Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) nevo

nevo
(fanatikus tag)

éppen egy ilyenre volt szükségem :K

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

(#2) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jót fog tenni az áraknak a Creative és az Asus egy picit elszálltak az árakkal.... késöbb jöhetne egy igazi belsö megoldás is...egyébként a 192 Khz 24 bit nemrossz-nagyon is jó lenne egy külsö hangkártyától(egyenlöre ez még csak lapka-persze) :K kiváncsi leszek a hangzásra...
egyébként én 92 Khz 24 bit használom az Asus Xonar DX karimat

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A tapsolós hangulatjel melyik is :F Ja, ez: :C :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#4) Móci válasza LackoMester (#2) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy belső kártyára én is kíváncsi lennék, remélem lesz. Jónak tűnik a cucc nagyon.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) -=Exorcist=-

-=Exorcist=-
(újonc)

:DD A VIAtól megszokott módon ezen a boardon is látszik, hogy mennyire proto (mint az új via nanon is), a nyák jobb oldalán, ahol a tápcsatik vannak kicsit felette az egyik tantál kondi részegesen áll és körülötte a lemezt igencsak barnára sütötték :)) (lásd képen)

A női tanga nem a legjobb dolog a világon, de nagyon közel van hozzá! - = E.x.o.r.c.i.s.t. = -

(#6) darkarthur válasza -=Exorcist=- (#5) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Az finom :DDD

Én először kerestem az USB csatot, de aztán rátaláltam :C

Jó kis cucc, bár én belső alkatrészként szívesebben fogadnám.

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#7) CYBERIA válasza LackoMester (#2) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

A 92-t 96-nak vagy 192-nek értsük?

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#8) bsh válasza -=Exorcist=- (#5) üzenetére

bsh
(senior tag)

meg eleve a csatlakozók elhelyezése is lol... értem én, hogy ez csak referencia, de mégis... :)
szerintem még alulra és felülre is kéne rá csatlakozó! meg még a sarkokba is

(#9) leviske válasza -=Exorcist=- (#5) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből látszik legalább, hogy nem makett. :DDD

(#2) LackoMester: Az ASUS és Creative megszorításához nem árt azért egy jó szoftveres környezet is...

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#10) kj0 válasza leviske (#9) üzenetére

kj0
(tag)

Arról nem beszélve,hogy majd az Asus meg a Creative rendel ezekből,és épít ugyanolyan drága cuccokat belőle.

(#11) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy EMU hangkártya még mindig jobban kéne :U

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#12) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Csak nekem tűnik úgy, hogy ez nem az ASUS és Creative hangkártyák ligájában fog versenyezni?

(#13) CYBERIA válasza Metalfan (#11) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

1212 m hogy tetszene?

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#14) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Az magyarázza el nekem valaki, hogy egy csúcskategóriába szánt hangvezérlőn még ha referencia model is miért kell 3,5-ös gagyi sztereo aljzatokat alkalmazni, illetve miért is jó a sok 5pin-es Din aljzat? Ki használ ilyet manapság? főleg 24bit/192khz-es mintavételezésű jelforrások esetén.

[ Szerkesztve ]

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#15) proci985 válasza leviske (#9) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a Creativenak sincs... notórius a cég a nem support tekintetében.

Balika911: a highendbe még talán beleférhet (creativenak is van 60k+os kártyája), aztán lehet jóval drágább lesz:)

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#16) Metalfan válasza CYBERIA (#13) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

De szép is lenne :Y

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#17) Balika911 válasza proci985 (#15) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Melyik az a Creative kártya?

(#18) proci985 válasza Balika911 (#17) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elite pro, tehát a külső DACal szerelt ultimate verzió. mondjuk közben nézem, hogy esett az ára, de anno amikor kijött lényegesen drágább volt (viszont lehet EOL, amerikai oldal már nem látja).

aztán hozzájuk tartoznak az E-MUk is, azoknak meg megkérik az árát (csúcsmodell 450körül), szóval a VIA lehet (sőt valszínű) inkább azoknak lesz az ellenfele.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#19) LackoMester válasza CYBERIA (#7) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen tévesztettem,term.96 Khz-köszi

Leviske
-igen a jó szoftvertámogatás nemártana-alpfeltétel,egyébként a Creative ebben még elég gyengécske :K ,pedig jó pár éve vannak a hagkártya piacon,az Asus-nál ez már sokkal jobban sikerült... :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#20) daa-raa válasza LackoMester (#2) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Via termékként nem igazán fogsz találkozni vele. Az Asus meg nem hinném, hogy ellenfél, lévén nem fejleszt és gyárt(tat) hangvezérlő chipeket.

Viszont van jó néhány cég a komolyabbak közül, akik használnak Via chipeket, még a nem éppen mai gyerek Envy24 családot is. És nem feltétlenül az olcsó hangkártyáikon...

Si vis pacem, para bellum.

(#21) 14adam válasza CYBERIA (#13) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább a 1616 m

De ezt a hangvezérlőt ne viszonyítsuk az E-mu-hoz.Mert ég és föld a kettő

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#22) CYBERIA válasza 14adam (#21) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Hát igen, aki a MicroDock-ot kihasználja, az alapkártya ugyanaz.
Egyébként azért az 1212m-met hoztam fel, mert árban harmada a 1616m-nek, hangban meg kb. egy szinten vannak.

Azért az integrált zajgenerátoroknál még ez a VIA is 100× jobb lehet.

[ Szerkesztve ]

(#23) wad válasza -=Exorcist=- (#5) üzenetére

wad
(tag)

Jól van na, csak a folyató szer fröcskölt szét kicsit, nem a pcb-t sütötték meg. Jobb helyeken azért leoldják utána. A filctollal feliratozott bemenetek is viccesek.

@aMoRF: A dinek a midihez kellenek, lásd cikk.

(#24) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Látom ezt is átlag usereknek ajánlják :D ;]

(#25) ROBOTER válasza @aMoRF (#14) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

"illetve miért is jó a sok 5pin-es Din aljzat?"

Gondolom a MIDI-ről hallottál már! :)

3 MIDI IN + 3 MIDI OUT

(#26) Metalfan válasza 8nemesis8 (#24) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, sztereó fejhallgatóhoz ideális lehet :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.