Bevallom, nagyon kíváncsi lennék egy 9500-7000-AC Freezer tesztre...
nem lehetne egy ilyet?!
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Bevallom, nagyon kíváncsi lennék egy 9500-7000-AC Freezer tesztre...
nem lehetne egy ilyet?!
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
7000-t már teszteltük ugyanebben a környezetben a Freezer pedig már csak a többi tesztalanyra vár. A CNPS9500-as cikk már régebben készült, de az újabbakban benne van ez a pár sor:
Ha valaki szeretne pontosabb képet kapni, hogy otthoni rendszerében mért értékei hogyan viszonyulnak az általunk prezentáltakhoz, keresse ki nagy processzorhűtő tesztünkből Bővebben: link a saját hűtője eredményét, ahhoz viszonyítsa a Bat eredményeit és akkor képet kap mai tesztünk szereplőinek teljesítményéről is. Fontos szempont, hogy emellett számít a ház és táp szellőzésének kialakítása, és a méréshez használt alaplap hőérzékelőjének pontossága is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

úgy bírom hogy mindenki azt lesi hogy melyik hűtő ver a másikra 1-2-3 fokot 
tegye fel a kezét az akinek csúcsprocira jut pénz !!!
szerintem a maradék emberek többsége AMD procikba fektet azoknak meg egy ilyen Zalman is veszett nagy hűtőgép
nincs igazam?
a Coolink nagyon jó hűtőt gyártott, most gondoltam bele hogy mi lenne ha az U8-120 nem alu lamellákból állna hanem pl rézből vagy stb...
ja és ti komolyan 10ezer környéki összegeket adtok ki procihűtésre?
hát felénk akinek már 3-4 ezres hűtése van az királynak számít.
bár legtöbb ember örül egy közepes procinak szerintem.
így nekem max akkor lesz Coolink U8-120 vagy Bat vagy Zalman hűtésem ha hirtelen nem tudom azt a pár forintomat mire költeni
szerintem 2-3 fokon ne akadjatok fel.
7-10fok szerintem az ami már lényeges
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs
Ugyan! A fokok hajhászása már egyfajta perverzió
A decibelvadászat még csak-csak érthető, de hogy a 60-70 fokon is vígan szaladgáló proci 51 vagy 54 fokos az majdhogynem mindegy, csak akkor számít, ha a hűtőket kell megversenyeztetni.
Amiért mégis fontos a pontos kép, hogy a lehető legjobb ár/teljesítményű cuccot tudjuk választani (persze ez márkabuzikra nem vonatkozik) amikor egyszer-egyszer áldozunk a hűtésre. Aki például Sempront akar tuningolni az botor, ha sima GB G-Powernél drágább hűtőt vesz (6600 Ft). Akinek nem számít a kinézet és nem márkaelhivatott, annak ott az U8 92. Akinek nem számít az ár vegyen olyan hűtőt, ami a szivének a legkedvesebb, a top 10-12 hűtő (CM Hyper 6+, Hyper 48, Coolink Bat, U8, GB G-Power, Aerocool 1000, TT BT és ST, TR XP120 stb) úgyis elegendő bármilyen processzorhoz.

