Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Keksz03

Keksz03
(senior tag)

Én Sentinel Advance-t használok egy CM Storm Weapon of Choice (M4 edition) egérpaddal és nem tudom elképzelni h bármilyen másik gyártó termékeire váltsak! :))
Remek cuccok, aki teheti ruházzon be egyre! :P

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

(#2) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Ilyen "gőzölt polipropilént" próbált valaki? G500-al vagy aminek hasonló szenzora van?

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#3) Gude

Gude
(senior tag)

CM Storm Weapon of Choice van nálam is(AK47) maximálisan meg vagyok elégedve vele :R

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#4) yakuza.tora válasza Duracellm... (#2) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem is ez lenne a kérdésem, csak Saitek R.A.T.5 egérrel... :U

Alléz Olympique de Marseille!

(#5) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

egy újabb karácsonyfa dísz :D :B

(szerencsére kikapcsolható)

(#6) LackoMester válasza Keksz03 (#1) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom elképzelni h. bármilyen másik gyártó termékeire váltsak aranyos, tény és való, h. nemrossz, de azért nemsokkal drágábbért bagy hasonló árban, ott van a Logitech G500 vagy RAZER DeathAdder amik szerintem jobb egérkék, ;) és apadokról nem is beszélve.

Más
Köszi, jó kis tesz, írás. :R

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#7) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

"Sentinel Z3RO-G nagyjából 20 000 forintba kerül" :Y :Y :Y

Nooormáááliiiis?

(#8) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Nekem is tetszik, nagyon is, de engem speciel zavarna a drótja mert már úgy megszoktam a wireless egeremet, mért nem adnak ki wireless gamer egereket? :Y :Y

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje :K

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#9) Keksz03 válasza LackoMester (#6) üzenetére

Keksz03
(senior tag)

kinek a pap kinek a paplan! :D
G500 még talán szóba is jöhetne de h Razer...na azt soha többet! Megjártam nem egyszer, a Lycosa billentyűzetéről nem is beszélve ami enyhén szériahibás...biztos van akinek az igényeit teljesen kimerítik, nekem ezt a CM teszi meg, legalábbis egér téren! :D:D

szerk.: #8: TALÁN MERT AMI WIRELESS AZ NEM GAMER??!!! :W

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

(#10) abridabri válasza pusszycat (#8) üzenetére

abridabri
(fanatikus tag)

Wireless gamer eger soha nem volt es soha nem is lesz. Ez a 2 dolog kizarja egymast .

(#11) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős, kipróbálni valahol esetleg?

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#12) pusszycat válasza abridabri (#10) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Ok értem köszi. De miért zárja ki egymást a kettő (ezt nem értem ) Mert ha belegondolsz, éppen lövöd a trollokat és megakad a zsinór és fuccs neked. Ez borzalmas nem? ;]

(#13) Cathfaern válasza pusszycat (#12) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A wirelessnek mindig nagyobb a késleltetése, mint a drótosnak, és ez egy gamer egérnél "elfogadhatatlan".

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#14) pusszycat válasza Cathfaern (#13) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Na így már érthetőbb a dolog, mondjuk én nem vettem még észre késleltetést (lehet jó ez a Microsoft egér). :R

(#15) toldlea

toldlea
(újonc)

Valaki tudna mondani egy jó Pad-et amely még normális áron is van ?

Nálam a normális ár erre 3k és 5k között lenne.

