Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még jó hogy lehet ilyet kapni ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) Gonosz15 válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy ilyen géphez tökéletes :)

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1600W? Az se gyenge... :Y
A Chill kisebb tápjaira kíváncsi lennék, bár fene tudja, hogy milyen béllel készülhetnek.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) bogyo112

bogyo112
(őstag)

1600 W-os táp egy otthoni PC-be?!
Nooormááális???? :Y

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#5) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

85A hmm 2.5mm-es Bázikus elektródával 4-5 mm-es lemezt egy sorból meghúzok vele:)
/igaz nem 12V/ Szóval 85 A -al hegeszteni lehet!!(jó lehet 40-el is)

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#6) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Egy 1600Wosra benevezek, úgyis elromlott a hegesztőnk :DDD

(#7) moha21 válasza L4R$()n (#6) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol, de egyre gondoltunk:D

(#8) L4R$()n válasza moha21 (#7) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Máshol nem is lehet kihasználni azt a teljesítményt :DDD :C

(#9) moha21 válasza L4R$()n (#8) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább veszek egy gagyi invertert Trafót átteker stb... és lesz egy ilyen teljesítményű tápom :C

(#10) L4R$()n válasza moha21 (#9) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Hááát ... ha odafele megy a dolog akkor visszafele is mennie kell :DDD :C

(#11) Psych0 válasza moha21 (#7) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

+1
nekem is ez jutott eszembe a 12V/85A láttán. ezeken milyen zárlatvédelem van? mert ha véletlen egy hibás venti vagy valami pont annyira csesződik el hogy csak 80A-t szív azért az bőven elég ahhoz, hogy a szomszéd háza is leégjen.

(#12)
LOL :C

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#12) P00By válasza Psych0 (#11) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ha már az enyém leég, vesszen a szomszédé is! :D ;]

[ Szerkesztve ]

(#13) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Azokat az Ultrakat kicsit túlárazottan érzem.
1600 W? Mégis hányat terveznek eladni? :D

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#14) moha21 válasza L4R$()n (#10) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kapcs üzemű mindegyik combos FET-ekkel megszaggatják az egyenirányított, pufferelt 50hz-es szinusz jelent utána egy nagyfrekvenciás trafóra küldik..persze azért van védelmi áramkör is meg stb... Egyébként tényleg ez mire kellhet? Lassan 3 fázis kell majd, mert nem bírják a 10-16A-es kismegszakítók ha mondjuk mosunk mellette :C

[ Szerkesztve ]

(#15) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erről kocsit is lehet bikázni? :U ;]
nagyon zsír cuccok

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#16) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

Szerintem kicsit eltévedtek a tápgyártók. Igaz, hogy az elmúlt években az volt a tendencia, hogy az egyre újabb hardverek (gondolok itt a videókártyákra, mint a PC egyik csúcsfogyasztójára) egyre többet zabálnak, de ez mára megváltozott. A hardvergyártók egyre jobban reklámozzák a termékeket a fogyasztásuk alapján is. Igazából egy minimálpécét összerakva elég lenne egy 200W-os táp is, de sajnos alig találni olyat. :(((
Egy komolyabb játékos gép se fogyaszt többet (egy videókarival) kb. 400W-nál. Én spec jobban örülnék, ha a teljesítményhajszolás helyett mondjuk passzív hűtés (néma táp!!! :Y :Y :Y ) felé vennék az irányt.

(#17) rovtiv válasza moha21 (#5) üzenetére

rovtiv
(tag)

1.5 mm-es rutilos pálcával inkább szerencséd lenne! :D
Bár abban igazad van, hogy 1.6KW bőven elég hegesztésre.
Meg vasalni is.

...már bocsánat...

(#18) Quan-Chi válasza Trolluska (#16) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

jaja
a legvadabb gép is elmegy egy 600-as tápról simán! inkább növeljék a hatásfokot/élettartamot/minőséget és csökkentsék a zajt és vibrációt! ... ilyen táp szörnyeket felesleges gyártani és főleg venni :(

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#19) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Soha nem értettem,hogy mért jó ha lecsatolhatós az atx kábel :U

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#20) aram01 válasza Quan-Chi (#18) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pedig sokan megveszik majd már látom elöre Vér István hogy dicsekszik:milyen bikatápom van vazze....