kérdeznék valamit akkor.
gondolom édesmindegy hogy egy proci full terhelten 40fokos vagy 50fokos vagy 60fokos 
vagy ha pár fokkal hidegebb akkor jobban hajt vagy hogy van ez?
nekem régi procim van
AMD Thunderbird 1 GHz semmi tuning.
rajta van egy Spire Whisper 4-es hűtő de mivel az eredeti ventivel túl hűtötte a procit kb 42-44fokra ezért lecseréltem a ventit egy lassabbra és gyengébbre.
GT Silent Blade van rajta így a proci max 52-54fok.
gondolom ez teljesen mindegy hány fokos.
valahogy engem sosem a hőmérséklet érdekelt hanem hogy mennyire jó halk a gép
de most tényleg én csak azért vennék ilyen batár nagy Coolink Zalman stb... hűtőket hogy leghalkabb üzemben 60fok körül tartsák a procimat max terhelésen
na most ennyi jutott eszembe csak.
a teszt király legalább a szegényebb nép is láthat ilyen csodás termékeket legalább fotóról
[Szerkesztve]
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Ez nem csúcsproci, csak csúcsmeleg.
Soirée...
Meg kell olvasni, hogy a gyártó milyen max hőmérsékletet tart üzeminek (Pentium M esetén 100-as körül), attól 10-20%-kal alacsonyabbat teljesen fölösleges tartani. Persze a jó hűtő nem az átalgos működéshez kell (ahhoz elegendőek az OEM hűtők, amint a dobozos procikhoz adnak), hanem az extra teljesítményhez (tuninghoz) vagy az extra halksághoz, vagy a szív megnyugtatásához.
Hát ettől többet vártam volna
=== Szatocs ===
Nem tervezitek, hogy csinaltok affele gyujtooldalakat? Ahol ott lenne az osszes huto/videokartya/akarmi eredmenye egybegyujtve (mivel ugyis azonos kornyezetben tesztelitek oket, ezert siman osszehasonlithatoak), meg link a vonatkozo tesztekre.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

hát igen.
inkább a szív megnyugtatásához kell mindenkinek atombunker méretű hűtő.
meg azé mennyivel nyugodtabbak az emberek ha tudják hogy az ő procijukat Zalman hűti
én is nyugodtabb vagyok mióta Spire borda van a procimon
hát majd ha egyszer a mikulás megdob kis extra pénzzel akkor veszek én is nagy és halk hűtőt.
addig meg még várok valami új procira 

ezt én is nagyon támogatnám

annyira sajnálom hogy socket A-ra nem megy fel!
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
Végülis minden CPU cooleres mérésem egy 5 MB körüli excel fileban csücsül, csak fel kéne valahogyan dolgozni. No meg van ilyen filem VGA coolerekből és egyre több házról is.

ha vhova fel tudjátok rakni én feldolgozom 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

''meg azé mennyivel nyugodtabbak az emberek ha tudják hogy az ő procijukat Zalman hűti''
részemről sokkal 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Részemről teljesen mind1, csak a venti számít problémásnak, egy fél kilós borda nyilván nem fog szétesni egyik márkatársnál sem...
Ventiből a szabadon cserélhetőt szeretem, a Zalmané pedig nálam nincs az első háromban.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

a cserélhetőségben igazad van. remélem, az enyém még nagyon sokáig fogja húzni az igát! 

280 as FSB-vel a 3000+?? Neszivas-sámán 
2.8 as norhtwood-om 250 el el se indult, igaz fesz emelés nem volt, 240 el elindult, de prime 95 azonnal hibát írt ki tesztnél, és akadt is rendesen...
Amúgy meg látom 400 as ramjaid vannak, azokkal mit csináltál? Visszanyomtad 333-ra? Ennyi erővel rakhatnál bele 500 asokat 

ha akarod annyi és olyan screenshot-ot rakok fel neked netre, amennyi és amilyet akarsz... 
4/6-ra vannak visszaosztva. voltak DDR566-os A-DATA-im, de azokat anyagi okok miatt el kellett adnom 
amúgy Bővebben: link
[Szerkesztve]

hát most úgy néz ki hogy a Coolink tűzte ki maga elé azt hogy nagyon jó és halk hűtéseket tervez.
most nagyon bejön nálam minden termékük.
első komolabb procihűtőm Coolink volt 6centis hatezret pörgő ventivel aminek akkroa hangja volt hogy beszarás és alig hűtött.
msot nagyon ott van és a Zalman meg mintha kezdene visszafejlődni

Nem olyan meglepő az...
erdoke:nem mind1 hogy cserélhető-e? Nem fog meghangosodni+ a stackerből nem hallatszik ki, nem? 
Soirée...

nekem tényleg elég sokfajta hűtőm volt, de a Zalman-nal vagyok a legjobban megelégedve. meg kb ahány gépet összeraktam kb annyiféle hűtő volt bennük. Zalmanokra senki nem panaszkodott eddig 

nekem nem meglepő
amúgy küldtem mail-t 

amúgy ha kívánod leveszem az szorzót és küldök 370-es FSB-ről screenshot-ot 

Akkor már inkább 400 ról küldj 
De nemértem... nekem az ilyen huzogatós dolgok soha nem jöttek be...

