Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"A több színben kapható netbookban az adatokat egy 250 vagy egy 320 GB-os merevlemez tárolhatja, de az Asus egy fél terabájtos online tárhelyet is biztosít a vásárlóknak egy 320 GB-os merevlemez tárolja." _egy 320 GB-os merevlemez tárolja._ez 2x vab

New world...old thinking...IBM T60;)

(#2) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

Lamborghini tetszik (bár csak külsőre) :)

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#3) Lars

Lars
(senior tag)

Esetleg az a pl30-as ha normális áron lesz, és előtte megfogdoshatom, akkor akár még indulhat is a " Lars következő laptopja " címért. Nem egy fényes cím, de nekem fontos :D

(#4) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

hmm az új eeepc-re kiváncsi leszek mit tudnak remélem itt is letesztelik őket:)

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#5) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

A lamborghini mind külsőre mind belsőre tetszik! Ha már igazi lamborghinim nem lehet, akkor legyen egy Asus Lamborghinim, bár ez amolyan sovány vigasz... :( A 3.3 kg mindenesetre húzós, tessék sportosítani, carbonszálas borítást használni! ;]

[ Szerkesztve ]

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#6) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ááá, szép meg minden de enniy forintért már inkább G szériás laptopot vennék :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#7) Lars válasza Quan-Chi (#6) üzenetére

Lars
(senior tag)

Az a baj, hogy én rátaláltam egy igen kellemes HP gépre, ami árban és teljesítményben is megfelelő, és azóta semelyik márkából nem találok hozzá hasonló alternatívát, kedvezőbb, vagy netán ugyanolyan áron.[link]

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Asus Lamborghini VX7, végre már hasonlít is a kocsira :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) Quan-Chi válasza Lars (#7) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ezek az I3-asok nagyon mennek ! nekem is I3-as laptopom van, Acer 7740 es ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Lamborghinik jól néznek ki :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) nexus6

nexus6
(kvázi-tag)

az n82-t nem látom sehol, pedig nagyon jó kis gép...

Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)

(#12) Isee válasza Sicilian (#8) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Bizony, gyönyörű darab :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#13) Lars válasza Quan-Chi (#9) üzenetére

Lars
(senior tag)

Igazából nem is a proci teljesítmény ami a fő nekem, ha már gördülékenyen megy a win 7, akkor már jó. egy CULV-s is megfelelne nekem, csakhát azok drágábbak mint a kiszemelt.
Na azért nem mondom, jól jöhet néha, ha ott vannak a lovak a dobozban :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.