Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért jó egy másik, ismeretlen branddel ugyanazt a terméket forgalmazni? :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis hűtők. Az ára is legyen ilyen jó :)
Nem bírok első lenni :)

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

"...a számítógépes hűtéstechnika területének meghódítását tűzte ki célul, ám a Cogage nem tervez saját hűtési megoldást..."

Ambícióik mindenesetre vannak! :D
Szép nagy hűtők, ha Thermalright, akkor biztos hatékonyak is!

(#4) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pici tuning belefér... hm, a felső nem egy átmatricázott TRU véletlenül? mert akkor egy erősebb ventivel eléggé visszafogott a PRjuk:DDD

mindenesetre ha rászólnak a TRre, hogy polírozzák át rendesen a hűtők talpait, akkor már üdvözlendők. egyszerűbb szerelhetőségű és sokkal hatékonyabb felfogatás sem ártana (lásd ultra széria vs pennymod, de IFX14nél is lazán lehet 10fokot veszteni ha nem sikerül jól felfogatni).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#5) Hitman

Hitman
(fanatikus tag)

Ha olcsóbban kerül forgalomba mint a thermalright megfelelője akkor van létjogosultsága, bár jobban örülnék, ha kreatívabbak lennének és saját hűtőt hoznának ki...

"...a processzor által termelt hőt, a megfelelő légáramlatokat pedig a 140 cm-es légkavaró biztosítja." mm akart lenni igaz, vagy ipari hűtő? :DDD (vagy a nulla felesleges: 14 cm)

[ Szerkesztve ]

(#6) azbest válasza venember83 (#1) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem sok érteelme van... hacsak nem az alternatív színvilág ;]

azt még megértem ha egy felfuttatott márkanévre matricáznak termékeket, de hogy ismeretlenre.... :U

persze, ha olcsóbb...

észrevettétek, milyen jól megy a ph! színvilágához? :DDD

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#7) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szép színe van a ventinek :U :D

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól néz ki. Hogy mit tud, az majd kiderül :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) venember83 válasza azbest (#6) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mitől lenne olcsóbb? :U Ezt a márkát is valamennyire reklámozni kell, tehát az a pénz is vissza kell jöjjön az árból. Szvsz teljes mértékben értelmetlen.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) old gray válasza venember83 (#9) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Seasonic - corsair. Erről mi jut eszedbe? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Érdekes üzletpolitika... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) Male válasza venember83 (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyszerűen így kezdenek... kisebb kockázat és kisebb befektetés, mintha saját tervezésű és gyártású hűtőkkel kezdenének. Aztán ha már elég ismert a név, akkor más gyártók termékeit is matricázzák, vagy akár jöhetnek a saját tervezésűek is.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

AM2 foglalattal mar nem is erdemes foglalkozni?

(#14) rii

rii
(PH! nagyúr)

megnézném a ventiket úgy 3 hónap múlva... 1. kosz 2. sztem agyon szürke lesz a sok karctól ... sztem'

akárkivót'tevótá

(#15) helkis

helkis
(PH! addikt)

senki sem meri már kiírni, hogy mennyit kóstál a cucca? ha akarnak forgalmat mindenképp olcsóbbnak kell lenniük anyunál..
árakat püben lehet kérni a gyártótól..? :D

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#16) venember83 válasza old gray (#10) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Corsair mint befutott és ismert vérpistikeRAM márka, amely tápokat is értékesít. Ha már a memó Corsair, legyen a táp is.

De most visszakérdezek: a Cogage-ről neked mi jut eszedbe? :U

(#17) old gray válasza venember83 (#16) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Hát nem a Thermalright úgy ahogyan a Corsair-ról sem a Seasonic belső jut az ember eszébe, ezért is hoztam fel példának. És ha jól sejtem a Corsair táp olcsóbb mint a Seasonic azonos kategóriában? Ezért is lehet pl. a Cogage olcsóbb mint a TR :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#18) Ste válasza venember83 (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan irányba is elvinni a termékpalettát, amit a jelenlegi márkanév-be nem feltétlenül illik bele, a márkanév csorbítása nélkül. Esetleg spec igények kialakítása, jelen esetben lehet akár kevésbé exkluzív hűtők, vagy termékek.
Pl Lancool vs Lian Li, de lehetne még sorolni a gyártókat

True Success is Blonde

(#19) JanR

JanR
(őstag)

Nagyon jól néznek ki :K

www.oaziscomputer.hu

(#20) sNORh válasza P00By (#7) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jaja kis kávészinü N1

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#21) G4ng3r

G4ng3r
(tag)

Sokat használt marketing eszköz. Új név alatt tervezik/adják el a termékeiket, hogy ne rombolják a olcsóbb (esetleg gyengébb minűségű/teljesítményű) termékekkel a thermalright név imázsát.
Így keletkezett a Asrock is, az Asus nem akarta a nevét adni az olcsóbb (némileg gyengébb, kevesebb extrával ellátott) lapokhoz.

(#22) menalcas

menalcas
(őstag)

Nem értem miért kell olyan embereknek céget alapitani akiknek nincs egy eredeti 5lete, csak copyntani tudnak :F
Adjatok egy kis pénzt és tervezek olyan egyedi hűtőt hogy az ilyen "másolók" füle 2 áll :C

Pl: gondolom láttátok az uj asus 4890 hűtőjét, na én olyat már 1 éve rajzoltam ( csak poénból szoktam hűtőket "tervezgetni", de pénz hijján esélyem sincs megvalósitani őket)

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#24) EarL 007 válasza venember83 (#1) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hangosabbak 16 db(A)-nál, ezt a ThermalTake nem engedheti meg... :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#25) Daveedka

Daveedka
(tag)

bejövősek :D

(#26) bteebi

bteebi
(senior tag)

Nem rossz hűtők, de mivel itt is csak átnevezgetésről van szó, ezért nem látom a létjogosultságát :(. Egyébként szép és jó hűtők, de az ilyen ventillátor rögzítést a Scythe Ninja-mon is utálom...

Te is fiam, Bluetooth?

(#27) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy mitől C és nem U alakúak azok a heatpipe-ok...

Én vagyok a PH! királya.

(#28) EarL 007 válasza EarL 007 (#24) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó hülye vagyok, nem ThermalTakek ezek, hanem Thermalrightok... :W :W :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#29) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tetszetős termékek, remélem a teljesítményük is lesz legalább ilyen jó, mint ahogy kinéznek. mellesleg van pár dolog ami emlékeztet más már meglévő hűtőkre... :U

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#30) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó lett a színösszeállítás....

Milyennapvan?

(#31) zed1983

zed1983
(őstag)

Bizony, jól néznek ki :R

(#32) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Jól néznek ki (nekem főleg a második a zsánerem) ,de hangosak.
140 -es ventit miért kell 1500-on járatni???

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#33) venember83 válasza Szlovi (#32) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyi a max fordulatszáma. De nem kell annyin járatni.

(#34) G4ng3r

G4ng3r
(tag)

Több külföldi lap szerint kb.40$-os áron kerülhet forgalomba a True Spirit. Ami elsőre nem is tűnik rossznak, mivel venti is van hozzá (a lefogatóról még semmi info... ), bár már talán kezd magához térni a forint, de sajnos "mifelénk" Európában 1-1-ben váltják a dollárt euróra ha ilyen cuccokról van szó. :(((
Szóval már nem is éri meg annyira... :(

(#35) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Baromira tetszik ez a venti, főleg a színe miatt. :C
Még ha évente kétszer nézek rá akkor is ez szép. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#36) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Egyedül a propeller színe jó benne, kb. mint a barna sörösüvegek. :D

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.