Amúgy az 566 os ramokkal mire volt képes a cucc? Gondolom azokkal már kitudtad leheltetni belőle az utolsó szuszokat is... -))
A Stacker egy félig nyitott ház, jobban kihallatszik belőle minden mint pl. egy Chieftec házból.
Mit raksz a helyére, ha elkezd kerregni? Viszed gariztatni, és hetekig vitázol a bolttal, közben veszel egy másikat? Hol kapsz 95 mm-es igényes ventit?

Mért kerregne? Nem vitatom, jobb dolog ha lehet cserélni, de én nem találkoztam csörgő zalmannal...
Soirée...
Mindegyikből lehet gyengébben sikerült példány, akár Papstból is. Onnantól kezdve, hogy te már zavaróan kihallod, a bolt jóindulatára vagy bízva, mert ha szerintük nem hangos...
Biza kerregni fog az! Nincs az a venti, ami nem zajosodna be idővel. Persze a kedves júzer, aki nap mint nap ott ül mellette, nem hallja a fokozatos zajosodást, de egy tesztelő, aki napi szinten füleli az új cuccokat, az biza hallja, hogy a cirka fél éve futó 8-as Papstok bezajosodtak...
Most mennek olajozásra meg pihenőre, jön helyettük a Panaflo meg néhány golflabdás Shadkoon, de azok is csak addig maradnak, amíg a Papstok szintjére zajosodnak.

asszem 370 környékéről van screenem... 

szinkron DDR667-et tökéletesen vitték 3-5-5-9-2T-vel 
zalman fan vagyok.
ettől függetlenül ezzel a hűtővel elkéstek, és nem mezőnyverő, mint a zalmanok szoktak lenni
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

Akkor remélem nekem nem fog feltűnni, és megfelel az én kívánalmamnak a zajszint 
Soirée...

hmm...érdekes én sokkal jobb teszteket láttam ennél, ezek itt elég ratyi értékek...
A venti sokkal többet tud ennél. 
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

olyan kár hogy socket A-ra nem mennek fel!

azért a prohardver véleménye ennél egy fokkal kidolgozottabb...
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Elképzelésünk sincs, hogyan kerültek a rézlemezek a csövekre; talán valami távol-keleti varázslat van a dolog hátterében, netán végigbújtatták őket az íves hővezetőkön.
nem hagyhattam ki
... sztem a hocsovek egyenesek mikor rajuktoljak/sajtoljak a lamellakat ... es utana hajlitjak ra oket egy hengerre ... igazabol ez eleg gyorsan is mehet hiszen meg attol sem kell tartani hogy a csovek keresztmetszete megvaltozik -> a lamellak kor keresztmetsze megakadalyozza ezt ...szerintem.
working as designed

nekem bármit is mond bárki, rudi a legjobbat csinálta!!!
Silent PC Review rámoddolt sima 9,2-centis halk ventit a CNPS-9500-ra [link]

A TOP10-ben biztos benne van a Freezer Pro is.

Hali sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem!!ATI 9800 Pro-m van és szeretnék rá venni egy extráb hűtőt mint a gyári remélve h kicsit jobb lesz a teljesitmény ez ugyanis nagyon melegszik, mint tudjátok minden 9800Pro!!
Szova kéne nekem egy olyan hűtő amire nem költöm rá a gatyámat!!!
Tudtok ilyet srácok???
Köszi előre is!!! 
Every Breath makes me closer to my least....

Hi!
Nemrég szereztem be egy ZALMAN cnps9500 procihűtőt!
Egyenlőre még csak egy Intel Celeron 2.8 D van alatta, de mihamarabb szeretném cserélni egy P4 3.2 Prescott-ra! Na már most amikor beszereltem meglepődve tapasztaltam ,hogy 50 C alá nem vitte a maghőmérsékletet még maxon (2600 RPM) sem.
Ezek utána a kérdés az lenne ,hogy ez reális-e és ,hogy bírni fogja-e a prescott-ot!