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#21) ndavid válasza L4R$()n (#6) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Na, valaki szerezzen egyet, aztán mehet a teszt a Logoutra :DDD

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#22) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt szerintem nem is asztali PC-be tervezték már... ki vesz ilyet otthonra? Felesleges...

(#23) Zolás válasza 14adam (#19) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Elég lehuzkodni a kábeleket ha takarítod a tápodat. Nem kell semmilyen kábel miatt levenni a hátsó takarólapot hanem csak lehúzod, kiveszed a tápot és kifújod kompresszorral.
Továbbá gizdázhatsz vele hogy neked ilyet is tud :DDD
Amugy ti hol láttok 1600wot? Én csak 1200ast látok :F

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#24) ndavid válasza Zolás (#23) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Az Ultra X4-ből lesz majd év végén 1600 wattos verzió.

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#25) fricz19 válasza Zolás (#23) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

alcím:
"Két gyártó összesen tíz új modellt kínál, 450-től akár 1600 wattos teljesítményig."

(#26) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

Eszembe jutott viszont néhány dolog, amire használható lenne egy ekkora táp :DD
- a házon egy piros és egy fekete kivezetés (12V), aztán este a gép előtt fel tudod tölteni a kocsid akksiját :D
- szivargyújtó kivezetés, és arról miniporszívó, kempingtűzhely (csak a kávé melegen tartása végett), hordozható kompresszor (gép kifújatásához) :D
De viccet félretéve, meg lehetne csinálni, hogy az 5V-os cuccokat (ilyen-olyan töltők, tápellátások modemnek/routernek, stb.) közvetlenül a gépre lehetne csatlakoztatni, és akkor az ember nem azzal szenvedne, hogy 6x5x1cm-es aktív USB elosztó tápja kapásból 3 helyet elfoglal a hosszabítón :W
- előnyök: a megfelelően védett táp védi a rácsatlakoztatott eszközöket
- a kis s..r kapcsolóüzemű töltőtápok rövid idő alatt beadják kulcsot, ez valszeg jobban bírja
- a fenti cuccok jó részét úgyis a gép mellett használod

(#27) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ezeknek az Ultra tápoknak milyen bele van?
tyúkbele netalán.... :D

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#28) Zolás válasza fricz19 (#25) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Bakker már a szemem se a régi kössz :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#29) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

A Chill Innovation CP-1000M 1000 W adatainál az látható, hogy 12v 40A és hogy ez 960watt!?! :F
Akár hogy is számolgatom az csak 480watt!
Reméljük oda a 40A helyett 80A akartak írni. :Y

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#30) vzsryl válasza Robi BALBOA (#29) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

El van írva.
12V1@40A, 12V1@40A, és kombináltan nem 960W-ra, hanem 840W-ra képes.
[link]

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#31) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azon gondolkodom, moduláris, 80+gold minősítésű tápok vannak-e már mondjuk 500+ tartományban? És olyat ki gyárt, ha van, ha nincs akkor miért nincs? Nem kéne inkább kicsit a hatékonyságon növelni, s nem a birkózógépet erősíteni?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#32) vzsryl válasza Kopi31415 (#31) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van, rengeteg.
Gyártók: Acbel, CWT, Delta, Enermax, FSP stb., nagyon sok van.

Szerk.: Itt keresgélj, ha érdekel.

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#33) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Chill bele Shenzhen Chi Yuan

Emmeg mi??Életembe nem hallottam róla, X4-be meg reméljük nem Andyson belek lesznek mint az x3-ba.

Amúgy emg úgy összeségében, kicsit komolytalannak tartom itt a felhozatalt...

(#34) Kopi31415 válasza vzsryl (#32) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy nézem ezek zömében nem ATX szabványúak. :(

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#35) Zolás válasza Kopi31415 (#34) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ami kis haznánkban kapható, minőségi, megbizható, és még atx szabvány is az az FSP és a Seasonic és az általuk gyártott belsőket eladó többi márka. (Pl Seasonic beles Corsair tápok.
Természetesen egy csomó szabványos gyártó van még most a 2 szerintem legmegbizhatóbbat emeltem ki.

