melyik jobb hütés? a Zalman 9500 vagy a Artic cooling freezer 64 ?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
csutkaa
(senior tag)
hello! valaki tudja hogy fel lehet-e rakni az ABIT KN8 SLI s939-re az Zalman CNPS-9500..
valaki help 
Samsung Galaxy S2

Motion_Blur
(PH! félisten)
Nagyon egyszerű 
[link] CPU Coolers/AMD/CNPS 9500LED és itt 'Installation Movie'
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

csutkaa
(senior tag)
köxi!! de ezt eddig is tudtam!!! de a zalamn oldalán nincs fent hogy rámenne az abit kn8 sli-re!!! a listában csak az abit kn8 és kn8 ultra van!!! sli sehol.... és most tanácstalan vagyok hogy fel megy-e ráá!!! 
[Szerkesztve]
Samsung Galaxy S2

ppeettii86
(újonc)
hy. nekem 1 3GHz-es intelem van. (478) ajánlod a ZALMAN CNPS-9500-ös hűtőt?

DavideX
(fanatikus tag)
hát ha felhúzod 2-3 GHz-re akor igen amúgy felesleges 
• www.pc-style.hu •
Jaj, de nagyon szeretem ezeket, habár nekem 9700-es van
Eddig mindig megálta a helyét...de most a 9700 NT-be lettem szerelmes...Jó lenne valami olyasmi...végre ahogy néztem több hűtőpaszta van hozzá 
És a színén is morcosítottak. De szerintem jó ez a style sokak siránkozása ellenére, hogy unalmas. 
[Szerkesztve]
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

Teasüti
(őstag)
CNSP9500 vs 9700?? kíváncsi lennék, mennyivel kisebb fokokban mérik a nagyobb méretet a procik? Elolvastam a forumot és kiderült, vannak 9500-nél halkabb és erősebb hűtők is, de vajon a 9700 esetén is ez a helyzet? (eza ''bat'' milyen állatfaj? hol lehet ezt megnézni közelebbről? ha ennyien említették, mint alternatíát ebben a kategóriában, talán érdemes szánnom rá egy pillantást...) Most fogok venni 9700-et és most foglalkoztat a téma, h mégis menniyre éri ez meg nekem? (Egyébként Zalman fan vok)
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

***HG***
(fanatikus tag)
Na egy ilyen akcióban szívesen részt vennék 
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D

Teasüti
(őstag)
UP!
9700 alázza a 9500-öt, vagy csak annyi különbség van, h a nagyobbik kevésbé fér el az alaplapomon???
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

Real_Gabe
(kvázi-tag)
Sziaszok!
Melyik a jobb, az ASUS silent square vagy a Zalman 9500?
sáríála

jepeto
(tag)
őüdv tud valaki nekem serválni am2 lefogatot 9500ledre vagy esetleg csere vagy váljak meg ettöl
jepeto
zalmanos topikban lehet, hogy több szerencsével jársz...
De adj fel rá aprót... 
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

duduati
(tag)
Egyik topikban láttam hogy be volt linkelve egy bolt ahol külön is kapható. Legalábbis ha jól emlékszem, csak rövid az eszem és nem tom melyikbe volt. Ha megtalállom írok!

duduati
(tag)
A 9700 talán pár fokkal tudja lejjebb vinni a hőmérsékletet, meg talán anyi hogy jobban mutat egy hatalmas hűtő a gépben 
Azért a 9500 se olyan kicsi... 
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

duduati
(tag)
Hát nem. Most nézegettem a gépházam és hát. A 9700 az oldalsó plexibe épített venti miatt be se férne úgy hogy még jó hog yezt a "kicsit" vettem 
Hirtelen nem találtam más topicot (pedig mintha lenne), ezért itt kérdezem:
normális, hogy miután felszereltem a hűtőt, egy kicsit lehet mozgatni? Teljesen meg vannak szorítva a csavarok, de mégis lehet egy kicsit mozgatni. Ez ront a hatásfokán, nem?
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Geza60
(tag)
Ha arra gondolsz, hogy oldalra tudod csavargatni, akkor az teljesen normális dolog. Az enyém is mozog egy kicsit oldalra. A hatásfokán nem hiszem, hogy rontana, mert nem kis erővel van odaszorítva a procihoz.
Geza60
Sziasztok!
Második váltásom eredményeképp szereztem egy Zalman 9500 Nvidia verziót
(Közte volt egy Asus Silent Knight-om, meg legelösször egy 9500LED)
Az érdekellne, hogy szerintetek sokat befolyásol a hűtés hatásfokában, hogy ez alumínium, nem pedig réz?
Amúgy csak úgy spontán itt egy pár kép róla, hogy ne csak én élvezhessem
:
Köszi előre is! 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Az is réz, csak nikkelezett
Az alu világosabb.
mod: azért az alja lehetne jobb is. új vagy használt?
[ Szerkesztve ]

Oz Nagyúr
(újonc)
Nagyon jó kis hűtés,a 9500A LED változat van meg de nagyon meg vagyok vele elégedve.Meg Zalman amúgy is minőséget képvisel 
Ami nem fut,az nincs is.

ady0425
(újonc)
sziasztok!
lenne egy kérdésem. A CNPS9500 LED-es hűtés elég lesz egy amd FX-8150-es procira?
egyáltalán AM3+-os lapra lehet szerelni? néztem a zalman honlapját de ott nem találtam AM3+-ost!
köszi előre is!

DataTraveler
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Van egy Zalman CNPS9500 processzorhűtésem és AM2 lefogatót keresek hozzá! Ha esetleg valakinek van hozzá egy felesleges darabja, akkor megvenném tőle!
DataTraveler

DataTraveler
(kvázi-tag)
Vagy esetleg tudna adni egy PC bolt címet Szigetszentmiklós környékén ahol be tudnám szerezni!
DataTraveler