Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Így tovább :R

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#2) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

csak a válságot ne emlegessük,erre oly sok mindent rá lehet húzni!

Telefon : 70-403-8474

(#3) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kép alatti bekezdés a legjobb. Nesze semmi fogd meg jól, általános marketing duma

True Success is Blonde

(#4) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A cikk szövegéhez: A gigabyte-nak nem disztribútorai ők, hanem szub-disztribútorai.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#5) fmatyi

fmatyi
(újonc)

Szintén a cikk szövegéhez:
Nem hivatalos Seagate disztribútorok. Az az asbis meg az ingram.

(#6) Duree

Duree
(PH! addikt)

Csak így tovább

(#7) Geönczy válasza Ste (#3) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Tudod, hogy kell a szép szöveg. Ha nem mondod el szép és jó oldalad akkor véged... :)

CSS (Hun)Bloodkiller

(#8) Parci válasza fmatyi (#5) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

szub-disztribútorok. gondolom minden egyes olvasó álma nyugtalan volt, amíg ezt nem tisztáztuk.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#9) deicide válasza Parci (#8) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az enyém mindenképpen, mert ha igaz lenne, akkor tőlük venném a seagate-t, nem Ausztriából... :DDD

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#10) rodimusp

rodimusp
(újonc)

Azért a Duna vizén én is szívesen "csónakáztam" volna:) Egyébként szoktam járni hardverekért a Computer Emporium-ba, jók a tapasztalataim. Azt meg nem is tudtam, hogy 1998óta működnek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.