Nem tudom de nekem ez a kék szín nem bejövős 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Nem tudom de nekem ez a kék szín nem bejövős 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Szép darab, elég jó minőségűnek tűnik a hűtő, ráadásul a leadtek nem egy noname cucc. Elképzelhető hogy csinálnak belőle valami OC verziót.
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right
olyan bóvli? 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jah, hát nekem is az egyetlen gondom vele , hogy miért pont kék. Abból is miért ilyen gagyikék
2 pálcás 
(#6) - = Zk = -
sose tudni az ilyen csodák árait.
...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Valamilyen visszfogottabb szín jobb lett volna, de így sem vészes 
''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!
Amolyan MSI "utánérzetem" van, amit a GTX 560-ukon láttam mostanában...
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
(#9) Titagyerek

nekem nagyon bejött 
valaki nem tudja az árát?
“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan

Legalább három kell a tömege miatt
4 sale http://tiny.cc/aprok

műanyag játék dömper kék,mondta egy haverom
,de a többi rendben van 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
rajos 
(#14) Titagyerek válasza tiborandras (#11) üzenetére

inkább ez a kék mint az 
“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan
Színe sem az igazi, meg amúgy is elég gagyi hatása van
Ez ilyen "búcsúba lőtt".
[ Szerkesztve ]
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Egész jó lett,de ha már le tudják mérni a ventilátor zajkibocsájtását,azt is lemérhették volna,hogy mennyivel hűt jobban az elődjénél.
BF3:[V8]Talaltgyerek

azt hittem már nincs is leadtek vga..évek óta nem találkoztam vele.
a kék szin..hááát csájniz bovli fadidas érzés de ugy gondolom nem ez a lényeg.
:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

Hát elég ronda építőkocka lett ![;]](/dl/s/v1.gif)
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

Istenem!hány gyári gépben van ilyen kártya....hát igy el lehet adni a szutykot,mellesleg ez az új hűtés....nane...

a kék lóf@sz az mi rajta?
miért
nem lehet fekete, vagy bármi, jó hogy nem hüpikék 
-=The digital artist of the darkside=-

Miben látod a hasonlóságot
,remélem nem a színére gondolsz 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

250 euro környéke lehet majd az ára saccra....300 euro felett nemigazán van már 560ti-s kártya.
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Mély-sötétkék vagy fekete lenne a műanyag burkolat...de így!? 
Nah mindegy végül is nem az számít,hogy hogy néz ki, csak lökje az fps-eket 
.::www.megadanceradio.hu::.

ááá. dehogy csak a ventik miatt .

Nem tudom a gyártók mostanában miért a dupla ventis megoldásokra vannak ráindulva, de idővel a légkavaró úgyis elkezd zajos lenni, aztán meg mindjárt egyszerre kettő is...

igy van ez a vgak csokitója
:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::
de jó szemed van, egy is sok belőle 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -