma. Lehet a géped nem fogyaszt 800W-ot, de vedd csak meg nyugodtan, ott még jobb a hatásfok. A 20%-ot mikor hangsúlyozzák majd ki? Akkor akár itx-es lapokhoz is lehetne ilyen tápot venni 
Ettől függetlenül mindig szerettem az Enermax tápokat, valahogy szerintem komolyabb kategóriát képviselnek
Házat szépre tervezni viszont még mindig nem tudnak.
True Success is Blonde

Hát pedig engem főleg az érdekel, hogy 50% körül mennyire jó a hatásfok. Tápot nem úgy vesz az ember, hogy pl. 380W-ot eszik max terhelésen, akkor elég a 400-as. Meg a mai gépek egyébként is többet vannak idle, mint terhelve, úgyhogy én itt semmi marketing dumát nem látok.
Ha megnézed a cikket, akkor főleg nagyobb tápok vannak benne: namost szerintem Te sem veszel 700W-as tápot azért, hogy a 350W-ot esetleg fogyasztó gépedet elvigye jó hatásfok mellett.
Ha meg többet vannak idle, akkor nem 50%-os terhelésen megy a táp, hanem legjobb esetben is csak 20-30%-on (A te példádnál maradva 400-as táp. 380-as max terhelés alatti fogyasztás, idle kb 100W max)
True Success is Blonde

Teljesen igaz, amit mondasz. Talán annyiból marketing, hogy 50%-os terhelés mellett a legjobb a hatásfok, ezért hangoztatják azt. Szerencsére a 80Plus matricákat nem csak ez alapján osztják, így attól nem kell tartani, hogy 20% mellett rossz a hatásfok. Tehát hiába marketingduma, átverésről szó sincs.