(#16) Cathfaern válasza pusszycat (#14) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem véletlen írtam idézőjelben :) De nem írok többet, mert még meglincselnek :D

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#17) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a kép nagyítható

Egy nagy fosadék ez a selymes bevonat. Idén áprilisban vettem a CM Storm Sentinel-t és már elkezdett lekopni a jobb oldala az egérnek. Ma hívtam az expert kft-t; nagyon korrektek voltak nem zárkóztak el a garanciális ügyintézéstől, bár elbírálják még. Kicsit csodálkozom ezen, mert a Logitech -garancia időn belül- fenntartás nélkül cseréli ki az ilyen problémájú termékeit. (kirojtozódott egér zsinór, vagy a kopottas billentyűk)

[ Szerkesztve ]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#18) LackoMester válasza Keksz03 (#9) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig a Razer jó, egyébként mindenhez szerencse kell. Több mint 2 éve nyüstölök napi szinten több órában egy Razer Arctosa billencset, egérből is már több tipust használtam, én meg erre esküszöm... ;)

(#19) epityesz

epityesz
(fanatikus tag)

Kösz a cikket :R

tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

(#20) Duracellm... válasza KillHates (#17) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

A G5-öm nézett ki így 3-4 év után :DDD

ez rendes tőlük :)

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#21) abridabri válasza pusszycat (#12) üzenetére

abridabri
(fanatikus tag)

Mindenfele wireless xar ;) lasd wireless internet ,tanyeros TV .Najo ezeknel az idojaras miatt. De egernel meg a kesletetes mint mar elottem mondtak.
Akinek a minoseg fonots az mindenben kabeleset keres :R

(de mondok egy jobb peldat :
Ez a vezetek nelkuliseg hasonlit a " b.szni es szuznek maradni egyszerre " esetehez .mission impossible :C )

[ Szerkesztve ]

(#22) KillHates válasza Duracellm... (#20) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várjuk ki a végét... :U

(#23) KillHates válasza abridabri (#21) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Ez a vezetek nelkuliseg hasonlit a " b.szni es szuznek maradni egyszerre " esetehez .mission impossible "

ezen besírtam :DDD :R

(#24) pusszycat válasza abridabri (#21) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

"Ez a vezetek nelkuliseg hasonlit a " b.szni es szuznek maradni egyszerre " esetehez .mission impossible "

Ez zsír komolyan, :DDD :DDD de bazz most meg ezt nem értem !!! :DD :DDD :DD

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje :K

(#25) Zohan

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

elérhető áron még akár vennék is ilyet.. de ennyiért amiért ezeket adják inkább erősebb VGA-ra költöm azt a pénzt

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#26) Cathfaern válasza abridabri (#21) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Mindenfele wireless xar"
Ez bullshit már elnézést :) Nekem wifin is 20ms-es pingem van, és direkt nekiálltam wireless - nem wireless egeret tesztelni kattintás sebességre... nem jött ki (mérési hibán túl) különbség. Nyilván lehetek én is lassú, de valahogy kétlem :) Azért nincs vezetéknélküli gamer egér, mert eladhatatlan az UL-ek miatt (pedig mmo-knál még ha lenne is késleltetése, akkor se számítana, és azért a gamer piac jelentős részét teszik már ki).

LackoMester:
Nekem a Razer Deathadder ugyanúgy "duplakattos" lett garanciaidő lejárta után nem sokkal, mint az összes többi egér amit próbáltam :)

[ Szerkesztve ]

(#27) LackoMester válasza Cathfaern (#26) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami van az újjaddal, nézesd meg orvossal. :DD

(#28) Cathfaern válasza LackoMester (#27) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazából gondoltam már rá, mert folyamatosan elnyüstölöm így az egereket :D Bár megjegyzem az "újj"-ammal biztos nincs probléma, mert olyanom nincs :P

(#29) Zohan válasza Cathfaern (#26) üzenetére

Zohan
(őstag)
LOGOUT blog

laggos a wireless egér biztos nagy a packet loss... :D

bár én sem szeretem a vezeték nélküli cuccost.

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#30) LackoMester válasza Cathfaern (#28) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

*u :))

(#31) WolfheartGR

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van wireless gamer egér, nem is egy. Csak kicsit körbe kell nézni és nem marhaságokat beszélni. Logitech G700, Razer Mamba, Razer Naga Epic, Razer Orochi. Csak így hirtelen.
Más kérdés, hogy ezt egyesek, köztük én sem tartom gamer egérnek a gyártóval ellentétben.
De pl. MMO-zni bőven elegendőek.