Én nem vagyok oda ettől a hűtőtől...
Legjobban a CNPS7000-es tetszett anno, akkor tényleg elég jó teljesítményű hűtőik voltak.
Mostanság már sokakat inkább a név kötelez...
Összehasonlítottam Ordasi féle vízhűtéssel, de még véletlenül sem hűtött a 9500-ös még annak sem a közelében.
KERESEK! Minél több 20000Ft-os bankjegyet lehetőleg aktatáskában előkészítve, de nem gond, ha nincs táska, tudok vinni!

Én meg igen is azt gondolom, hogy ez a hűtő ott van a legfaszább hűtők között,
egyike a legjobbaknak!
Vajon a sok elismert külföldi oldalon elért kiváló eredményei a hűtőnek csak ''illúzió''?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
...és még linkelhetnék napestig!
És akkor a saját tapasztalataim:
[link]
...azért mert valami/valaki ''neves'' lesz, mint mondjuk a Zalman, akkor az már tuti, hogy utána biztos leszarja a minőséget és csak szart csinálhat mert a neve úgy is eladja majd a terméket? Nem mondom, hogy ennek a dolognak nincs igazság alapja, de ne essünk már a ló túloldalára szvsz. 
Kerak, sztem nálad valami nem kóser! Lehet a pasztázás, felszerelés, hibás alaplapi hőmérés, a házad egyéb szellőzése nem megfelelő, esetleg egy gyárihibás hűtő. Ellenőrízd ezeket a dolgokat szvsz.
There is no God, just Technology...

Hali
Na akkor egy más tapasztalat 
Nálam A64 X2 3800+-os idle 38c full load 52c 1300rpm (C'n'Q off)
Amikor vettem egy P4 3,0Ghz Nw-on volt idle 42c load 55c 1300rpm
Én meg vagyok elégedve a teljesitményével 
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD

Hát ezek alapján a te tapasztalataid tényleg jók........
Na most azt nehezen hiszem el ,hogy ennyire kályha lenne egy
snassz prescott magos cerka (már az én esetemben)!
Nem vágom mi lehet a baja!
Éppenséggel nem zavarna a dolog ,de a gyári hűtésem is képes volt ennyire.... csak éppen az piszkosul csörgött!
Jah.... és tudja valaki ,hogy mennyivel nagyobb a hőleadása mondjuk egy
P4 3.2 Prescott-nak mint ennek a 2.8 cerkának ???
Kössze!

Szerintem próbáld meg ujrapasztázni,de csak finoman a pasztával vékonyan egyenletesen elkenve 
Nekem elöször sikerült felszerelni ugy hogy 55-62c a p4-eshát ez durva mondtam,utánna visszaszed, ujrapasztáz,és jó lett.
A P4 prescott tényleg höerömű,de hogy a cerka is 
[Szerkesztve]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD

Mondjuk CNPS7000Cu-val nem nagy dolog összehasonlítani.
Szép, de a Coolink hűtői is simán verik, én alcompot használok, nagy meglepődésemre szinte fej fej mellett áll a CNPS9500-el. 
Ja egy 12cm-es coolink venti van rajta 1100Rpm-en, nem beszélve arról, hogy sokkal halkabb, mint az eddigi megoldásai a zalmannak.
Nem hiába cserélik az összes oldalon a hűtő ventijét, pedig egy ilyen összegű herkentyűnél már csak nem kéne.
Mondjuk erről napestig vitázhatnának az emberek, mert van akinek a 2500-on forgó venti halk, van aki meg az 1000 rpm-es venti mellett érzi jól magát.
Mindenesetre nekem is tecccik a 9500, csak többet vártam tőle.
KERESEK! Minél több 20000Ft-os bankjegyet lehetőleg aktatáskában előkészítve, de nem gond, ha nincs táska, tudok vinni!