(#36) moha21 válasza Trolluska (#26) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aksit nagyobb feszről töltenek

(#37) Dyno válasza Zolás (#35) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Enermax CWT?
CWT jelenleg jobb minőséget ad mint az FSP.
Enermax meg jóval jobb mint a Seasonic.

Seasonic beles Corsairok meg kicsit szürkék....

(#38) Geönczy válasza Dyno (#37) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Én is e kettő közt gondolkodtam és végül FSP lett.
Ez az Ultra X4 nagyon bejön, hogy mindene moduláris

CSS (Hun)Bloodkiller

(#39) Quan-Chi válasza Geönczy (#38) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ja nekem is nagyon tetszik hogy moduláris , nekem egy CoolerMaster M520-as tápom van, az is elég igényes 14k-ba nagyon alkalmi vétel volt zsír újonnan! mostanában 2x-ért vesztegetik a boltba :B :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#40) DriderG

DriderG
(tag)

Aki az 1000, 1200, illetve 1600W-os terméket választja, megérdemelne mellé egy "A gazdasági válság legnagyobb fogyasztói" feliratú klubtagsági kártyát. Csodálom, hogy ezen vásárlóknak nem olvad el a lábuk a gépház mellet, vagy nem értem, miért fűtenek még télen plusszba a lakásban? Röhej. A mikróban 800W-on már szétfő a leves...

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#41) 14adam válasza DriderG (#40) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mért olvadna le a lábuk? :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#42) Dyno válasza DriderG (#40) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Na , konkrét tudod is mit írtál??
Ha szerinted 1,6KW-s a táp, és neked van rajta egy 500W_ot kajáló konfig, akkor az ugyan ugy 1,6KW-t fog fogyasztani???
Vagy szerinted ami a tápokra van írva az fogyasztási adat?

:U

[ Szerkesztve ]

(#43) ndavid válasza vzsryl (#30) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Igaz, tényleg kétszer 12 V van, úgyhogy javítottam is a táblázatot.

(#44) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

1600Wos táp? :Y
Pedig mindenki arról beszél, hogy úgy fejlesszünk, hogy zöldek maradjunk kevesebb energiát fogyasszanak gépeink. Habár gondolom ezt az 1600Wos tápot nem átlag gépbe tervezték. ;]

(#45) moha21 válasza Dyno (#42) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, nyilván nem zabál annyit, de a kérdés minek ennyire felülméretezni? illetve ha valami baj van és megszalad az a 85A? Inkább arra gyúrjanak jobb legyen a hatásfoka és nem kellenek a vad számok ( lásd 5000w-os hangszórók:D). Asszem a legvadabb config is 400w-ot fogyaszt ( I7 cpu stb..). szóval 1200w....És tuti venni fogja majd a sok hülye(nyilván ezért adták ki ilyen paraméterekkel) és lehet többet eszik mint egy 600w-os(vmi normális márka) társa

(#46) moha21 válasza 8nemesis8 (#44) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha szerverre gondolsz ott vannak másfajta tápok.

(#47) Ste válasza Dyno (#37) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Enermax saját tápbelet gyárt tudtommal.

Amúgy milyen az a dupla csapágyas venti? Ugye nem a double ball bearing-re gondoltak, ami a régi ventikben is már megoldott volt? Mert ezesetben a szilikon gumicsík is kb hátsó törlésre lesz alkalmas (bár jobban belegondolva, még arra sem)

True Success is Blonde

(#48) Dyno válasza moha21 (#45) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

illetve ha valami baj van és megszalad az a 85A?

Na ezért nem szeretem a single rail tápokat........főleg ha terhelhető akár 50-60A-al egy ág akár egy kábelcsonkon.
Stol-t idézem Vagyonvédelmi szempontból veszélyesek ezek a tápok.

(#47) Ste: Jól tudod, de azok is kaphatóak nálunk, és a Sapphirenak el is adja a belet.

(#49) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért rakhattak volna bele 105C kondit nem 85C...

(#50) Cane

Cane
(őstag)

kapható valahol M.O-n ez az ultra tip. táp?

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.