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#32) KaiotEch válasza KillHates (#17) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát akkor ilyen szart se veszünk.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#33) pusszycat válasza WolfheartGR (#31) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Tök állat egerek kösz a linket. :D

(#34) KaiotEch válasza WolfheartGR (#31) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nane 30eFt egy gyíkért?

(#35) WolfheartGR válasza KaiotEch (#34) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nm pusszycat.

Kaio:
Valaki ennél sokkal többet is fizet, hogy befogadják az övét... ;]

[ Szerkesztve ]

(#36) Prison85 válasza Keksz03 (#9) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Lycosa tényleg egy hulladék, de a Razer egereket nem írnám le. :N 20k-ért inkább Deathadder Black Edition-t vagy Imperator-t vennék, nem CM-et

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#37) KaiotEch válasza Prison85 (#36) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naés a G9X?

(#38) Indy69 válasza Zohan (#29) üzenetére

Indy69
(tag)

Ne ja a vezetékesnek nincsenek ilyen gondjai :DDD

Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

(#39) Prison85 válasza KaiotEch (#37) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

No igen... :K

...de én "Razeres" vagyok :B

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#40) superecneB

superecneB
(őstag)

Még mindig rossz irány... nagyon rossz... - egyre rosszabb...

(#41) rovtiv

rovtiv
(tag)

Az előző hozzászólásokban többször is felvetődött a G500. Teljes joggal.

...már bocsánat...

(#42) endruboy1 válasza abridabri (#21) üzenetére

endruboy1
(fanatikus tag)

A wifivel meg mi bajod van? Ne mondd hogy ott is a késleltetés, mert nekem pl. német szeróra kapcsolódva kábellel 30ms pingem van, wifiről meg 34-35. Annyira nem kéne minőség mániásnak lenni, hogy az az 5 ezred másodperc számítson :D:D!

A processzorok ára sem lineárisan, hanem egy konvex függvényt követve (általában exponenciálisan) nő a számítási teljesítménnyel.

(#43) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis egérnek néz ki :D

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#44) Gude

Gude
(senior tag)

Mutatós rágcsáló

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#45) Lumidian

Lumidian
(újonc)

Jónak tünik bár az is igaz hogy az ára elég borsos ahoz képest hogy én CM Strom Egér padot haszálok és minden szempontból tökéletes főleg hogy potom pénzért lehetett venni.

(#46) forgonati

forgonati
(senior tag)

Én a Roccat Kone Plus-al szemezek, tud arról valaki valamit? Megéri a 60 EUR-t? VAgy még a Giga M-8000X van, bár az olcsóbb.
Vagy maradjak a LOgitech G500-nál? Nem tudom :)

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#47) adrian360

adrian360
(kvázi-tag)

nem azért nem szeretik a pro gamerek a wireless egeret, mert nagyobb a ping, hanem mert plusz hibalehetőség kerül rendszerbe, ha lemerül az aksi, vagy valamilyen zavar lép be a jelátadásba, esetleg lefagy a adóvevő egység (valós lehetőség pl a logitechnél nem egyszer előfordult nálam). ugyan ez a wifivel is, addig tök jó amíg rendesen működik, csak ne jöjjön semmi zaj, mert akkor eldobja a kapcsolatot pl...

(#48) WolfheartGR válasza forgonati (#46) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt érdeklődj, és ne felejtsd el elolvasni az első hsz.-t.

(#49) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

Az egér nemannyira jön be, de a padot lehet átgondolom:) ideje lenne már a mostani rongyos helyére egy normális:)

(#50) [oWn]f4te

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Oh yes. Ismét egy csicsás kínai hulladék, értelmetlen feature-ökkel, de legalább nevetséges aranyárban. :U :C

Gyárts inkább házakat meg procihűtőket, kedves CoolerMaster.

[ Szerkesztve ]

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.