szép, szép, szép
megyek lottót venni
:O:O:O
remélem hamarosan árban is annyira megközelítik crt társaikat, mint használhatóságban...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
azzio
(senior tag)

keopsz
(HÁZIGAZDA)
akkor nem késel le semmiről.. mire nyersz, tuti lesznek már kint jobb moncsikról is anyagok.. :))
{13.52.6.14 14.10.8.18}

gesuz
(senior tag)
miez az új bemutató...?
Kötelemfakasztó - A könyvek legnagyobb hibája, hogy nincs bennük CTRL+F. ''Or do something that's never been done''

MLaca
(HÁZIGAZDA)
Hogy-hogy mi? Definiáld!
http://mlzphoto.blog.hu/

gesuz
(senior tag)
Hát ez a cikk amit nektek kéne definiálni:)
Kötelemfakasztó - A könyvek legnagyobb hibája, hogy nincs bennük CTRL+F. ''Or do something that's never been done''

gesuz
(senior tag)
Új bemutató a fedélzeten!
[Szerző: keopsz | Dátum: 2003-05-26 00:25 | Forrás: Prohardver.hu]
Legújabb bemutatónkban..
..a Viewsonic egyik 19 inches TFT-jét, az MVA paneles VX900-at vesszük szemügyre..
Hajrá!
Előzmények
(nincsenek)
keopsz
(HÁZIGAZDA)
Ide nem várunk hozzászólásokat!
kábé ez:)

Fiery
(VIP)
A tesztkepre kattintva aszongya az alabbi linkre, hogy HTTP404...
[L]http://prohardver.hu/01.png[/L]
Fiery
AIDA64.com

Ploszi
(senior tag)
ja-ja, a soltek golden flame cikk is hasonlóléppen viselkedik :I meg kéne kukkantani a linkeket :DDD
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

freya
(fanatikus tag)
Nekem nem volt igazán egyértelmű ahogy a cikkíró fogalmazott... viszont én tegnap vettem egy VX700-ast, és amit biztosan mondhatok:
belső tápegység és nyomógombok! :) A VX900 meg érintőgombok és belső táp az is, ha a Pixelből jól emlékszem.
Egyébként gyönyörű ez a monitor, mondtam már? VX900 annyit nem ér, főleg csak azért hogy nagyobb pixeleket lássak...

freya
(fanatikus tag)
valaki mondja meg plíz hogy a címoldalon hogyan vannak sorban a hírek a két oszlopban.. :) Az órából nem sok derül ki, igazán írhatnátok dátumot is...

xuldar
(őstag)
Ez az, ez a logo kellene a Prohardvernek:) Remélem, nem védte már le valaki az aláírást... :DDD
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

xuldar
(őstag)
Először a jobb oldali hír, aztán a bal oldali. Aztán egy sorral feljebb...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Panther
(HÁZIGAZDA)
Jaja én is ezt akartam kérdezni: ez mi a szösz? :DDD
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

MLaca
(HÁZIGAZDA)
A VX700-asból kétfajta létezik: az egyik külső tápos és érintősek a kapcsolói, a másik belső tápos és nyomósak a kapcsolói.
http://mlzphoto.blog.hu/
Szori, peccsed.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Parci legyszives varazsold vissza a regi jo egymas utan gyuvo hireket!!! Ez imigyen nagyon kacifantos!!! Legalabbis a mai hetfi szoke nos enemnek
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni